[Warszawa], 26.07.2015, 2400 ETC, pre dmp w wolftime
Re: [Warszawa], 26.07.2015, 2400 ETC, pre dmp w wolftime
No i polnagie hostessy odpadają. 

Uprawa warzyw od 1997 roku

Nie ma problemów byleby były na odpowiednich podstawkach.skullhunter pisze:A jakie u Was jest podejście do proxów lub niepomalowanych modeli? Pytam bo nie zdążyłem pomalować jednego oddziału i jeden model mi nie doszedł na czas ?
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
jesli przeciwnik wie czym grasz to nie ma problemu.skullhunter pisze:A jakie u Was jest podejście do proxów lub niepomalowanych modeli? Pytam bo nie zdążyłem pomalować jednego oddziału i jeden model mi nie doszedł na czas ?
Przypominam, ze nr domofonu na 5te pietro to 45.
UWAGA!
wlasnie jak mialemdrukowac mapki, to siadla mi drukarka. Czy ktor moglby na jutro wydrukowac 12 mapek? kilka mam z poprzedniego turnieju, ale wolalbym uniknac sytuacji gdzie nie je ustawiamy z laptopa.
Dzieki wielkie za pomoc.
wlasnie jak mialemdrukowac mapki, to siadla mi drukarka. Czy ktor moglby na jutro wydrukowac 12 mapek? kilka mam z poprzedniego turnieju, ale wolalbym uniknac sytuacji gdzie nie je ustawiamy z laptopa.
Dzieki wielkie za pomoc.
Dzięki panowie za turniej. Dla mnie (a gram już raczej okazjonalnie) to były przyjemne, bezciśnieniowe gry i sporo nauki przy nich. Zwłaszcza w kontekście uściśleń, faqów i errat
Tym samym dzięki moim przeciwnikom: Adrianowi, Janusowi i Guldurowi.
Po raz pierwszy też miałem okazję odwiedzić miejscówkę na Smulikowskiego. Bardzo fajne miejsce na klub, tereny bez zarzutu. I duży plus za ogarnięcie zaplecza kateringowego. Na pewno chętnie zajrzę na kolejną Waszą imprezę.

Po raz pierwszy też miałem okazję odwiedzić miejscówkę na Smulikowskiego. Bardzo fajne miejsce na klub, tereny bez zarzutu. I duży plus za ogarnięcie zaplecza kateringowego. Na pewno chętnie zajrzę na kolejną Waszą imprezę.
- Offspringman
- Kretozord
Morgi to zło 
Dzięki wszystkim za bezciśnieniowe bitwy w przyjacielskiej atmosferze. Dobra miejscówka
i faktycznie powinieneś Shino bardziej pilnować czasu.

Dzięki wszystkim za bezciśnieniowe bitwy w przyjacielskiej atmosferze. Dobra miejscówka

i faktycznie powinieneś Shino bardziej pilnować czasu.
Ostatnio zmieniony 27 lip 2015, o 16:24 przez Offspringman, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki wielkie za turniej, a Kolegom co mi spuścili (nie do końca niezasłużony :p ) łomot - za naukę
.
Mam tylko jedną propozycję organizacyjną - jak się umawiamy na bitwy do 16, to naprawdę o 16:30 oddawać wyniki to jednak przesada. Zwłaszcza, że niedziela, następnego dnia do pracy i tak dalej.

Mam tylko jedną propozycję organizacyjną - jak się umawiamy na bitwy do 16, to naprawdę o 16:30 oddawać wyniki to jednak przesada. Zwłaszcza, że niedziela, następnego dnia do pracy i tak dalej.
Uprawa warzyw od 1997 roku

- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Dziekuje za mile spedzona niedziele.co prawda zagralem jedynie dwie gry (sprawy rodzinne) ale i tak sie mega bawiłem. Shino sposcil mi mga wpiernicz morghastami....ja rozumiem ze to jest twarde.ze lata w skirmishu ale to ze sie uzdrawia tak latwo jest juz przesada.glonojad natomiast pokazal mi jak wytrzymala jednostka sa pegazy ( tyle wardow to ja jeszcze nie widziałem) miejscowka super. Na minus niestety sa te opóźnienia. ..gra zamiast o 9 zaczela sie o 10....pozniej czekanie az ktos dokonczy gre bo paringow nie zmozna zrobic....słabe; ) pozdrawia m

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Shino, gdzie wyniki. Już jest bardzo jutro :b