Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

Cześć, zamówiłem u tej firmy w październiku figurki za około 200zł. Miałem je dostać po miesiącu. Nie dostałem, zamiast tego po moim upomnieniu przyszedł meil przepraszający, a powodem braku przesyłki była zbyt duża liczba klientów;? W styczniu napisałem po raz kolejny i poprosiłem o zwrot mojej kasy. Tym razem żadnej odp. Napisałem jeszcze raz ale też nic.
Czy ktoś miał już takie dośw. z tą firmą i czy da radę jakoś odzyskać pieniądze? Na meile nie odpowiadają...
pzdr
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

duzypawel
Mudżahedin

Post autor: duzypawel »

A co zamówiłeś ?

Oni mają dziadowskie czasy dostaw, na Iron shields czekałem ze 2 miesiące.

Teraz mają dużo roboty z przygotowaniem wysyłki Hammererów, też poślizg mega, taka firma, nie mają na stanie modeli tylko zbierają zamówienia a potem zlecają odlewy.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

lol - a ja myślałem że jestem nerwowy - ja po miesiącu otworzyłem im sprawę na Paypalu - dostali ostrzeżenie a ja zwrot kasy :) Długo tak nie podziałają ....radzę ich produkty nie kupować u nich... jest kliku angielskich sprzedawców co sprzedają ich rzeczy i mają je w magazynie - polecam 3 trolle np...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

dokładnie, ebay/amazon jest znacznie lepszym pomysłem niz zakupy bezpośrednie w zagranicznych sklepach.

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Ja im siedziałem na ogonie przez cały czas zamawiania. Skutek - zero opóźnień (poza preorderami, ale to chyba norma).
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Ja czekałem na wojowników 3 miesiące po czasie, w końcu jednak przysłali. Są tragiczni z terminowością :roll:

Awatar użytkownika
Janus
Masakrator

Post autor: Janus »

Dobra, ale jak ich przypilnowac? Zapłaciłem przelewem. Zgłoszenie na policję pewnie nic nie da bo są z zagranicy. Mogę poczekać, ale teraz już nawet na meile nie odpowiadają. ;(
Obrazek
Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"

ODPOWIEDZ