7.03 Hetera - Mielec - Turniej Czterech Miast
- White Lion
- Kretozord
Re: 7.03 Hetera - Mielec - Turniej Czterech Miast
ja myślę że rozmowa już się toczy na innym forum pomiędzy organizatorami, a po wypowiedzi Dudiego - jako rozumiem przedstawiciela Lublina, którą tam wkleiłem wygląda to jednoznacznie.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Shakin' Dudi
- Masakrator
No to pogadajmy o stołach. Dacie rade ogarnąć taką chmarę? ;>
Shakin' Dudi pisze: Bardzo się zdziwiłem (bez nazwisk) jak ktoś na pewnym turnieju dał mi do zrozumienia, że fakt mojego nie przyjeżdzania na turnieje 4ct jest nie do zaakceptowania. No cóż, pomimo że na tych turniejach na których mogłem być wyników złych nie miałem to życie ułożyło się jak się ułozyło. Doszukiwanie się złej woli to absurd.
Jako największy (gabarytami) z organizatorów, zapraszam wszystkich chętnych do udziału. Widzę tu 3 możliwe opcje:
1. Jak ktoś nie może, to wielka szkoda.
2. Jak nie chce, to jego problem.
3. Jak przyjedzie, to świetnie.
Więc nie do końca rozumiem o co tej osobie chodzi. I nie zamierzam się tym przejmować, radze podobnie do tego podejść. Przecież na siłę nie będziemy wbrew woli ludzi sprowadzać, na razie jest zainteresowanie, i przychodzą ludzie z własnej mniej więcej nie przymuszonej woli . Sam na wszystkich nie byłem, i świat się nie zawalił, choć nie wiele brakowało .
- White Lion
- Kretozord
od nas niestety odpada Teclis.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
proszę pamiętać o tych restrykcjach ETC przy komponowaniu rozpy :
● If the total points spent on all lords and heroes is greater than 50% of the armies points 1 pool choice
● If the total points spent on all lords and heroes is greater than 60% of the armies points 1 further pool choice
● If the army contains one or more characters with leadership 10 for the purpose of ‘Spirit Leach’ and one or more wizards with access to the lore of death spell 'Spirit Leech' 1 further pool choice
● If the total points spent on all lords and heroes is greater than 50% of the armies points 1 pool choice
● If the total points spent on all lords and heroes is greater than 60% of the armies points 1 further pool choice
● If the army contains one or more characters with leadership 10 for the purpose of ‘Spirit Leach’ and one or more wizards with access to the lore of death spell 'Spirit Leech' 1 further pool choice
- White Lion
- Kretozord
eh kurde, przyłapałeś mnie.. a liczyłem że nie zauważysz
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Shakin' Dudi
- Masakrator
o i co teraz ?
Tylko za poprawne rozpiski są punkty?
Tylko za poprawne rozpiski są punkty?
- White Lion
- Kretozord
od nas odpada jeszcze Vesemirus ale pozostała 9tka jedzie
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
no cóż...
Lion...buuuuuuuuu 4 miejsce(jeśli nie mylę) widać nadchodzi czas młodych ;(tylko ja musiałem zaspać )
dzięki za 3 fajne bitwy
1.bitwa z Adamem K. hym WE. Szczególne pozdro dla samotnego łucznika który chyba dwie tury unikał kulki z działa, oraz dla mocarnych wyników na tabelkę bogów
2. Wawa...no cóż...zagraliśmy 3 tury, w pierwszej wyglądało że wygram(Gateway w główny kloc i zmordowanie działa) w drugiej wiedziałem że już po mnie(demon wessał się rzucając miasmę z 3 kości)...bywa
3. Rav...OGRY! hym chyba najbardziej epikca sytuacja...1tura, zaczynam. Tabelka bogów-->gniew khorna. Demonica slaanesha generałka dostaje lepę z katapy na hicie, oblany word i demon wyparował zanim w ogóle zaczęła się gra. Mimo sromotnego pogromu gra była niezwykle obfita w małe przyjemności na stole
*sory jak komuś ksywę pomyliłem
**dumne 15 pkt! pozdro jacu...wygrałeś piwo
***kolego od trayów odezwij się na następnym turnieju, jak nie będziesz kierowcą
****Nina...dzięki za udzielenie mi odpowiedzi w porannej telefonicznej ankiecie
*****Chłopaki z Lublina i okolic...hym 2 godziny snu i malowanie armii Tocza do 2 w nocy, jest zawsze spoko
Mielec jak zawsze udany!
Lion...buuuuuuuuu 4 miejsce(jeśli nie mylę) widać nadchodzi czas młodych ;(tylko ja musiałem zaspać )
dzięki za 3 fajne bitwy
1.bitwa z Adamem K. hym WE. Szczególne pozdro dla samotnego łucznika który chyba dwie tury unikał kulki z działa, oraz dla mocarnych wyników na tabelkę bogów
2. Wawa...no cóż...zagraliśmy 3 tury, w pierwszej wyglądało że wygram(Gateway w główny kloc i zmordowanie działa) w drugiej wiedziałem że już po mnie(demon wessał się rzucając miasmę z 3 kości)...bywa
3. Rav...OGRY! hym chyba najbardziej epikca sytuacja...1tura, zaczynam. Tabelka bogów-->gniew khorna. Demonica slaanesha generałka dostaje lepę z katapy na hicie, oblany word i demon wyparował zanim w ogóle zaczęła się gra. Mimo sromotnego pogromu gra była niezwykle obfita w małe przyjemności na stole
*sory jak komuś ksywę pomyliłem
**dumne 15 pkt! pozdro jacu...wygrałeś piwo
***kolego od trayów odezwij się na następnym turnieju, jak nie będziesz kierowcą
****Nina...dzięki za udzielenie mi odpowiedzi w porannej telefonicznej ankiecie
*****Chłopaki z Lublina i okolic...hym 2 godziny snu i malowanie armii Tocza do 2 w nocy, jest zawsze spoko
Mielec jak zawsze udany!
Boju ktoś musi malować, by Tocz w spokoju mógł robić masę
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Hej
Wielkie dzięki za tur. Wszystkim, którym chciało się przyjechać i dali radę i znaleźli czas.
mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawili przy swoich stołach - ja miałem trzy angażujące gry z wymagającymi przeciwnikami więc nie bardzo miałem czas na błąkanie się po sali.
Gratulacje dla Tocza!
PS szczególne pozdrowienia dla Lividiusa i Pinga i ich bezcenne rozważania na temat różnorodności krasnoludzkich armii
Wielkie dzięki za tur. Wszystkim, którym chciało się przyjechać i dali radę i znaleźli czas.
mam nadzieję, że wszyscy dobrze się bawili przy swoich stołach - ja miałem trzy angażujące gry z wymagającymi przeciwnikami więc nie bardzo miałem czas na błąkanie się po sali.
Gratulacje dla Tocza!
PS szczególne pozdrowienia dla Lividiusa i Pinga i ich bezcenne rozważania na temat różnorodności krasnoludzkich armii
instagram.com/kuba.michonski