Pomysł dotyczący nowego Działu
- Teogonista Niku
- Wałkarz
Pomysł dotyczący nowego Działu
Jeżeli czytaliście w dniu 14 Lis 2007 mój temat pt. Kluby Warhammera to wiecie,że został wysunięty pomysł dotyczący nowego działu.Chciałbym żeby Administrator stworzył nowy dział zatytułowany kluby Warhammera byłby bardziej przejrzysty niż strona http://www.adeon.livenet.pl/players.php
i miałby do niego dostep każdy uzytkownik forum.
i miałby do niego dostep każdy uzytkownik forum.
Podpisuję się pod tym rękoma i nogami
Przepraszam, ale nie rozumiem. Może to kwestia godziny, może mojego ograniczenia umysłowego
Ale jak dokładnie miałby nazywać się taki dział i czemu służyć? Jako miejsce do rozmów o klubach (bo tak zrozumiałem pierwszego posta)?
Ale jak dokładnie miałby nazywać się taki dział i czemu służyć? Jako miejsce do rozmów o klubach (bo tak zrozumiałem pierwszego posta)?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Polecam ten temat http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=6369 post nr 8
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Jakoś nie widze takiej potrzeby. Jak chcesz sobie w jakims mieście znaleźć klub to faktycznie żaden problem zrobic to na stronie ligi. Tam zdaje sie możesz nawet ustawić sobie spis wg miasta, itp.
A nie wystarczy jeden przyklejony temat w "WFB Dyskusja Ogólna"?
- Teogonista Niku
- Wałkarz
Hmm ale co to za problem zrobić nowy dział byłem kiedyś administratorem w systemie phpBB i wiem,ze to nie jest nic trudnego a jezeli sie tak zrobi będzie mozna łatwo znaleźć spis klubów w danym mieście.
a po co nowy dział? wiele osob nie bedzie i tak tego czytała, ozywionej dyskusji tam nie bedzie, bierzacych informacji tam nie bedzie (jesli nawet ktos bedzie szukał klubu to zajrzy tam 2-3 razy a potem juz nie bedzie zagladał bo te kluby pozna)
a taki nowy dział bedzie zajmowal cenne miejsce na moim ekranie. forum i tak jest juz duze, i trzeba sporo skrolowac by dostac sie do interesujacych mnie subfor.
jeden wystarczy, przyklejony i tak bedzie swoje miejsce zajmował, ale mniej niz nowe podforum
pozdrawiam
a taki nowy dział bedzie zajmowal cenne miejsce na moim ekranie. forum i tak jest juz duze, i trzeba sporo skrolowac by dostac sie do interesujacych mnie subfor.
jeden wystarczy, przyklejony i tak bedzie swoje miejsce zajmował, ale mniej niz nowe podforum
pozdrawiam
Teogonista, założenie nowego podforum to jakieś 5-6 kliknięć, plus jeszcze kilka na ustawienie uprawnień doń. Znaczy, technicznie jak splunąć, naprawdę nie musisz mi o tym mówić. Postawione pytanie jest inne - czy takie zagadnienie zasługuje na własne podforum?
- Teogonista Niku
- Wałkarz
No dobra dobra mozecie zrobić podforum.Byle zrobic coś o tych klubach.