Kto na prezydenta??
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Kto na prezydenta??
Sry, ale PSL, SLD i Palikot mieli dobre wyniki... aż za dobre, jak na poziom, który prezentują. Oni powinni mieć łącznie poparcie na poziomie błędu statystycznego.
@Barb ale jakbyś merytorycznie skomentował wypowiedź Adama Michnika:
"nie oddamy Polski gówniarzom"
w zalinkowanym przez Grimgora materiale:
http://telewizjarepublika.pl/kolejny-au ... 19924.html
bo emocje cię trochę poniosły i linka zgubiłes
"nie oddamy Polski gówniarzom"
w zalinkowanym przez Grimgora materiale:
http://telewizjarepublika.pl/kolejny-au ... 19924.html
bo emocje cię trochę poniosły i linka zgubiłes
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Nie zniżając się do Twojego podejścia ad personamBarbarossa pisze:Ogarnij się. Resztkę mózgu i sumienia może gdzieś jeszcze masz.GrimgorIronhide pisze: Kolejny bartoszewskopodobny "ałtoryted" mówi jak jest. Tylko czekam dnia gdy wreszcie tego żydowskiego pochodzenia komucha z PRL ktoś zglanuje na ulicy.
Nawzajem człowieku niskiego zrozumienia i proporcjonalnie wyższej poprawności politycznej. Nie istnieje obrzydliwszy typ niż Michnik "wyje***my Polaków i sami będziemy rządzić" to nie są słowa jego, Giedroycia i Geremka z 1985 ?
@Jarl - nie kucuj kukizowi, logiczna i bardzo w jego stylu zagrywka a rozpływasz sie jak nad jakimś cudem nad Wisłą. Taka propozycja tylko wzmacnia Dudę a powinien zaatakować obu. Nie mniej koncept mi się podoba
Z OSTATNIEJ CHWILI
Marek Jakubiak - znany właaściciel browaru Ciechan, który wpłacił spore sumy na kampanie Kukiza, Korwina, Kowalskiego i Brauna, od dzisiejszego wieczora negocjuje między Korwinem i Kukizem oraz RN porozumienie, zacieśniające współpracę w coś na kształt bloku lub koalicji. Z tego co wiadomo szczególnie pozytywnie odnoszą się do tego Kukiz i Korwin, którzy jutro siądą z panem Markiem w jego biurze.
Wolna Polska - taka piękna!
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 20:55 przez GrimgorIronhide, łącznie zmieniany 1 raz.
Kukiz powinien iść sam. Sry, ale wynik 20% go zobowiązuje. Chyba, że ustawi Korwina i Kowlaskiego, aby zachowywali się jak należy. Bez idiotycznego plucia i smarkania na kogo popadnie. No chyba, ze mówimy o redakcji TVN wtedy bez ograniczeń
A Brauna to powinno się omijać szerokim łukiem, megaturbo prawicowy oszołom.
A Brauna to powinno się omijać szerokim łukiem, megaturbo prawicowy oszołom.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 21:00 przez Jarlaxle, łącznie zmieniany 1 raz.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Które pokażą że nastepuje zjednoczenie. I dadzą mu struktury i listy do sejmu.
Jak można być tak krótkowzrocznym i nie widziec ze w 3 miechy ni uja nie da się ugrupowania zbudowac i wystartowac do sejmu. Jako persona Kukiz jest dobry bo jednoczący i mało wyrazisty. Ale do parlamentu to się nie przekłada. Wejdzie z paroma kolegami celebrytami jesli wystartuje sam. O ile uda mu się wogóle sklecić jakąś partyzantkę
Na szczęście Cook nie jest tak naiwny jak jego kuce i to wie co napisałem wyżej. Dlatego idzie na układ a nie się sprzedać pisowi jak chciałby Jarlaxe
Jak można być tak krótkowzrocznym i nie widziec ze w 3 miechy ni uja nie da się ugrupowania zbudowac i wystartowac do sejmu. Jako persona Kukiz jest dobry bo jednoczący i mało wyrazisty. Ale do parlamentu to się nie przekłada. Wejdzie z paroma kolegami celebrytami jesli wystartuje sam. O ile uda mu się wogóle sklecić jakąś partyzantkę
Na szczęście Cook nie jest tak naiwny jak jego kuce i to wie co napisałem wyżej. Dlatego idzie na układ a nie się sprzedać pisowi jak chciałby Jarlaxe
Jeżeli nie będzie w stanie zbudować samodzielnie zaplecza, to powinien wybrać albo RN albo Korwina. Mimo wszystko, musi ustawić tych ludzi do pionu, aby się jakoś zachowywali...
@ Grimor, gdyby Korwin wiedział, co znaczy słowo: "kompromis" to nie miałby poparcia w granicach 3%
@ Grimor, gdyby Korwin wiedział, co znaczy słowo: "kompromis" to nie miałby poparcia w granicach 3%
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 21:03 przez Jarlaxle, łącznie zmieniany 2 razy.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z faktu iż czym innym jest obrażanie i nazywanie kogoś choćby jak najgorzej, a czym innym jest publiczne wypowiadanie życzeń, żeby kogoś spotkała krzywda. Co więcej, Twoje sformułowanie "mam nadzieję, że X zglanują" tym się różni od "mam nadzieję, że X dostanie raka i zdechnie", że wyczerpuje znamiona przestępstwa, tj. stanowi podżeganie do pobicia.GrimgorIronhide pisze: Nie zniżając się do Twojego podejścia ad personam
Dla mnie takimi stwierdzeniami tylko stawiasz się w jednym rzędzie z wszelkimi bolszewikami, naziolami i innymi fanatykami, którzy nie byli w stanie zaakceptować prawa innych do posiadania i głoszenia własnych poglądów.
@Dzik - nie muszę wnikać w treść wypowiedzi Michnika, żeby jasno widzieć granice między dobrem a złem. Michnik nazywający kogoś gówniarzem albo ktoś nazywający Michnika gówniarzem być może zachowuje się chamsko, ale jeszcze się w tych granicach mieści. Grimgorowi się ta sztuka nie udała.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 21:05 przez Barbarossa, łącznie zmieniany 1 raz.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Czytanie ze zrozumieniem nie boli - gdzie tam jest mowa o Braunie elaboraci ?
Zachowują się moze poza waszymi urojeniami. Wipler zbawiennie temperuje Korwina.
Zachowują się moze poza waszymi urojeniami. Wipler zbawiennie temperuje Korwina.
DokladnieMilutki pisze:Kukiz plus trzy kule u nogi, które pociągną go na polityczne dno.
Zrobienie partii to jest problem. Ale Kukiz ma za soba mase ruchow spoelcznych oni juz są. Bedzie lecial jak Ruch Palikota - bo to byl sukces - tylko na wieksza skale
Poza tym gowno ma Korwin a nie kadry, nawet KNP ich nie ma to wszystko swiezaki, to banda czworga ma bazy szerokie i mase aktywnych działączy
Z Jarlaxem napsizemy do kukiza i zostaniemy frontmanami nowego ruchu a co
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Było jeszcze merytorycznie - zjawił się pisowski niesiołowski i uskutecznił bełkot z własnych marzeń :p
Barb ja nie piętnuje jego poglądów tylko zwyczajną podłość tej personki
Barb ja nie piętnuje jego poglądów tylko zwyczajną podłość tej personki
Gdyby zachowywali się jak ludzie, to mieli by wyższe poparcie Jakoś tego nie widać. Publicznie Korwin nazywał policjantów zabojcami, a Wipler zapewne mu w tym wtórował. Poza tym, Korwin i RN odwołują się - do pożal się Boże - kiboli. A ludzie ich nie lubią. No po prostu nie. Mam nadzieję, że Kukiz postawi im twarde warunki i zmienią swoją retorykę jak nie, to niech siedzą w swoim kółku wzajemnej adoracji na granicy błędu stastystycznego i poparcia gimbazy.Zachowują się moze poza waszymi urojeniami. Wipler zbawiennie temperuje Korwina.
+1Z Jarlaxem napsizemy do kukiza i zostaniemy frontmanami nowego ruchu a co
Ostro krytykować powinno się poglądy człowieka, a nie jego samego. Zaszczuwanie kogokolwiek - tym bardziej bez wyroku sądowego za ciężkie przestępstwa - jest najzwyczajniej w świecie słabe i nie warte komentarza. Niemniej, skoro Barb. już napisał, toMam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z faktu iż czym innym jest obrażanie i nazywanie kogoś choćby jak najgorzej, a czym innym jest publiczne wypowiadanie życzeń, żeby kogoś spotkała krzywda. Co więcej, Twoje sformułowanie "mam nadzieję, że X zglanują" tym się różni od "mam nadzieję, że X dostanie raka i zdechnie", że wyczerpuje znamiona przestępstwa, tj. stanowi podżeganie do pobicia.
Dla mnie takimi stwierdzeniami tylko stawiasz się w jednym rzędzie z wszelkimi bolszewikami, naziolami i innymi fanatykami, którzy nie byli w stanie zaakceptować prawa innych do posiadania i głoszenia własnych poglądów
+1
i co w nim jest?? On to z pamięci pisał?? raczej miał dyktafon, może by wrzucił jakieś nagranie, bo na razie to rzucił g.....DZIK pisze: w zalinkowanym przez Grimgora materiale:
:
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
jakie są wspólne punkty programu gospodarczego RN i Korwina (może być w punktach) plus ew. Kukiza (bo ten jest najmniej sprecyzowany).GrimgorIronhide pisze: od dzisiejszego wieczora negocjuje między Korwinem i Kukizem oraz RN porozumienie, zacieśniające współpracę w coś na kształt bloku lub koalicji.
@ odnośnie podżegania do popełniania przestępstwa - mnie też różne postacie życia politycznego brzydzą ale nie wyobrażam sobie fizycznej eliminacji przeciwników politycznych... ale to klasyczna moralność Kalego - bijo kibicoff - tyrania. bijo lewakuff - samoobrona
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 22:40 przez Żaba, łącznie zmieniany 1 raz.
Chlopaki, ale serio, Marian "wylize deske klozetowa kibla PKP" Kowalski i J "mam 15% gdy snie gdy sie budze to 3" KM? Po co?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
http://www.tvn24.pl/spacer-komorowskieg ... 683,s.html
znacie gościa z 46 sekundy co obcałowuje ?
podpowiem
https://www.youtube.com/watch?v=_p3_ChzF5wY
ustawka jedna i druga
teraz widzicie czarno na białym
chociaż opinia o obrońcach krzyża została już wytworzona
znacie gościa z 46 sekundy co obcałowuje ?
podpowiem
https://www.youtube.com/watch?v=_p3_ChzF5wY
ustawka jedna i druga
teraz widzicie czarno na białym
chociaż opinia o obrońcach krzyża została już wytworzona
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, o 22:49 przez Xet, łącznie zmieniany 1 raz.
Lwówek Jankes polecam ! Najlepsze piwo jakie dotychczas piłem
Qc + Kukiz = z dobrego prawicowego programu robi się kopia lewicowego pisu. Z takim pisiorem jak Qc nie da się stworzyć nic innego (czt. normalnego)
Qc + Kukiz = z dobrego prawicowego programu robi się kopia lewicowego pisu. Z takim pisiorem jak Qc nie da się stworzyć nic innego (czt. normalnego)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...