Co zmieni się w 9 edycji? (Podsumowanie link w 1 poscie)
- GrimgorIronhide
- Masakrator
co to za badziew... rycerzyki lego są już bardziej realistyczne niż to
- PAWEL.KAROLAK
- "Nie jestem powergamerem"
Jest grubo... jest na okrągło
High Elves
Wojna o Brodę!
Wojna o Brodę!
O QRWA SM w fantasy Ciekawie to na stole będzie wyglądać obok np zombiaków czy szkieletów... te GW już do końca pojebało... ale wiecie co wydaje mi się, że ich target (tzn. dzieciaki to kupią)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Kolego zastanów się zanim coś napiszesz, nie wiem czy się zorientowałeś, ale nie co edycję GW niszczy cały fluff młotka i wprowadza jakąś badziewną abominację jaką są nowe figurki kosmicznych marins.Hunter pisze:Nosz nie mogę czytać tego waszego pitolenia. Ło la Boga zniszczyli warhammera( który to już raz), nie będę już grał w to gówno itd. Co edycja to samo miałczenie. Jak by mi się chciało to można by odszukać podobne tematy z kociokwikiem przy okazji wyjścia kolejnych edycji i gdyby je tu wkleić to nikt by się nie zorientował, że to lamęty z przed kilku lat. Posłuchajcie chłopaki i tak się za kilka miesięcy spotkamy na jakimś turnieju radośnie pykając w nowy produkt by GW zatem więcej dystansu
Jak dla mnie Choas na prawdę przyzwoity.
Co do tych drugich, dać trzeba szansę. Estetycznie w ogóle się nie wpisują w nic, no ale z opisu wynika, że to niejako Choseni Sigmara zesłani przez niego do walki z Chaosem. Poczekajmy co będzie dalej.
Co do tych drugich, dać trzeba szansę. Estetycznie w ogóle się nie wpisują w nic, no ale z opisu wynika, że to niejako Choseni Sigmara zesłani przez niego do walki z Chaosem. Poczekajmy co będzie dalej.
TROSKLIWE MISIE
W sumie wyciąć ostatnie dwa słowa i dochodzimy do wniosku, że jednak niszczySlayer Zabójców pisze:Kolego zastanów się zanim coś napiszesz, nie wiem czy się zorientowałeś, ale nie co edycję GW niszczy cały fluff młotka i wprowadza jakąś badziewną abominację jaką są nowe figurki kosmicznych marins.Hunter pisze:Nosz nie mogę czytać tego waszego pitolenia. Ło la Boga zniszczyli warhammera( który to już raz), nie będę już grał w to gówno itd. Co edycja to samo miałczenie. Jak by mi się chciało to można by odszukać podobne tematy z kociokwikiem przy okazji wyjścia kolejnych edycji i gdyby je tu wkleić to nikt by się nie zorientował, że to lamęty z przed kilku lat. Posłuchajcie chłopaki i tak się za kilka miesięcy spotkamy na jakimś turnieju radośnie pykając w nowy produkt by GW zatem więcej dystansu
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
Gwałt analny na fantasy... o ile ten WOCH jakoś od biedy przejdzie to ci sigmarici to jakaś abominacja...
A teraz na serio czy ktoś z was spodziewał się czegoś innego Od dawna było wiadomo, że to jest ostatnia szansa jaką GW daje fantasy i musieli coś zrobić, żeby figsy były atrakcyjne dla ich targetu tj. dzieciaków no i proszę
Poza tym można było się domyśleć, że figsy będą miały inna stylistykę bo GW zależy na sprzedawaniu nowych boksów a nie doprowadzaniu do sytuacji, że ktoś kto sobie wcześniej kupił pacyny mógł spokojnie ich używać w nowej grze
A teraz na serio czy ktoś z was spodziewał się czegoś innego Od dawna było wiadomo, że to jest ostatnia szansa jaką GW daje fantasy i musieli coś zrobić, żeby figsy były atrakcyjne dla ich targetu tj. dzieciaków no i proszę
Poza tym można było się domyśleć, że figsy będą miały inna stylistykę bo GW zależy na sprzedawaniu nowych boksów a nie doprowadzaniu do sytuacji, że ktoś kto sobie wcześniej kupił pacyny mógł spokojnie ich używać w nowej grze
Ostatnio zmieniony 26 cze 2015, o 17:47 przez Przemcio, łącznie zmieniany 1 raz.
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...