Centrum Gier INNY WYMIAR - wyższy wymiar grania(siedziba SS)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Centrum Gier INNY WYMIAR - wyższy wymiar grania(siedziba SS)

Post autor: Heretic »

Witam!!!

Klub Szybki Szpil otwiera nową miejscówkę, której przeznaczeniem jest:

1. Organizowanie turniejów dla wszelkich systemów bitewnych( WFB,AoS,WH40.000, Hobbit), karcianych(, planszówkowych itd., itp.;

2. Stworzenie miejsca do gry, które z racji zamknięcia katowickiego Barda jest jedynym takim miejscem w promieniu wielu kilometrów;

3.Umilenie wolnego czasu wszystkim, którzy tego chcą i pragną;)

Siedziba znajduje się w bardzo dogodnej lokalizacji, bo 3 min. drogi o Centrum Handlowego Silesia City Center. Czyli centrum Katowic. Sąsiaduje także z supermarketem Aldi, gdyby komuś nie chciało się przejść przez ulice do SCC:) Przed samą siedziba jest miejsc parkingowych na 15 samochodów, które są oddzielone siatką, a więc nikt nie musi się martwić o swoje cztery kółka.

Dokładny adres to:

ul. Dębowa 49 Katowice

MY NA FACEBOOK'U
https://www.facebook.com/Inny-Wymiar-458338801017316/

Więcej informacji pod numerem 532-830-072 lub na naszym Facebook'u:

A tak wygląda miejscówka z zewnątrz:
https://www.dropbox.com/s/ze02kd6sql00b ... 0.JPG?dl=0

Budynek jest bardzo przestronny. To ponad 300 metrów kwadratowych powierzchni przeznaczonej do grania. Pomieszczenie jest klimatyzowane!
https://www.dropbox.com/s/owkjcc7ufomt2 ... 1.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/fii9mku7am79r ... 2.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/3w1jwc5lt54qz ... 6.JPG?dl=0
https://www.dropbox.com/s/n8tkc2chlsbbl ... 0.JPG?dl=0

Klub dysponuje bogatą baza terenową, którą śmiało można nazwać jedna z najładniejszych w naszym pięknym kraju( na zdjęciu oczywiście tylko jej część):
https://www.dropbox.com/s/qaidamtzi1oyf ... 1.JPG?dl=0

Wszelkie informacje dotyczące:
- organizacji turniejów
- organizacji nauki gry
- codziennego dostępu do siedziby
- zapisania się do KGB Szybki Szpil

można uzyskać u mnie pod numerem telefonu 532 830 072 lub mailowo robson767@o2.pl.

Szybki Szpil serdecznie zaprasza do wspólnej zabawy!!!
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Zdjęcia źle wrzuciłeś

Będzie też Warmaszyna i Hordy :) thx to IceT
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Ok. Teraz jest ok. Podałem linki do Dropboxa:)
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Genialna sprawa. Chetnie bede wpadal i placil ile trzeba;) warto to utrzymac;)

Wprowadzcie jeszcze oplate abonamentowa dla nie ss;)

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Durin pisze:
Wprowadzcie jeszcze oplate abonamentowa dla nie ss;)
Po prostu zapisz się do SS. Wtedy tylko 10 zł miesięcznie i grasz ile chcesz;) Gorąco namawiam.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Nie chcę Cię wygryźć ze składu na DMP :twisted:
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Try me! :twisted:

W każdym razie zapraszam. O abonamencie dla nie-klubowiczów myślałem. I pomyślę jeszcze raz. To kiedy wpadasz. Dzisiaj od 16 na pewno ktoś tam będzie, więc zapraszamy

Awatar użytkownika
GrimgorIronhide
Masakrator

Post autor: GrimgorIronhide »

Pozazdrościć miejscówki =D>

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

GrimgorIronhide pisze:Pozazdrościć miejscówki =D>
Dzięki :)

Jak będziesz w pobliżu Katowic np. przed DMP to zapraszamy.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Dzisiaj nie bo mam pierdyliard rzeczy na glowie ale czwartek na przyklad... b. Chetnie;)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Super. Tylko pamiętaj o wcześniejszym kontakcie ze mną, żebyś nie musiał na mnie czekać pod siedzibą. W czwartek będzie bardzo dużo osó, więc będzie z kim pograć.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Zadzwonie;)

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Pomyślcie jeszcze na x-wingiem. Nie wiem jak środowisko u was dzialą , ale może to będzie dla nich mobilizujące. Koszt mat to około 50 zeta sztuka, lub drożej, wzależności od jakości. Terenów nie trzeba. Środowisko x-winga w poslce sie rozrasta. w zeszłym roku na Mistrzostwach Polski było 80 osób, teraz jest zapisane 120. W Katowicach i jego okolicach też są ludzie grający w ten system, chociaż się nie wychylają za bardzo.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Xwinga ogarniamy - bedzie turniej side eventowy obok DMS w 40k 29-30 sierpnia. Wszystko w planach klubu :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Podejrzewam, że jak wieść się rozniesie o takiej siedzibie to nagle gracze wszystkich systemów z okolic będą mieli bardzo po drodze pod ten adres :wink:
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

BA, Malifaux, Infinity, Warmaster - wszystko w kupie :)
Ostatnio zmieniony 21 lip 2015, o 23:59 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Zasadniczo nie ma ograniczen co do systemow. Chcesz grac w battla, grasz w battla. X-winga to grasz w x-winga. Systemy, ktore podalem sa przypadkowe i losowe.

W tym momencie np trwa pokaz bitewniaka Ogniem i Mieczem :wink:

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Byłem widziałem i nawet jakieś dziecko w battla pojechałem !

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Niesamowita sprawa! =D> =D> Czuję że będę tam częstym gościem - proszę mi ogarnąć fotelik :) Na prawdę jestem pod sporym wrażeniem Robercie! To jest nowy wymiar grania - nie sklep czynny do 18 ale super miejscówka gdzie można grać - kimnąć się i znowu grać - w zasadzie prawie free.... Gratuluję Panowie! =D> =D>
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Nie przeceniajmy starań Roberta :) gratulację należą się całemu SS bo tylko dzięki fantastycznym indywidualnością tego klub stać nas na inny wymiar grania w gry !

ODPOWIEDZ