Kto na prezydenta??

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Re: Kto na prezydenta??

Post autor: Jarlaxle »

Sry, ale PSL, SLD i Palikot mieli dobre wyniki... aż za dobre, jak na poziom, który prezentują. Oni powinni mieć łącznie poparcie na poziomie błędu statystycznego.

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

@Barb ale jakbyś merytorycznie skomentował wypowiedź Adama Michnika:
"nie oddamy Polski gówniarzom"
w zalinkowanym przez Grimgora materiale:
http://telewizjarepublika.pl/kolejny-au ... 19924.html
bo emocje cię trochę poniosły i linka zgubiłes :mrgreen:

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Barbarossa pisze:
GrimgorIronhide pisze: Kolejny bartoszewskopodobny "ałtoryted" mówi jak jest. Tylko czekam dnia gdy wreszcie tego żydowskiego pochodzenia komucha z PRL ktoś zglanuje na ulicy.
Ogarnij się. Resztkę mózgu i sumienia może gdzieś jeszcze masz.
Nie zniżając się do Twojego podejścia ad personam
Nawzajem człowieku niskiego zrozumienia i proporcjonalnie wyższej poprawności politycznej. Nie istnieje obrzydliwszy typ niż Michnik "wyje***my Polaków i sami będziemy rządzić" to nie są słowa jego, Giedroycia i Geremka z 1985 ? ;)

@Jarl - nie kucuj kukizowi, logiczna i bardzo w jego stylu zagrywka a rozpływasz sie jak nad jakimś cudem nad Wisłą. Taka propozycja tylko wzmacnia Dudę a powinien zaatakować obu. Nie mniej koncept mi się podoba

Z OSTATNIEJ CHWILI
Marek Jakubiak - znany właaściciel browaru Ciechan, który wpłacił spore sumy na kampanie Kukiza, Korwina, Kowalskiego i Brauna, od dzisiejszego wieczora negocjuje między Korwinem i Kukizem oraz RN porozumienie, zacieśniające współpracę w coś na kształt bloku lub koalicji. Z tego co wiadomo szczególnie pozytywnie odnoszą się do tego Kukiz i Korwin, którzy jutro siądą z panem Markiem w jego biurze.
Wolna Polska - taka piękna! [-o<
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 20:55 przez GrimgorIronhide, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Milutki
Mudżahedin

Post autor: Milutki »

Kukiz plus trzy kule u nogi, które pociągną go na polityczne dno.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Kukiz powinien iść sam. Sry, ale wynik 20% go zobowiązuje. Chyba, że ustawi Korwina i Kowlaskiego, aby zachowywali się jak należy. Bez idiotycznego plucia i smarkania na kogo popadnie. No chyba, ze mówimy o redakcji TVN :mrgreen: wtedy bez ograniczeń 8)

A Brauna to powinno się omijać szerokim łukiem, megaturbo prawicowy oszołom.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 21:00 przez Jarlaxle, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Które pokażą że nastepuje zjednoczenie. I dadzą mu struktury i listy do sejmu.
Jak można być tak krótkowzrocznym i nie widziec ze w 3 miechy ni uja nie da się ugrupowania zbudowac i wystartowac do sejmu. Jako persona Kukiz jest dobry bo jednoczący i mało wyrazisty. Ale do parlamentu to się nie przekłada. Wejdzie z paroma kolegami celebrytami jesli wystartuje sam. O ile uda mu się wogóle sklecić jakąś partyzantkę

Na szczęście Cook nie jest tak naiwny jak jego kuce i to wie co napisałem wyżej. Dlatego idzie na układ a nie się sprzedać pisowi jak chciałby Jarlaxe

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Jeżeli nie będzie w stanie zbudować samodzielnie zaplecza, to powinien wybrać albo RN albo Korwina. Mimo wszystko, musi ustawić tych ludzi do pionu, aby się jakoś zachowywali...

@ Grimor, gdyby Korwin wiedział, co znaczy słowo: "kompromis" to nie miałby poparcia w granicach 3% :P
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 21:03 przez Jarlaxle, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

GrimgorIronhide pisze: Nie zniżając się do Twojego podejścia ad personam
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z faktu iż czym innym jest obrażanie i nazywanie kogoś choćby jak najgorzej, a czym innym jest publiczne wypowiadanie życzeń, żeby kogoś spotkała krzywda. Co więcej, Twoje sformułowanie "mam nadzieję, że X zglanują" tym się różni od "mam nadzieję, że X dostanie raka i zdechnie", że wyczerpuje znamiona przestępstwa, tj. stanowi podżeganie do pobicia.

Dla mnie takimi stwierdzeniami tylko stawiasz się w jednym rzędzie z wszelkimi bolszewikami, naziolami i innymi fanatykami, którzy nie byli w stanie zaakceptować prawa innych do posiadania i głoszenia własnych poglądów.

@Dzik - nie muszę wnikać w treść wypowiedzi Michnika, żeby jasno widzieć granice między dobrem a złem. Michnik nazywający kogoś gówniarzem albo ktoś nazywający Michnika gówniarzem być może zachowuje się chamsko, ale jeszcze się w tych granicach mieści. Grimgorowi się ta sztuka nie udała.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 21:05 przez Barbarossa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Czytanie ze zrozumieniem nie boli - gdzie tam jest mowa o Braunie elaboraci ?

Zachowują się moze poza waszymi urojeniami. Wipler zbawiennie temperuje Korwina.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Milutki pisze:Kukiz plus trzy kule u nogi, które pociągną go na polityczne dno.
Dokladnie

Zrobienie partii to jest problem. Ale Kukiz ma za soba mase ruchow spoelcznych oni juz są. Bedzie lecial jak Ruch Palikota - bo to byl sukces - tylko na wieksza skale

Poza tym gowno ma Korwin a nie kadry, nawet KNP ich nie ma to wszystko swiezaki, to banda czworga ma bazy szerokie i mase aktywnych działączy

Z Jarlaxem napsizemy do kukiza i zostaniemy frontmanami nowego ruchu a co :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Było jeszcze merytorycznie - zjawił się pisowski niesiołowski i uskutecznił bełkot z własnych marzeń :p

Barb ja nie piętnuje jego poglądów tylko zwyczajną podłość tej personki

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Zachowują się moze poza waszymi urojeniami. Wipler zbawiennie temperuje Korwina.
Gdyby zachowywali się jak ludzie, to mieli by wyższe poparcie :P Jakoś tego nie widać. Publicznie Korwin nazywał policjantów zabojcami, a Wipler zapewne mu w tym wtórował. Poza tym, Korwin i RN odwołują się - do pożal się Boże - kiboli. A ludzie ich nie lubią. No po prostu nie. Mam nadzieję, że Kukiz postawi im twarde warunki i zmienią swoją retorykę [-o< jak nie, to niech siedzą w swoim kółku wzajemnej adoracji na granicy błędu stastystycznego i poparcia gimbazy.
Z Jarlaxem napsizemy do kukiza i zostaniemy frontmanami nowego ruchu a co :D
+1
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z faktu iż czym innym jest obrażanie i nazywanie kogoś choćby jak najgorzej, a czym innym jest publiczne wypowiadanie życzeń, żeby kogoś spotkała krzywda. Co więcej, Twoje sformułowanie "mam nadzieję, że X zglanują" tym się różni od "mam nadzieję, że X dostanie raka i zdechnie", że wyczerpuje znamiona przestępstwa, tj. stanowi podżeganie do pobicia.

Dla mnie takimi stwierdzeniami tylko stawiasz się w jednym rzędzie z wszelkimi bolszewikami, naziolami i innymi fanatykami, którzy nie byli w stanie zaakceptować prawa innych do posiadania i głoszenia własnych poglądów
Ostro krytykować powinno się poglądy człowieka, a nie jego samego. Zaszczuwanie kogokolwiek - tym bardziej bez wyroku sądowego za ciężkie przestępstwa - jest najzwyczajniej w świecie słabe i nie warte komentarza. Niemniej, skoro Barb. już napisał, to

+1

Awatar użytkownika
muchozol
Falubaz

Post autor: muchozol »

DZIK pisze: w zalinkowanym przez Grimgora materiale:
:
i co w nim jest?? On to z pamięci pisał?? raczej miał dyktafon, może by wrzucił jakieś nagranie, bo na razie to rzucił g.....
podpis był nieregulaminowy

oddajcie podpis łobuzy

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

GrimgorIronhide pisze: od dzisiejszego wieczora negocjuje między Korwinem i Kukizem oraz RN porozumienie, zacieśniające współpracę w coś na kształt bloku lub koalicji.
jakie są wspólne punkty programu gospodarczego RN i Korwina (może być w punktach) plus ew. Kukiza (bo ten jest najmniej sprecyzowany).

@ odnośnie podżegania do popełniania przestępstwa - mnie też różne postacie życia politycznego brzydzą ale nie wyobrażam sobie fizycznej eliminacji przeciwników politycznych... ale to klasyczna moralność Kalego - bijo kibicoff - tyrania. bijo lewakuff - samoobrona :roll:
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 22:40 przez Żaba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Nieistotne, Ciechan /Lwówek dobre piwo, na pewno się dogadają :mrgreen: Drżyj betonie :mrgreen:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Chlopaki, ale serio, Marian "wylize deske klozetowa kibla PKP" Kowalski i J "mam 15% gdy snie gdy sie budze to 3" KM? Po co?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

http://www.tvn24.pl/spacer-komorowskieg ... 683,s.html

znacie gościa z 46 sekundy co obcałowuje ?

podpowiem

https://www.youtube.com/watch?v=_p3_ChzF5wY

ustawka jedna i druga

teraz widzicie czarno na białym

chociaż opinia o obrońcach krzyża została już wytworzona
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 22:49 przez Xet, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Lwówek Jankes polecam ! Najlepsze piwo jakie dotychczas piłem :wink:
Qc + Kukiz = z dobrego prawicowego programu robi się kopia lewicowego pisu. Z takim pisiorem jak Qc nie da się stworzyć nic innego (czt. normalnego) :roll:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Awatar użytkownika
Zaleś
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Zaleś »

To prawdziwy killing blow dla Bronka.

ODPOWIEDZ