HH Death Guards Army
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
Re: miniPaintlab malowanko
Przyczepiłbym się jedynie do knighta a właściwie osla w kilku miejscach. Chodzi mi mianowicie miotacz ognia, żółty tam nie pasuje i do mordki bo oczy są nie oświetlone a przód maski tak i wygląda to dziwnie. Widać też kilka nadlewek i linii łączeń. Tak tylko marudzę bo reszta klasa
Co do tych "światełek" to hmmm dostałem zdjęcie poglądowe od klienta jak chciałaby to wyglądało i tak też zrobiłem, podobnie z nadlewkami jest ich sporo ale to już klient sklejał model a ja usunąłem tylko część - tych które aż raziły po oczach. Trzeba przyznać, że maluje się te knighty bardzo przyjemnie
Ostatnio miałem więcej czasu na malowanie także powstały takie oto rzeczy. Niestety z dronek nie jestem zadowolony co do samej kolorystyki - nie pasują mi do reszty armii Death Guardów także musiały się sprzedać na ebayu :/ Niestety tematyka w40k a nie fantazy ale dla pocieszenia to moją żona Mirabelka dłubie teraz przy Barbarian Dude
Podstawki oczywiście zrobione przez nas za wyjątkiem jednej otrzymanej od kolegi
Podstawki oczywiście zrobione przez nas za wyjątkiem jednej otrzymanej od kolegi
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Świetna ta rdza i podgnite mięcho na dronach.
To bardzo prościutkiegervaz pisze:Malowanie na świetnym poziomie, robi wielkie wrażenie Gratuluję!
A jako osobnik również malujący stworki spod znaku trzech kółek poproszę o przepis na żółte bąble na żabach - jeśli można.
Malujesz bąbelek na biało potem washujesz to albo fioletem albo czerwienią tak aby wash spłynął poniżej poziomu tej białości a następnie białość malujesz tą farbką ( rozwodnioną ) nugle rot czy jak się ona nazywa masz wtedy czubeczek biały błyszczący przez nurgles root jak porządny ropień , środek żółty a spód czerwonawy.
- PAWEL.KAROLAK
- "Nie jestem powergamerem"
Wow! Kozak
High Elves
Wojna o Brodę!
Wojna o Brodę!
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Demon fajnie pomalowany ale te nadlewki psuja cały efekt.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Ostatnio masę rzeczy się u nas dzieje ale staramy się nadal malować. Jakiś czas temu wpadło takie wielkie smoczysko na stół męża:
Model niesamowicie wręcz źle spasowany, szpary półcentymetrowe....maasakra. Szczeliny jakie są widoczne znikną po całkowitym sklejeniu, niestety ale do celów transportu będzie musiał zostać rozłożony.
Model niesamowicie wręcz źle spasowany, szpary półcentymetrowe....maasakra. Szczeliny jakie są widoczne znikną po całkowitym sklejeniu, niestety ale do celów transportu będzie musiał zostać rozłożony.
łoooooooo.. ale wielki dziad.. Gdzie takie cudeńko można zdobyć?
Najfajniej wyszły skrzydła.
Najfajniej wyszły skrzydła.
dokładnie, skąd to jest? i z czego?
szkoda trochę, że dziury nie załatane
szkoda trochę, że dziury nie załatane