Tylko dodam że nie miałem pegazów, ale one zmieniają tyle że przeciwnik nawet nie probuje isc do przodu (oslania maszynki) i tez koło remisu wychodzi. Ale tak sobie mysle ze bez smoka wyszloby to dosc podobnie

Moderator: Yudokuno
jak kulasz pite w warriorow a nie w maszyny to Twoj bladJarlaxle pisze:Pita jest przereklamowanaWyleciała mi za oddział krasi, zabijając aż jednego! A magiczka się wsysneła do wrapa zabierając ze sobą połowę warlocków. Bardziej skuteczny byłby dark art na krasie
Vortex zmusiłby przeciwnika do tego, aby nie mógł się skampić w jednym miejscu.
Po za tym nie zawsze idzie zestrzelić organkitakże próbowałem
Spróbuj armie koni + 2 hydry. Masz 3 pegazy, trochę lekkiego strzelania, locków i beast do boostowania herosów.Rince pisze:Zalozenie jest takie, ze nie gram z emp i z wocem. Dlatego wlasnie zaczalem rozkminiac 3 hydry.
Statystycznie jak jakims cudem ustawisz wszystko na ten cel, to bolce rypia na 6tkach, wiec 4 trafienia, do tego dodajesz powiedzmy maxymalna ilsoc shades = 56 pestek, trafiajacych na -5 (multi, daleki, cover imo trzeba założyć ruch) = 7ki, niech bedzie 10 6tek, 5 trafien - w sumie 9 trafien i kulnac 3x6Rince pisze:Jak masz gazylion pestek w shadach i 4 bolce, to mozna jedne organki w 1wszej turze wystrzelac przy odrobine szczescia, ale to troche gowniana taktyka
królik Gdzie trzymasz tą Panią( co z nią robisz)? w DRach zabierając im vanguarda? czy w warlockach wyłączając ich z walki? Nie boisz się że przez jedną oblaną glupotę stracisz scrolla i ture magii?1 Supreme Sorceress @ 325.0 Pts
Magic Level 4; Lore of Beasts
Ring of Hotek [50.0]
Dispel Scroll [25.0]
Ironcurse Icon [5.0]
1 Cold One @ [0.0] Pts
Rozumiem, że martwisz się o strzelanie przeciwnika, bo o strzelanie DE nie ma się co martwićJarlaxle pisze:Tylko jest problem ze strzelaniem.