Oj widzę, że zrobiło się bardzo merytoryczneAsassello pisze:@GrimgorIronhide idź płakać gdzie indziej, przestałeś być zabawny, teraz jesteś już nudny.
I pamiętajcie, uratujcie Polskę w Niedziele wykopcie Bronka z Pałacu
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Oj widzę, że zrobiło się bardzo merytoryczneAsassello pisze:@GrimgorIronhide idź płakać gdzie indziej, przestałeś być zabawny, teraz jesteś już nudny.
Co jakiś czas ktoś tu coś sensownego pisze, ale GrimgorIronhide już czytać nie mogę, jest jak zdarta płyta.Tullaris pisze:Oj widzę, że zrobiło się bardzo merytoryczneAsassello pisze:@GrimgorIronhide idź płakać gdzie indziej, przestałeś być zabawny, teraz jesteś już nudny.
ziarenka ? co jest nieprawdzie ?Assur pisze:Żaden manifest, tylko propaganda sporządzona przez jakieś trola internetowego opłaconego przez PIS/sztab Dudy. Akurat widać dobrze w komentarzach internetowych na wielu serwsach że w tym medium aktywniejsze są trole opłacone przez Dudę.
Nie twierdzę że nie ma tam ziarenka prawdy, ale jak doczytałem jak wybielają udział ludzi z PISu w SKOKach to od razu zwątpiłem w autentyczność "manifestu".
by blesssOwszem, to brudna polityczna rozgrywka. Pozytywne jest tylko to, ze jej efektem bedzie wzrost niecheci do Koscioła w Polsce. Moze i my doczekamy jakiegos Zapatero u nas w kraju.