Pedzlowanie by AWRK
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Pedzlowanie by AWRK
Mnie się bardzo podoba. Odcień tego Rhinoska taki Ultramarinsowy niż SW :>
Rhino zacny, okolice wydechów będziesz jeszcze okopcał? Konieczna to rzecz bo teraz tylko brak sadzy psuje mi odbiór tego wspaniałego modelu.
Poczekaj az dojdzie trochę żółtego i czarnego, moze bedzie wtedy bardziej SWMirabelka pisze:Mnie się bardzo podoba. Odcień tego Rhinoska taki Ultramarinsowy niż SW :>
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Na razie tylko niebieski byl malowanyBizon pisze:Rhino zacny, okolice wydechów będziesz jeszcze okopcał? Konieczna to rzecz bo teraz tylko brak sadzy psuje mi odbiór tego wspaniałego modelu.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Lord pomalowany jakis czas temu, ale ze jako miałem/mam sesje to nie mialem czasu go obfotografować, wiec dzis zrobilem mu zdjecia bo mam chwile przerwy ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Postaram sie cos pomalowac na estiwal malarski w Toruniu, ale moze byc ciezko, poniewaz sezon Streetballowy mniej wiecej w ten sam weekend zaczyna sie. Jak zyc...
![Obrazek](http://i.imgur.com/SbIGSBj.jpg)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Postaram sie cos pomalowac na estiwal malarski w Toruniu, ale moze byc ciezko, poniewaz sezon Streetballowy mniej wiecej w ten sam weekend zaczyna sie. Jak zyc...
![Obrazek](http://i.imgur.com/SbIGSBj.jpg)
jest jakby pomalowany pastelami suchymi, świetnie ![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Miło, że się podoba ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Przed chwila spojrzalem na model golym okiem no i zaluje ze moj aparat robi zdjecia z bladymi kolorami
no ale wszystkiego miec nie mozna...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Przed chwila spojrzalem na model golym okiem no i zaluje ze moj aparat robi zdjecia z bladymi kolorami
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Czasy bycia małolatem i pseudonim artystyczny zostałgervaz pisze:Tylko ksywka malarza na podstawce... bardzo samokrytyczna.
- Kacpi 1998
- Masakrator
standardowo świetnie jak to u ciebie
jakich pędzli używasz do najdrobniejszych elementów jak te pęknięcia?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja to nie ogarniam jak można namalować coś tak małego jak te spękania na zbroi. Zapowiada się zajebiście ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)