Kto na prezydenta??

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Re: Kto na prezydenta??

Post autor: Jarlaxle »

https://www.youtube.com/watch?v=BFLsjxZ1F18

Budzik dla Komorowskiego od Kukiza :mrgreen:

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

>mów że walczyłeś z komuną i jesteś wielkim człowiekiem bo cię więzili
>przyjmij poparcie od agenta postkomuny Kwaśniewskiego
>dziękuj mu za nie

Obrazek

Ale co by pismakom nie było za miło:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 18:58 przez GrimgorIronhide, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Jak to kto?!
Prezydent całego narodu, bez wyjątków :mrgreen:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Będą jaja :D Kukiz chce prowadzić debatę pomiędzy Komorowskim a Dudą :D i już POwcy pękają :D

Awatar użytkownika
Zaleś
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Zaleś »

Ziemko pisze:No wlasnie, Kwachu gdyby mogl kandydowac to mysle, obu by scisnal :)

Ja nie wiem czy oni kogos od PRU w w tym PO zatrudnic nie moga? Albo maja po znajomosci takie niedojdy?
Shogunowi jakis solidny coaching by sie przydal centralnie, ehh mimoza jedna...
Kwachu już w euro wyborach pokazał jakim jest mega ściskaczem i lokomotywą :lol2: :lol2: :lol2:

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

No to kwachu poparł , wzmocnił i skonsolidował, chciałoby się powiedzieć: zabetonował obóz bronka
swym pocałunkiem śmierci.

:idea: napiszę w 2 wersjach bo zapewne jedna zostanie na tym forum skasowana :( w ramach "wolności lewicowej wypowiedzi" i równości użytkowników:
1. nie ma to jak dostać poparcie w drugiej turze od znanego zdrajcy, złodzieja i pijaka
2. gdy przysypiasz i bełkoczesz przegrywając I turę a zaraz po niej otrzymujesz poparcie od człowieka będącego nie za darmo oczami i uszami wiekszego wschodniego sasiada w sferze gospodarki i polityki, posiadacza dóbr i nieruchomości na które nie dałby rady zarobić oraz nieszczęśnika nękanego przez nawroty syndromu filipińskiego
to wynik może być tylko jeden

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Szanowni Kandydaci,
skoro zabiegacie o głosy mojego elektoratu to spotkajcie się z nim! Przyjmijcie zaproszenie do Hali Widowiskowo-Sportowej w Lubinie. To ta sama, w której odbywał sie nasz wieczór wyborczy. Termin do ustalenia.
Spotkajcie się z ludźmi, którzy zapytają Was o naszą przyszłość. O Polskę. Zróbcie debatę, którą z przyjemnoscią poprowadzę. Odpowiedzcie na nasze pytania a wówczas każdy z nas bedzie wiedział czy iść na wybory a jeśli tak to ina kogo oddać swój głos.
Na tym własnie polega demokracja.

Co Wy na to?
Korwiniści mówili, że Cook jest politycznym leszczem. Nic mylnego. Mistrzowski gamibt :mrgreen: Jak Komorowski się nie zgodzi, po tym co zrobił w spocie, to straci wiarygodność, a jak się zgodzi... to uhuhu, Cook go będzie młócił jak cep zboże, czy policyjna pałka Wiplera albo jak Niemcy Brazylię na ostatnich mistrzostwach 8)

Kal_Torak
Masakrator

Post autor: Kal_Torak »

Rzeczywiście Kwaśniewski kompromituje Komorowskiego i samą lewicę.
To czego najbardziej oczekuję od jesiennych wyborów parlamentarnych to nie przekroczenie progu wyborczego przez PSL i SLD oraz Palikota.
O ile Palikot już od dawna sam się skreślił, to sądziłem że SLD będzie miało jeszcze 5-6% w tych wyborach, a zniknie dopiero w następnych. Wybory prezydenckie uwidaczniają dużo bardziej zaawansowany rozkład lewicy (tej która nie wstydzie się uważać za lewicę) niż się tego spodziewałem.
Moje oczekiwanie zatem na te wybory dotyczyły nie przekroczenie progu Palikota i PSL. Rozkład SLD dostaje się w pakiecie promocyjnym ;P
Jeśli te trzy partie znikną to wtedy będzie realna szansa, że społeczeństwo polskie jest wstanie coś ugrać ze strony POPiSu przy założeniu że wejdzie Kukiz i może Korwin. W przypadku Korwina to ważne, aby jego żelazne 3-4% nie przepadło i w wyborach parlamentarnych zdobył te min. 5%. Jeśli za dużo osób zagłosuje na Kukiza to wtedy te 3-4% się zmarnuje - przy czym frekwencja w wyborach parlamentarnych jest z reguły niższa od prezydenckich, to łatwiej Korwinowi będzie zdobyć te 5%. Ale dobrze jeśli wejdzie chociażby sam Kukiz przy braku Palikota, SLD i PSL.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Zasłyszane dzisiaj w kiosku:
Duda to avatar Kaczyńskiego :D :D :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

I dla równowagi złota rada od Prezydenta dla młodych:
Podczas spaceru prezydenta zaczepił młody chłopak. Zapytał, jak ma żyć i za co kupić mieszkanie jego siostra, która po trzech latach szukania pracy znalazła jedynie taką, w której zarabia dwa tysiące złotych. - Znaleźć inną. Wziąć kredyt. Mieć pracę. Wiesz, że w Polsce spada bezrobocie? A w Anglii idzie w górę -odpowiedział Komorowski
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Dobry ruch:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... BoxNewsImg
Duda już się zgodził. Co na to PBK ?
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

http://telewizjarepublika.pl/kolejny-au ... 19924.html
Kolejny bartoszewskopodobny "ałtoryted" mówi jak jest. Tylko czekam dnia gdy wreszcie tego żydowskiego pochodzenia komucha z PRL ktoś zglanuje na ulicy.

@Jarlaxe - co do Wiplera to zdaniem "świadka TVNu" inaczej to wyglądało ;)
https://m.youtube.com/?reload=7&rdm=1jl ... a2aHNxRecQ
oraz analiza cyfrowa
https://m.youtube.com/?reload=7&rdm=1jl ... zyWEF27al0
(korwin na słoniu jako finisher rozwala nawet mój chory mózg :p )

Dzisiaj btw rozprawa Wiplera, sąd wyłącza jawność a Tvn pisze od razu że to on sam się jej domagał i wypisują bzdury rzekomo dlaczego. Przemek zapowiada tons of pozwy :D

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

u nas faktycznie spada bezrobocie, ale w UK spada równie mocno.

https://www.google.pl/publicdata/explor ... false&icfg

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

GrimgorIronhide pisze: Kolejny bartoszewskopodobny "ałtoryted" mówi jak jest. Tylko czekam dnia gdy wreszcie tego żydowskiego pochodzenia komucha z PRL ktoś zglanuje na ulicy.
Ogarnij się. Resztkę mózgu i sumienia może gdzieś jeszcze masz.

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Scimitar pisze:Dobry ruch:
Pisałem o tym. Komorowski jest w szachu. Jak się nie zgodzi, to straci wiarygodność i już może się pakować, a jak się zgodzi, to uhuhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pożałuje, że nie przyszedł na pierwszą debatę :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Jarlaxle pisze:Będą jaja :D Kukiz chce prowadzić debatę pomiędzy Komorowskim a Dudą :D i już POwcy pękają :D
PiS juz sie zgodził, najwyzej sam bedzie debatowal z Kukizem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Jarlaxle pisze:
Scimitar pisze:Dobry ruch:
Pisałem o tym. Komorowski jest w szachu. Jak się nie zgodzi, to straci wiarygodność i już może się pakować, a jak się zgodzi, to uhuhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pożałuje, że nie przyszedł na pierwszą debatę :D
Fakt ;) Dopiero co przeczytałem na FB u Kukiza. Nie zwróciłem uwagi wcześniej.
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

-Qc- pisze:
Jarlaxle pisze:Będą jaja :D Kukiz chce prowadzić debatę pomiędzy Komorowskim a Dudą :D i już POwcy pękają :D
PiS juz sie zgodził, najwyzej sam bedzie debatowal z Kukizem
Jak będzie debatował sam z Kukizem, to moim zdaniem w zasadzie już wygrał wybory :mrgreen: Swoją drogą, do klasyki polityki przeszło wystąpienie Giertycha w sejmie, gdy wypunktował Kurskiego, rozmowa Leppera z Rokitą oraz starcie Kaczyński vs Tusk. Teraz nowy rozdział pisze Kukiz. Korwin ma się od kogo uczyć polityki 8)

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Korwin już się chyba niczego nie nauczy :), ale trzeba przyznać, że słaby wynik SLD PSL i dobry Kukiza jest również jego zasługą. Polska idzie na prawo :)

ODPOWIEDZ