Przenosiny BP na nowy serwer: 16-18.03
Przenosiny BP na nowy serwer: 16-18.03
Howgh!
Przenoszę BorderPrinces na nowy serwer. Kod na nim już działa, po prostu musi nastąpić ta godzina-dwie przerwy w działaniu kiedy zamknę forum, zrobię zrzut bazy, przeniosę go na nowy serwer i przekieruję domenę.
Zrobię to w poniedziałek, wtorek albo środę, jeszcze nie wiem kiedy znajdę tę godzinę. Sorry że ta godzina jest taka niezdefiniowana, ale kiedy już nastąpi proszę nie panikować, nie potrwa to długo.
Gdyby coś się działo, kanałem komunikacji będzie strona BP na fejsie: https://www.facebook.com/pages/Border-P ... 27?fref=ts
Przenoszę BorderPrinces na nowy serwer. Kod na nim już działa, po prostu musi nastąpić ta godzina-dwie przerwy w działaniu kiedy zamknę forum, zrobię zrzut bazy, przeniosę go na nowy serwer i przekieruję domenę.
Zrobię to w poniedziałek, wtorek albo środę, jeszcze nie wiem kiedy znajdę tę godzinę. Sorry że ta godzina jest taka niezdefiniowana, ale kiedy już nastąpi proszę nie panikować, nie potrwa to długo.
Gdyby coś się działo, kanałem komunikacji będzie strona BP na fejsie: https://www.facebook.com/pages/Border-P ... 27?fref=ts
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Czas start! Zamykam możliwość pisania na forum żeby baza była czysta...
I po przenosinach! Łączny czas 31 minut. Jeśli to widzicie to znaczy że już korzystacie z nowego serwera
full profeska! dzięki
A, wyszukiwarka jeszcze nie działa, ale jak już ją ustawię to powinna być nie do ruszenia
Szybko, sprawnie i bezboleśnie . Ekstra! Dzięki!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sama zmiana poszła luksik . Teraz tylko zobaczyć swoje posty ...
- swieta_barbara
- habydysz
Jeśli dodałeś się do wrogów, to posty możesz zobaczyć po kliknięciu na "pokaż tę wiadomość".smiejagreg pisze:Sama zmiana poszła luksik . Teraz tylko zobaczyć swoje posty ...
Błagam, wgraj tą wtyczkę do zmniejszania zdjęć!!!
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czyli co? mam dodać siebie samego do wrogów? Czy powinienem zrobić to wcześniej? Pytam, bo przeglądarka nadal nie działa...swieta_barbara pisze:Jeśli dodałeś się do wrogów, to posty możesz zobaczyć po kliknięciu na "pokaż tę wiadomość".smiejagreg pisze:Sama zmiana poszła luksik . Teraz tylko zobaczyć swoje posty ...
- swieta_barbara
- habydysz
Nie no, Grzechu, bekę sobie z Ciebie kręcę, wyluzuj.smiejagreg pisze:Czyli co? mam dodać siebie samego do wrogów? Czy powinienem zrobić to wcześniej? Pytam, bo przeglądarka nadal nie działa...swieta_barbara pisze:Jeśli dodałeś się do wrogów, to posty możesz zobaczyć po kliknięciu na "pokaż tę wiadomość".smiejagreg pisze:Sama zmiana poszła luksik . Teraz tylko zobaczyć swoje posty ...
Pozdro YOLO!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sorki, że nie załapałem, ale nie znam się na tym ni chrena, więc można mnie robić w balona w tę i nazad Po prostu szkoda mi tego, że nie działa przeglądarka postów. Ale mam nadzieję, że Tomash, jak zwykle, stanie na wysokości zadania...