[Warszawa], 21.03.2015, Make Way! vol.2 [2400ETC]
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
[Warszawa], 21.03.2015, Make Way! vol.2 [2400ETC]
Team Make Way!
oraz Klub Adeptus Mechanicus
Maja zaszczyt zaprosić na drugą edycję turnieju Make Way!
Turniej odbędzie się 21 mrca, w siedzibie klubu Adeptus Mechanicus:
Warszawa, Al.Krakowska 110/114, teren Airbus Military EADS PZL. (na bramie mówimy, ze kierujemy się do firmy Kromlech)
Jeśli ktos nie był wcześniej w klubie, lub będzie miał problemy z trafieniem, proszę o kontakt:
667 567 679 Szczepan
Profesjonalna mapka:
Gramy w formacie ETC: KLIK
Turniej zgłoszony do ligi, ID 4263
Zaczynamy zapisami od godz. 9:30, a rozkład jazdy wygląda następująco:
10:00-12:40 bitwa #1
12:50-15:30 bitwa #2
15:40-18:20 bitwa #3
Na turnieju będzie miała miejsce ocena malowania (0-20pkt), wliczająca się do wyniku.
Każde 120pkt pomalowanej armii to 1pkt, zaokrąglamy do całkowitej wartości.
Ocena będzie możliwie najbardziej obiektywna, ocenimy jedynie stopień "ukończenia" prac nad armią, bez wnikania w jakość, styl czy wachlarz technik zastosowanych w pracy.
Proxies traktujemy jako niepomalowane modele.
Oczywiscie za proxies uznamy tylko i wyłącznie to, co jest zamiennikiem z konieczności, szanujemy pomysłowośc, rzemiosło i wybór alternatywnych modeli.
Ocenie podlegać będzie również "battlowy piórnik" czyli długopis, kostki, miarki, wzorniki, (1pkt) oraz posiadanie podręcznika armii (1pkt) i czytelnej rozpiski (1pkt).
Będziemy mieli możliwość pograć na matach:
GameMat
Nagrody sponsoruje:
Kromlech.eu
Zgłoszenia:
Wpisowe na turniej: 20PLN
Obowiązuje pre-rejestracja i przedpłata na konto:
Maciej Liwanowski
96 1140 2004 0000 3302 2656 4880
W tytule przelewu wpisujemy: "Make Way" imię i nazwisko.
Po dokonaniu przedpłaty proszę o informację PM lub e-mail: szczepan.kalisiak@gmail.com
W zgłoszeniu podajemy imię, nazwisko, tel. oraz ID ligowe.
Limit uczestników: 18
Lista uczestników:
1. [MW] Błażej Luberadzki 4973
2. [MW] Szczepan Kalisiak 4483
3. [MW] Bartosz Karwowski 3715
4. [MW] Konrad Kuźmiński 3835
5. [AM] Jan Mejor 5008
6. Piotr Kuczyński 1463
7. Krzysztof Żelaźnicki 2102
8. Maciej Klaudel 5251
9. Sebastian Kuk 4742
10. Adam Bociek 3059
11. Jakub Borkowski
12. Wojciech Staniszewski
13. Marcin Szlasa-Rokicki 2546
14. Jacek Kukulski 5253
15. Marcin Zajkowski 4564
16. Jan Kowalewicz 3670
17. Grzegorz Madrjas 5230
18. Przemysław Jacko 1289
oraz Klub Adeptus Mechanicus
Maja zaszczyt zaprosić na drugą edycję turnieju Make Way!
Turniej odbędzie się 21 mrca, w siedzibie klubu Adeptus Mechanicus:
Warszawa, Al.Krakowska 110/114, teren Airbus Military EADS PZL. (na bramie mówimy, ze kierujemy się do firmy Kromlech)
Jeśli ktos nie był wcześniej w klubie, lub będzie miał problemy z trafieniem, proszę o kontakt:
667 567 679 Szczepan
Profesjonalna mapka:
Gramy w formacie ETC: KLIK
Turniej zgłoszony do ligi, ID 4263
Zaczynamy zapisami od godz. 9:30, a rozkład jazdy wygląda następująco:
10:00-12:40 bitwa #1
12:50-15:30 bitwa #2
15:40-18:20 bitwa #3
Na turnieju będzie miała miejsce ocena malowania (0-20pkt), wliczająca się do wyniku.
Każde 120pkt pomalowanej armii to 1pkt, zaokrąglamy do całkowitej wartości.
Ocena będzie możliwie najbardziej obiektywna, ocenimy jedynie stopień "ukończenia" prac nad armią, bez wnikania w jakość, styl czy wachlarz technik zastosowanych w pracy.
Proxies traktujemy jako niepomalowane modele.
Oczywiscie za proxies uznamy tylko i wyłącznie to, co jest zamiennikiem z konieczności, szanujemy pomysłowośc, rzemiosło i wybór alternatywnych modeli.
Ocenie podlegać będzie również "battlowy piórnik" czyli długopis, kostki, miarki, wzorniki, (1pkt) oraz posiadanie podręcznika armii (1pkt) i czytelnej rozpiski (1pkt).
Będziemy mieli możliwość pograć na matach:
GameMat
Nagrody sponsoruje:
Kromlech.eu
Zgłoszenia:
Wpisowe na turniej: 20PLN
Obowiązuje pre-rejestracja i przedpłata na konto:
Maciej Liwanowski
96 1140 2004 0000 3302 2656 4880
W tytule przelewu wpisujemy: "Make Way" imię i nazwisko.
Po dokonaniu przedpłaty proszę o informację PM lub e-mail: szczepan.kalisiak@gmail.com
W zgłoszeniu podajemy imię, nazwisko, tel. oraz ID ligowe.
Limit uczestników: 18
Lista uczestników:
1. [MW] Błażej Luberadzki 4973
2. [MW] Szczepan Kalisiak 4483
3. [MW] Bartosz Karwowski 3715
4. [MW] Konrad Kuźmiński 3835
5. [AM] Jan Mejor 5008
6. Piotr Kuczyński 1463
7. Krzysztof Żelaźnicki 2102
8. Maciej Klaudel 5251
9. Sebastian Kuk 4742
10. Adam Bociek 3059
11. Jakub Borkowski
12. Wojciech Staniszewski
13. Marcin Szlasa-Rokicki 2546
14. Jacek Kukulski 5253
15. Marcin Zajkowski 4564
16. Jan Kowalewicz 3670
17. Grzegorz Madrjas 5230
18. Przemysław Jacko 1289
Ostatnio zmieniony 28 mar 2015, o 11:46 przez Bearded Unclean 'Un, łącznie zmieniany 26 razy.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Zglaszam się. ....chyba zdaze ochlonac po Włocławku; )
nieatety..tego dnia mam wazna rocznice.szkoda ze nie mozna przesunac turnieju tydzien prEd lub po 21.03
nieatety..tego dnia mam wazna rocznice.szkoda ze nie mozna przesunac turnieju tydzien prEd lub po 21.03
Ostatnio zmieniony 28 lut 2015, o 19:52 przez lwieserce85, łącznie zmieniany 1 raz.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
to ja szybkie pytanie o proxy zadam.
kolega na dm jako kolega na dysku?
knightci zamiast marauder horseman?
sprężynowiec zamiast maga na sprężynie?
kolega na dm jako kolega na dysku?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
1. Jesli to jakis fajnie skonwertowany DM, to ma szansę nie byc uznanym za proxie.sYsek pisze: kolega na dm jako kolega na dysku?
2. Raczej proxies, chyba ze jakos fajnie wpisują się w motyw całej armii. Jeśli nie masz rycerzy w armii, albo masz, ale wyróżniają się zdecydowanie, to ich szanse rosną
3. nie mam tego w słowniku
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
ja sie pytam czy to w ogole przejdzie
sprezyna to cycowonsz, mount slaanesha
sprezyna to cycowonsz, mount slaanesha
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Wszystko mozesz wystawić, tylko nie ma gwarancji, ze nie uznamy tego za proxies.
Pierwszy up zgłoszeń.
Klubowicze AM oczywiscie nie muszą przelewać pieniędzy, proszę mimo to o PM lub e-mail z danymi i informacją "jestem z AM"
Pierwszy up zgłoszeń.
Klubowicze AM oczywiscie nie muszą przelewać pieniędzy, proszę mimo to o PM lub e-mail z danymi i informacją "jestem z AM"
Ostatnio zmieniony 1 mar 2015, o 12:30 przez Bearded Unclean 'Un, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mudżahedin
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Przypominam, że zgłoszenia wysyłamy na PM lub e-mail, po dokonaniu przedpłaty.
Wybaczcie, ale zgłoszenia w tym wątku, na fejsie i na profilu maxmodels.com mojej żony nie będą respektowane, chyba że Maciej potwierdzi otrzymanie przelewu.
Chcielibyśmy aby frekwencja była jak najwyższą, a ilość stołów jest ograniczona, dlatego liczę na Wasze zrozumienie i rzetelne podejście do kwestii organizacyjnych.
Wybaczcie, ale zgłoszenia w tym wątku, na fejsie i na profilu maxmodels.com mojej żony nie będą respektowane, chyba że Maciej potwierdzi otrzymanie przelewu.
Chcielibyśmy aby frekwencja była jak najwyższą, a ilość stołów jest ograniczona, dlatego liczę na Wasze zrozumienie i rzetelne podejście do kwestii organizacyjnych.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Zostało 6 miejsc
Nie. Id Ci wyrobia po turnieju. Elo