Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Kosy <KO, HE>
kosa no malowanie fajne ale podstawki to takie sie robilo 10 lat temu jak czasu i kasiory nie bylo
co w nich jest złego? Bo rozumiem, że to te śniegowe od HE? Wcale tanio nie wychodzą^Karpiu^ pisze:kosa no malowanie fajne ale podstawki to takie sie robilo 10 lat temu jak czasu i kasiory nie bylo
takie musiały być więc ciężko byłyby coś tutaj zrobić.hypnotic pisze:Do HE są spoko ale te z brety faktycznie jak z lat 90-tych;) Chyba przez te zielone ranty.
Taniej wziac 4 podstawki ktorych sie ma pierdylion niz kupic 40x40Kosa pisze:co w nich jest złego? Bo rozumiem, że to te śniegowe od HE? Wcale tanio nie wychodzą^Karpiu^ pisze:kosa no malowanie fajne ale podstawki to takie sie robilo 10 lat temu jak czasu i kasiory nie bylo
50x50
Ma być turniejowo i tyle póki co jak kiedyś będę przerabiał podstawki to się pomyśli nad takimi szczególikami.
Ma być turniejowo i tyle póki co jak kiedyś będę przerabiał podstawki to się pomyśli nad takimi szczególikami.
Aaa full profi jak widzeKosa pisze:50x50
Ja niestety 2tyg temu zrobiłem:/Kosa pisze:podstawki pod HE są prowizorką tak czy siak
Kiedyś dorobią się lepszych, lodowo-skałowych czy coś w ten deseń (no i nie wiadomo co z okrąglakami więc póki co nie robię jakiś fajnych, byleby były tylko).
Popieram są rewelacyjne! Najlepsze z ostatnich fotekCookie Monster pisze:Bolce(?) do elfów wyszły zajebiście:D
Nie to żeby reszta mi się nie podobała bo też zacna
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
upik:
ciag dalszy orków:
nieumarli krakowskiego Nagasha
i ciąg dlaszy moich HE
ciag dalszy orków:
nieumarli krakowskiego Nagasha
i ciąg dlaszy moich HE
Lepiej zdradź nam, jak zrobiłeś te błękitne pancerze na HE
Malowanie jak zwykle gniecie jaja.
Malowanie jak zwykle gniecie jaja.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Robiłem tak pancerze do moich Grail Knightów i nie wyszły tak jasne jak tutaj. Myślę, że musi to być jakiś bardziej szczwany sposób.Draco pisze:hmmmm mirlith silver plus niebieski washe?:P
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
tak jest. Właśnie te dwie farby tutaj głównie działają ale nie do końca.Azgaroth pisze:Elfy świetne, pięknie Tobie wychodzi ta biel i niebieski
Co do metali to obstawiam raczej połączenie - mithril silver + glaze guilliman blue Sam osiągałem w ten sposób podobny efekt
na biały podkład daje drakenhoff blue (czy jakos tak, zwykły niebieski wash). Potem właśnie dokładnie mithril silver (akurat tutaj własnie była ta farbka a nie runfang steel , potem guilman blue bardzo, bardzo rozwodniony, potem mniej rozwodniony, potem sam guilman, potem drybrush silverem, i poprawka guilmanem w takiej kolejności, ze 3 razy. Możemy więcej razy to zrobić, poczynając od jak najbardziej rozwodnionego glejza, kończąc nawet na mieszance guilmana z drkanhofem.
Orkijskie modele sa fajne xD ten kilmat 4-5 edycji jest naprawdę spoko , Malowanie TT ale bardzo przyzwoite. Elfy jak to elfy świetne ;p
xYz