Centrum Gier INNY WYMIAR - wyższy wymiar grania(siedziba SS)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
quas
Niszczyciel Światów

Re: NOWA SIEDZIBA SZYBKIEGO SZPILA-SZCZEGÓŁY W 1-SZYM POŚCIE

Post autor: quas »

-Jak przeniesiesz blaty?
-SOLO
-Jak sprzedajesz?
-SOLO
-Jak można się tutaj zabawić?
-SOLO

btw, Han mi umknol :(
dopada mnie Alkasetzer? Alzheimer?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

- Z kogo prowadzić egzekucję?
- ...

https://www.youtube.com/watch?v=TQIwEZlOzp4
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Bramowy
Plewa

Post autor: Bramowy »

Napiszcie proszę w jakich godzinach/dniach sklepy są otwarte.
Rozumiem iż rozpoczęcie aktywności sklepowej sprawi, że klub też będzie otwarty w określonych, stałych porach ?

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Sklepy będą otwarte pon-sobota. W niedzielę siedziba też będzie funkcjonowała. Oczywiście siedziba będzie otwarta w godzinach sklepowych i później, ale to muszę uzgodnić z Markiem. Jest teraz bardzo dużo tematów. Bardzo dużo się dzieje. Sam wiesz zresztą jak dużo Łukaszu. Jak tylko wykrystalizuje się ten temat to od razu poinformujemy o tym wszelkimi dostępnymi kanałami.

Jutro również oficjalne otwarcie sklepu GNOM, gdzie zaprasza Was jego właściciel oraz Marek. Jutro odbędzie się finał ligi MTG Modern oraz DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚLĄSKA w WH 40.000. Zapraszamy!!!
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

Nie będzie targów, rycerzyku. Solo doskonale mi tutaj pasuje... - Jabba
;)
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

kat
Warzywo

Post autor: kat »

Przypominamy ze dzis wystartowala rozwojowa liga wm&h! To swietna okazja by zaczac z systemem:)
Chcesz poszpilać w machinkę? napisz/zadzwoń/wyślij gołębiem:

telefon 600741001
FB: https://www.facebook.com/wojciech.kat
pw na forum! www.warmachina.com.pl

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Wrzucam kalendarz imprez na wrzesień i grafik na październik. Gdyby ktoś miał jakieś sugestie pisać lub dzwonić!

WRZESIEŃ

04.09.2015 r. -turnieje MTG
05.09.2015 r. - Hobbit- Szybki Hobbit vol. 2

11.09.2015 r.- turnieje MTG
12-13.09.2015 r.- Dwudniowy turniej Warzone

18.09.2015 r. turnieje MTG
19.09.2015 r. Infinity 300 ITS/ Turniej pokemon
20.09.2015 r. WFB EURO- Szybki Goblin vol.13

25.09.2015 r. turnieje MTG
26.09.2015 r. MTG Prealese/ WFH 40.000- 40x Szybszy Szpil vol. 1/ Conquest
27.09.2015 r. MTG Prelease

PAŹDZIERNIK

02.10.15 r. turnieje MTG
03.10.15 r. Hobbit- Szybki Hobbit vol.3
04.10.15 r. WFB- Euro- Szybki Goblin vol.14

09.10.15 r. turnieje MTG
10.10.15 r.
11.10.15 r. mecz JUGGERA

16.10.15 r. turnieje MTG
17.10.15 r. Infinity 300 ITS/ turnieje MTG
18.10.15 r. WH40k- 40x Szybszy Szpil vol. 2

23.10.15 r. turnieje MTG
24.10.15 r. turniej WM&H
25.10.15 r. Turniej MTG(PPTQ)

30.10.15 r. turnieje MTG
31.10.15 r.-
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Turniej battla w dzień mastera w Łodzi - może warto przemyśleć
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

To raz, a dwa - turniej w WFB Furion po 10.09 kiedy beda wszystkie booki maybe?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
wind_sower
Masakrator

Post autor: wind_sower »

-Qc- pisze:To raz, a dwa - turniej w WFB Furion po 10.09 kiedy beda wszystkie booki maybe?
+1

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Nie.
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Lothar
Chuck Norris

Post autor: Lothar »

Bartek nikt nie ma wpływu na decyzje ponieważ należy ona w 100 procentach do Roberta.
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Obrazek
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
wind_sower
Masakrator

Post autor: wind_sower »

Kamil zostaw Bartka, bo jak bedziemy grali na furiona to Bartek będzie przeżywał konflikt tragiczny.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Zmiana turnieju WFB Szybki Goblin vol.14 z 18.10.15 r. na 04.10.2015 r.

BTW. Dzięki Laik za zwrócenie uwagi. Bardzo dużo sie dzieje. Mam nadzieję, że będziesz :)

Mam także pytanie, kto będzie chętny na granie na zasady stworzone przez Furiona? Prócz Qca i Wind_Sowera, a kto stanowczo grać na nie nie będzie?

@Cichy
Mudżahedin

Post autor: @Cichy »

Chętnie zagram.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Chodzi mi o to, że inicjatywa Furiona( czy Szwedów) to super sprawa i przyznaję, że jedyna rzecz, która trzyma mnie przed wystawieniem całego mojego WoChu na sprzedaż, ale chciałbym wiedzieć czy organizowanie tego turnieju ma sens. W Bielsku skończyło się to porażką. Wydaje mi się, że dlatego, że ludzie nie chcą grać na tego kompa.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Mi ten comp zupełnie zmienia armię - z tego czym grałem mam 1 grywalny unit - warhawki - to zupełnie inna gra.
Szwedzki comp nie ingeruje w koszty tak bardzo - mimo że najlepsze unity są droższe to jednak dalej wystawialne. Bardzo mi się podoba magia - zniknęły słabe czary, osłabione zostały najmocniejsze, ciekawie wyglądają IFki i miscasty - znacznie mniej losowo.
Osobiście chętnie na niego bym pograł - tegoroczne euro mi się już mocno przejadło.. :) .
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Szybki Goblin na pewno będzie turniejem EURO.Myślę o drugim turnieju wfb w październiku na zasady nowych compów.

kat
Warzywo

Post autor: kat »

We wtorek po 14 zapraszam na naukę gry WM&H bądz luzne granie na dowolne punkty ;)
Chcesz poszpilać w machinkę? napisz/zadzwoń/wyślij gołębiem:

telefon 600741001
FB: https://www.facebook.com/wojciech.kat
pw na forum! www.warmachina.com.pl

ODPOWIEDZ