Ok, terminy turniejów na 8 ed. na najbliższe dwa miesiące są ustalone DMP,ETC itd. wszyscy tym teraz żyją i luz - ale co potem? Zbierze się najwyższa rada warhammera i trzeba będzie coś ustalić albo każdy pójdzie w swoją stronę?

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Przypatrz się dokładniej.crazygandalf pisze:Ej, ale czemu na tym zdjęciu są sami faceci?
A rzeczywiście. Jest rodzynek.karl1299 pisze:Przypatrz się dokładniej.crazygandalf pisze:Ej, ale czemu na tym zdjęciu są sami faceci?
karl1299 pisze:Duplo Warhammer straszy, ale co tam moze KoW będzie miało 2 edycje.
There will be free downloads covering all existing armies as soon as AoS is out. They're a "get-you-by" thing, until the new BRB comes out early August - and that one will feature the previously existing armies. Just don't expect updates too soon, it'll be Sigmarines/Chaos for the next weeks. Oh, and new terrain.
Pełna zgoda. Sam jestem pod wrażeniem tego jak skutecznie GW doi kasę z ludzi jednocześnie perfekcyjnie dymając swoich klientów ;PMKG pisze:Zawsze podziwiałem marketingowców GW. Zupełnie poważnie: dla mnie pełny szacun, jestem pod cholernym wrażeniem, oto jak można zjeść ciastko i mieć ciastko.