Dzikki'ego bolesne próby
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Dzikki'ego bolesne próby
Miło widzieć Gladiatora w kolorze. Mam nadzieję, że malowało się przyjemnie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ahhh... i taki regiment to ja rozumiem. To są Długobrodzi jakich lubię. Fajne, rubaszne, brzuchate dziadki krasnoludy o brodach ciągnących się po ziemi, którzy pykając fajeczki i popijając z kufli idą ci wpierd...ić
Nie to co te nowe plastikowe longbrody, którym nawet bród na siwo się nie maluje...
Dzikki - co do modeli Afterglow to niebawem powinno pojawić się nieco nowości
Nie to co te nowe plastikowe longbrody, którym nawet bród na siwo się nie maluje...
Dzikki - co do modeli Afterglow to niebawem powinno pojawić się nieco nowości
6 slayer'ów od Ścibora
Lord, który wyląduje z hammerersami od Ścibora
Pierwszy z trzech crypt horrors od Titan Forge
Golem-filler dla któregoś tam regimentu (jeszcze nie zdecydowałem, ale mam ich trzech więc luz)
Żeby nie było, że nie maluje. Chociaż obecnie maziam ludziki do Talisman'a.
Lord, który wyląduje z hammerersami od Ścibora
Pierwszy z trzech crypt horrors od Titan Forge
Golem-filler dla któregoś tam regimentu (jeszcze nie zdecydowałem, ale mam ich trzech więc luz)
Żeby nie było, że nie maluje. Chociaż obecnie maziam ludziki do Talisman'a.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Imho za wielkie są, sądząc po podstawkach. Trza by nowe figsy z nimi połaczyć, bo np. clansmeni MM10 wyglądaliby przy nich jak liliputy...
- Kacpi 1998
- Masakrator
Mi najbardziej podoba się lord, chyba bardziej się postarałeś. Odnośnie zdjęć to polecam jednolite tło, będą sporo lepsze. Jak oceniasz jakość modeli titan forga? Planuję w najbliższym czasie kupić sobie chaos dwarfy od nich, między innymi chaosowe odpowiedniki tego filerka
Śmiejagreg hahaha jak ja zrobię zdjęcie, to nawet podstawka wydaje się większa. Tak serio to 20-tki. Fakt faktem, że najlepiej nie łączyć ich z figurkami GW - u mnie będą oddzielnie. A jeśli już łączyć, to rozpalarcelować po całym regimencie slayer'ów, to raz, a dwa, to nie stawiać na scenicznych podstawkach. Co nie zmienia faktu, że figurki są świetnie wyrzeźbione.
Co do modeli Titan Forga to powiem tak - niby fajnie, ale... mam zeppeliny z początkowej fazy i są mega niedopasowane. Dlatego po pierwszych próbach zestawienia czekają na mój przypływ czasu oraz green-staff'owego nastroju. Z Ancestral Guardians już takiego problemu nie miałem (chociaż musiałem już dla drugiego znaleźć alternatywną głowę, bo ta w zestawie była mała jak diabli).
Co do malowania - najmniej zadowolony jestem z Crypt Horror'a i jego będę na pewno poprawiał. Ancestral dupy nie urywa, ale sam model jest mega oszczędny. Dla mnie to po prostu duży filler, który wstawię do Ironbreakers. Zaś ze slayerów jestem zadowolony - wyszli tak, jak zazwyczaj maluje mi się slayerów.
Co do modeli Titan Forga to powiem tak - niby fajnie, ale... mam zeppeliny z początkowej fazy i są mega niedopasowane. Dlatego po pierwszych próbach zestawienia czekają na mój przypływ czasu oraz green-staff'owego nastroju. Z Ancestral Guardians już takiego problemu nie miałem (chociaż musiałem już dla drugiego znaleźć alternatywną głowę, bo ta w zestawie była mała jak diabli).
Co do malowania - najmniej zadowolony jestem z Crypt Horror'a i jego będę na pewno poprawiał. Ancestral dupy nie urywa, ale sam model jest mega oszczędny. Dla mnie to po prostu duży filler, który wstawię do Ironbreakers. Zaś ze slayerów jestem zadowolony - wyszli tak, jak zazwyczaj maluje mi się slayerów.
Jedne z moich ulubionych postaci Młotka. 53 slayer'ów tylko czeka na to, by wrzucić ich w wir walki. Są tam i zabójcy z Quest'a, Avatars of War (dwa metalowe), jeden z Umbra Turris, jeden z ForgeWorld, no i oczywiście postacie specjalne tj. Gotrek (w trzech postaciach ;]), Ungrim Ironfist, Garagrim Ironfist, Snorri Nosebiter i Grim Ironjaw.
Piękny regiment
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Dzięki. Zawsze znajdowałem jakiegoś kolejnego slayer'a i nie mogłem skończyć. I tak mam na nie oddzielne pudło. A nóż-widelec trafi mi się jakiś, którego nie mam ;]
Albo jakiś nowy - tak jak to wyszło z tymi od AoW. Plastiki mi średnio podpasowały, metale nie wszystkie, ale dwa były w sam raz.
No i muszę skończyć Long Drongs... ich też trochę jest ;]
Albo jakiś nowy - tak jak to wyszło z tymi od AoW. Plastiki mi średnio podpasowały, metale nie wszystkie, ale dwa były w sam raz.
No i muszę skończyć Long Drongs... ich też trochę jest ;]
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Hurtownia, Panie, normalnie ...