![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Cenowa polityka GW nie jest obliczona na przyciąganie nowych klientów. Za to wartość figurek, które przetrwają do następnej edycji, radykalnie wzrośnie (patrzy na szafę).gervaz pisze:23 funty to ponad 130 zeta. Za pięciu hipków.
Ktoś mi wytłumaczy, jak to ma przyciągnąć nowych klientów?
Obawiam się, że GW ma w głębokim poważaniu "starych" graczy którzy, mają skompletowane armie...no chyba, że rzeczywiście będzie system frakcjiNarożny pisze:coś mi tu nie halo, jeśli chodzi o zwiększenie sprzedaży. Na pewno nie wśród starych graczy. Przyciąganie do gry nowych - może, ale jakoś w to wątpię, dobrych skirmiszy jest multum, dlaczego wybrać akurat wfb?
modele, popularność, fluf (chodzi mi o prawdziwy fluf a nie o to z ostatnich paru miesięcyNarożny pisze:dlaczego wybrać akurat wfb?
Chcesz mi powiedzieć, że w czasach, z których RPGowy fluff pochodzi, nie było Herohammera?Narożny pisze:Herosi byli kiedyś, w książkach do historii a i to było nie prawdą, nie było durnych avatarów i innych hero hammer pierdół, a koniec świata nie nadciągał a wisiał w powietrzu.
Barbarossa pisze:Cenowa polityka GW nie jest obliczona na przyciąganie nowych klientów. Za to wartość figurek, które przetrwają do następnej edycji, radykalnie wzrośnie (patrzy na szafę).gervaz pisze:23 funty to ponad 130 zeta. Za pięciu hipków.
Ktoś mi wytłumaczy, jak to ma przyciągnąć nowych klientów?
Czytasz uszami?okurdemol pisze:Tak, już coś zrobili ze starymi formami... zniszczyli kilka lat temu.A tak przy okazji, to czytam i czytam te ploty o tym co w tej kolejnej edycji będzie i uszom własnym nie wierzę. Jak to tak ma wyglądać to, Panowie i Panie, ja wysiadam.
I palcami.Matis pisze:Czytasz uszami?okurdemol pisze:Tak, już coś zrobili ze starymi formami... zniszczyli kilka lat temu.A tak przy okazji, to czytam i czytam te ploty o tym co w tej kolejnej edycji będzie i uszom własnym nie wierzę. Jak to tak ma wyglądać to, Panowie i Panie, ja wysiadam.