The Witcher 3: Wild Hunt
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: The Witcher 3: Wild Hunt
ostatnio dzięki mroźnej zimie czy jak to tam się nazywa, chyba ponad 10 stworków tym rozwaliłem, bo koleś miał same potworki w mieczykach i tylko dwa oblężnicze.
Proponuje osobny temat, wiedźmin 3 - gwint w ksiazce to chyba byl po prostu brydź ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Mylisz się Qc - w książce też był Gwint.
Zabilem kuroliszka i dostalem unikatowy topor, ma 5 obrazen mniej, ze wzgledu na uszkodzenie, ale jak chce go naprawic to nue pokazuje sie w rzeczach do naprawy. O co kaman panowie? Unikatow nie mizna naprawiac?
No wiem ze byl gwint, ale zasady mial brydża...Murmandamus pisze:Mylisz się Qc - w książce też był Gwint.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Slayer Zabójców
- Masakrator
To ja jeszcze wrócę do tematu ustawień graficznych.
Może to komuś pomoże - pobawiłem się chwilkę w ustawieniach i na karcie GTX 660 która widnieje przy minimalnych wymaganiach Wieska 3 wyciągam 30-45 fps (w Novigradzie średnio 33, poza nim 40-45) mając wszystko ustawione na Ultra oprócz cieni(średnie), zasięgu widoczności roślin(średnie), wyłączonym anti-aliasingu oraz synchronizacji pionowej. Gra wygląda obłędnie, nie spodziewałem się, że przy takiej karcie będzie można wycudować coś takiego.
Także polecam popodbijać takie rzeczy jak tekstury, szczegóły czy wodę, ponieważ naprawdę minimalnie obciążają komputer, a gra wygląda o niebo lepiej.
Może to komuś pomoże - pobawiłem się chwilkę w ustawieniach i na karcie GTX 660 która widnieje przy minimalnych wymaganiach Wieska 3 wyciągam 30-45 fps (w Novigradzie średnio 33, poza nim 40-45) mając wszystko ustawione na Ultra oprócz cieni(średnie), zasięgu widoczności roślin(średnie), wyłączonym anti-aliasingu oraz synchronizacji pionowej. Gra wygląda obłędnie, nie spodziewałem się, że przy takiej karcie będzie można wycudować coś takiego.
Także polecam popodbijać takie rzeczy jak tekstury, szczegóły czy wodę, ponieważ naprawdę minimalnie obciążają komputer, a gra wygląda o niebo lepiej.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2015, o 08:37 przez Slayer Zabójców, łącznie zmieniany 1 raz.
http://lmgtfy.com/?q=how+much+time+i+sp ... ame+in+ps4
buhahahahahahahaa kocham ten link i bycie pomocnym inaczej acz złośliwym
1 link, drug bodaj post jest jakas dluga linijka komend, której nie rozumiem
Też wczoraj w radiu to słyszałem. U mnie na ps4 nic podobnego się nie dzieje. Nie wiem skąd wzięli takie info.Kopyt pisze:Podobno na konsolach znikają save z gry potwierdza ktoś?? W radiu przejeżdżając przez szczecin słyszałem.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
moze mowa byla o najtrudniejszym poziomie.
gdzie jest tylko jeden save, ktory po twojej smierci jest usuwany a ty sie juz nie odradzasz i musisz zaczac rozgrywke od poczatku.
czasami ludzie nie ogarniaja
gdzie jest tylko jeden save, ktory po twojej smierci jest usuwany a ty sie juz nie odradzasz i musisz zaczac rozgrywke od poczatku.
czasami ludzie nie ogarniaja
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
No świetnie ale sprawdziłeś jeszcze co piszą w tych tematach, bo odpowiedzi na moje pytanie nie ma?-Qc- pisze:http://lmgtfy.com/?q=how+much+time+i+sp ... ame+in+ps4
Powiem szczerze ze tylko przejrzałem, ale piszą że jak gra ma opcje to ma, a jak nie ma to nie ma ;P i zależy to od gry a nie PS4hypnotic pisze:No świetnie ale sprawdziłeś jeszcze co piszą w tych tematach, bo odpowiedzi na moje pytanie nie ma?-Qc- pisze:http://lmgtfy.com/?q=how+much+time+i+sp ... ame+in+ps4
Czym dluzej gram tym jeszcze mocniej jaram sie gra. Zdecydowanie najlepsza gra ever w jaka gralem. Cud miod malina. Ilosc smaczkow jest potezna i tych cudownych nawizan do kultury slowianskiej. (Mam zajawe na wiedzmina, chyba jeszcze raz przeczytam wszystkie ksiazki i zobacze caly serial, slaby bo slaby, ale jakis tam klimat jest)