Orcze Gniazdo 23-24 Maja | Wyniki str. 19
Re: Orcze Gniazdo 23-24 Maja
Ciekawe czy pęknie 100-wka
- RedScorpion
- Falubaz
Tak w ogóle to Master nie jest zgłoszony do ligi
Oj tam Oj tam Detale. Może to i lepiej kto tam jeździ grac w ogóle ??RedScorpion pisze:Tak w ogóle to Master nie jest zgłoszony do ligi
RedScorpion pisze:Tak w ogóle to Master nie jest zgłoszony do ligi
Eeee. To nie jadę
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Laik pisze:Jakiej ligi
A tak serio to przez to całe ligowe zamieszanie zgłosiłem go dopiero dzisiaj.
Frekfencja 100+ na lokalu ?? Ladnie ladnie Like a Boss
Podbijam:)Galharen pisze:Mozna zagrac szybki sit&go, ktos bierze walizke z zetonami? Bo nie ukrywam, ze targac z rzeszy jeszcze zetony nie byloby mi wygodnie:)
Pytanie, gdzie zgłosić challenge na pierwszą rundę?
Musisz napisac na forum długa listę wyzwisk wymierzona w potencjalnego przeciwnika tak by sprowokowac go do wyjscia przed szereg. Inwektywy sa konieczne, mogą tez być wulgarne (moderatorzy działu robią wyjątek dla tego wspaniałego świetą prawdziwego WFB) w koncu to wyzwanie! przeciwnik powinien odpowiedzieć równie obelżywie i kwieciście przyjmując challange, lub odejsc w ciszy o smutku odwiesić pacynki na kołek i zająć się samoumartwianiem i pójściem we włosienicy do Altdorfu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Pamiętaj że Szczyrk ma spec zasadę na Challenge. Nazywa sie Do Dnaniziol pisze:Pytanie, gdzie zgłosić challenge na pierwszą rundę?
Za każdą nie zdaną ranę pijesz kielona wodki .
Czyli szczury rozumiem wygrały inicjatywe? Ja mogę pić kielona nawet za każdą zdaną ranę.
Poszła rozpa i przelew. Widzimy się na miejscu
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
-
- Kretozord
ma ktos moze do poyczenia goblina albo dwa na gigantycznym pajaku, tym 50x50?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.