Kto na prezydenta??

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Re: Kto na prezydenta??

Post autor: Grichalk »

Kal_Torak pisze:
Andrzej pisze: http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/bron ... ety/mf4nrz

A myślałem, ze referendum 12h po przegranej 1 turze to szczyt żenady, na jaki się Bronek zdobędzie...
To jest tak fałszywe i odpychające - po prostu brak słów aby to opisać. Zarówno Duda, jak i Komorowski. Łażą po ulicach i zgrywają Matkę Teresę. Wybiłem już sobie z głowy głosowanie w II Turze. Wolę już poprzeć Saurona, Khorna albo Lucyfera - przynajmniej wiem na czym stoję i co mogę się po nich spodziewać.

Idź na wybory. Dopisz któregoś ze swoich kandydatów, dorysuj obok kwadrat i postaw w nim krzyżyk. To lepsze niż nie iść na wybory.
Będą musieli podać , ile głosów było nieważnych :)

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

-chcecie zmian?
-chcemy!
-macie dość tego jak jest?
- taak!
-na kogo głosujecie w II turze?
- noo, na Gajowego....
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

-Qc- pisze: J 3,3,
- Ż-34 to lepszy kandydat :mrgreen:

BTW ciekawe czy są to dalej aktualne poglądy Kukiza ?
https://www.youtube.com/watch?v=m_ATXXfYx3s [-o<

Kal_Torak
Masakrator

Post autor: Kal_Torak »

loko pisze:-chcecie zmian?
-chcemy!
-macie dość tego jak jest?
- taak!
-na kogo głosujecie w II turze?
- noo, na Gajowego....
Masz całkowitą rację.
Mamy do wyboru Gajowego Starszego albo Gajowego Młodszego. Jeden to "doświadczenie", a drugi "młodość".
Zatem chcemy zmianę ale ta nastąpi na fotelu prezydenta najprawdopodobniej za 5 lat.

Chyba, że kryterium zmiany jest wygląd...

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 356&type=1
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, o 17:29 przez Kal_Torak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Xet pisze:Obrazek

Gdzie tam photoshop. Mistrzów photoshopa masz tutaj.

Obrazek
Obrazek
zobaczymy jak będzie wyglądać córka Dudy po urodzeniu piątki dzieci #-o
BTW - mogłeś wrzucić zdjęcie dziadka z Wermachtu - Dudowa wypadła by jeszcze korzystniej :roll:
Xet pisze:Ten kto ma ładniejsze dzieci ma lepsze geny. Jest to jedno z kryteriów.
no jak chcesz mu urodzić dzieci to zdecydowanie tak - do dzieła =D>

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

o lol

Gadamy tylko o photoshopie. Nie śmiem porównywać, która jest ładniejsza....

Dudowa jest mniej przerobiona, więc po co offtopujuesz ???

Kolejny co jak napiszę, że Duda ma lepsze geny to już mu sex z mężczyzną przychodzi na myśl. a fe

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Xet pisze:o lol

Gadamy tylko o photoshopie. Nie śmiem porównywać, która jest ładniejsza....

Dudowa jest mniej przerobiona, więc po co offtopujuesz ???

Kolejny co jak napiszę, że Duda ma lepsze geny to już mu sex z mężczyzną przychodzi na myśl. a fe
Xet a dlaczego mniej przerobiona? Bo jeszcze sesji do kolorowego pisma nie miała ;D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Porównując selfie z ojcem i to zdjęcie gdzie niby jest namalowana w photoshopie widać znacznie mniej różnic niż na tych dwóch zdjęciach prezydentowej, gdzie jedno jest zrobione na żywo, a drugie stworzone.

Żaba uważasz, że ona urodziła 5 dzieci podczas pobytu w pałacu prezydenckim, że tak się zmieniła ?
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, o 17:43 przez Xet, łącznie zmieniany 1 raz.

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Xet pisze: (...) Kolejny co jak napiszę, że Duda ma lepsze geny (...)
Z tymi genami bym uważał, krakowskie środowisko akademickie znane jest z praktykowania chowu wsobnego :lol2: . Wystarczy popatrzeć na przeciętnego studenta prawa albo medycyny :P
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Wiecie co, falszywosc czy nie kilka indywidualnych spraw zostanie zalatwionych. Gdyby byly wybory co rok to politycy bardziej by sie starali xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

urodzenie dzieci nie jest jednoznaczne z utratą figury, ale jak się jest spasłym to jest to wygodna wymówka.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

QQrydza
Prawie jak Ziemko

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Haha, z Kaczyńskim też niezłe:
"Z ogłoszeniem czy wybory były sfałszowane wstrzymujemy się do 2 tury" :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

To samo powiedzialem :D

no cos czuje takie solidne 50-50 z roznica 100 glosow, wtedy naprawde bedzie ogien :D

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

w sumie wybiórczo przejrzałem kilka ostatnich stron tematu i też chce coś dodać od siebie ;)
a mianowicie, jeśli zagłosuję w drugiej turze to mój wybór padnie na osobę, która ma predyspozycje do bycia prezydentem.
Moim zdaniem prezydent takiego państwa jak Polska powinien być kompetentny, a szczególnie powinien być erudytą oraz wykazywać się znajomością języków obcych (przynajmniej angielskiego w stopniu ekstra). Do tego winien być energiczny i co ważne charyzmatyczny. To są moje kryteria, które musiałaby taka osoba spełniać. Nie zapominajmy, że urząd prezydenta u nas nie jest aż tak istotny z punktu widzenia dobrobytu(?), przynajmniej tak mi się zdaje. To jest osoba, która ma reprezentować Polaka jak i Polskę za granicą i nie istotne czy to PiS czy PO czy SLD itd. oraz spełniać się jako głowa na własnym podwórku... Cóż, z tego wszystkiego wyszło mi, że jest 100% do 0, łatwo domyślić się dla kogo dla mnie i naprawdę się dziwie :)

Pozdrawiam, ot taki pościk mało istotny :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz

Post autor: Soulferin »

"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Awatar użytkownika
muchozol
Falubaz

Post autor: muchozol »

Obrazek
:wink:
podpis był nieregulaminowy

oddajcie podpis łobuzy

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

bez względu na to jak bardzo dokleja się kaczora do jego "avatara" dudy, to kiedy przyjdzie do spotkań na szczeblu prezydent- prezydent kaczor nie będzie stał za jego plecami u szeptał do uszka.

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

Soulferin pisze:Olechowski właśnie pogrążył PO...Nawet Pieńkowskiej szczena opadła...

https://www.youtube.com/watch?v=XvNKAYZIUFQ
Od 1:18
Tu macie odpowiedź jak oszukać miliony Polaków

ODPOWIEDZ