Dobry polski sklep internetowy z figurkami
Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami
Ja się przymierzałem do francuzików i indiańców tej firmy, ale na razie mówię pas :/
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Ja nikomu nie polecam sklepu Vanaheim. Zamówiłem w owym sklepie kilka produktów ponad 3 tyg temu i po dziś dzień ni widu ni słychu po paczce. Podręcznika do tyranidów nie mieli na stanie więc czas oczekiwania wynoszący 2 tyg. nie był mi straszny. Po 2 tyg. napisałem do nich emaila jak tam z moim zamówieniem. Dostałem wiadomość, że paczkę wyślą jutro. Od tamtej pory zero kontaktu jak również paczki.
DIVE OR DIE
Cytadela ma jeszcze sklep internetowy hobbystore coś tam, twierdza się zamknęła chyba definitywnie. Trochę sobie nabruździli jakieś wtopy były z opóźnionymi zamówieniami i raczej nie spodziewam się że wrócą.
Faber i Faber jako taki już nie istnieje, miejsce działa pod innym szyldem choć ludzie ci sami, sklepu internetowego nie mają więc.
Faber i Faber jako taki już nie istnieje, miejsce działa pod innym szyldem choć ludzie ci sami, sklepu internetowego nie mają więc.
Ja kupuję wszystko w Vanaheim.pl jak czegoś nie ma wystarczy zadzwonić i wszystko załatwiają. Ceny uważam za przyzwoite. Mają duuużo różnych figsow z różnych systemów i naprawdę szeroki asortyment akcesoriów
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
@Stan powiedziałem, że ceny są przyzwoite, nie ze to najtańszy sklep ze wszystkich. Co prawda w kwestii tematu nie ma to znaczenia, ale sklep jest też stacjonarny wiec ja osobiście akceptuje troszkę wyższa cenę w zamian za parę stołów do grania i miejsce do malowania. Oczywiście jak wspomniałem nie ma się to jakkolwiek do tematu.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Także polecam RC Traxa - cenowo, profesjonalnie, no i sam repertuar. Od sierpnia rozszerzony już nawet o Infinity
-
- Chuck Norris
Jeszcze tansze modele, serio... Czy ktos w ogole jeszcze zarabia na ich sprzedazy?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Mnie to osobiście drażni - dlatego jak mam wybór (np jak ktos wygra bon to wyboru nie ma ) kupuje w Goblinie w sklepie Rybniku. Dopłacić 10-20 złotych do pudelka i mieć za to sklep organizujący turnieje generujący ruch w środowisku i otwarty na graczy - dobry biznes dla mnie! Może w sumie zostawię 100 więcej ale gdzie będę grał jak wszystkie sklepy pozamykają? A że chłopaki przy tym zarobią - tym lepiej. Skoro zainwestowali czas i pieniądze i mam przez sklep z fajnym klimatem to należy im się zwrot - tyle ode mnie
Dla mnie to zaniżanie cen przez Gnom - bo to chyba od nich się zaczęło - jest fatalne. Potem takie sklepy jak ten nowy w Pszczynie z fajnym zapleczem i świetnym klimatem też musi "równać do rynku". W ten sposób doprowadzamy do tego, że sklep samymi figurkami się nie utrzymuje i musi sięgać po karcianki i inne systemy co kończy sie tym, że WFB i WH40k jest przeganiane.
Moim zdaniem bardzo krótkowzroczne ; / Bo niestety hobby rozpedzaja pokazy w sklepach i turnieje a nie niskie ceny boxów bo sorry, ale w tym z allegro nie wygra się nigdy
No ale ja tu sobie tylko takie glupotki pisze, przeciez to rynek weryfikuje - bardzo fajna ta reka rynku tylko aktualnie na Slasku pograc w battle mogę tylko w Rybniku, a i to dzieki magikowcom
Dla mnie to zaniżanie cen przez Gnom - bo to chyba od nich się zaczęło - jest fatalne. Potem takie sklepy jak ten nowy w Pszczynie z fajnym zapleczem i świetnym klimatem też musi "równać do rynku". W ten sposób doprowadzamy do tego, że sklep samymi figurkami się nie utrzymuje i musi sięgać po karcianki i inne systemy co kończy sie tym, że WFB i WH40k jest przeganiane.
Moim zdaniem bardzo krótkowzroczne ; / Bo niestety hobby rozpedzaja pokazy w sklepach i turnieje a nie niskie ceny boxów bo sorry, ale w tym z allegro nie wygra się nigdy
No ale ja tu sobie tylko takie glupotki pisze, przeciez to rynek weryfikuje - bardzo fajna ta reka rynku tylko aktualnie na Slasku pograc w battle mogę tylko w Rybniku, a i to dzieki magikowcom
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."