https://www.youtube.com/watch?v=twrLuASPnEI
Ja już przestałem czaić o co kaman. Kolejna gra, pod którą widzimy znaczek GW zrobiona na podstawie systemu do którego nie przyznali się nawet na25 lecie GamesWorkshop, w świecie który oficjalnie zniszczyli...
Don't follow.
P.S. Inquisitora też robią jakby ktoś nie wiedział
P.S.2 I Mordheim...
P.S.3 I Blood Bowl 2...
Man o' War?
Moderator: Zaklinacz Kostek
- GrimgorIronhide
- Masakrator
bo każdy normalny człowiek i fan widzi że ten świat miał miliardowy potencjał sprzedawczy i produkcyjny.
Tylko ameby korporacyjne z GW potrafiły go zepsuć i wpuścić Age of Shit
Jaram się samą grą
Tylko ameby korporacyjne z GW potrafiły go zepsuć i wpuścić Age of Shit
Jaram się samą grą
Remo pisze:Ja już przestałem czaić o co kaman.
ha ha nie dalej jak wczoraj się dowiedziałem - o 11 mln funtów z umów licencyjnych - tyle gw wyciągnie w tym roku co samo w sobie jest prawie 3 więcej niż np. zysku generuje Privat Press rocznie .... GW obecnie stoi tak mocno ,że wszystko co zrobią zostanie im wybaczone przez akcjonariuszy... ja już nie wspomnę ,że wyklinany AoS sprzedaje się na potęgę w UK ... We loosse brothers!
- GrimgorIronhide
- Masakrator
U nas zalega na półkach i nie schodzi. Niedługo zaczną wpychać Sigmarinesów do płatków śniadaniowych
No więc Mordheim, Bloodbowl, Man o' War, Inquisitor, WFB przyczyniły się do tegorocznych zysków czy nie?PiotrB pisze:Remo pisze:Ja już przestałem czaić o co kaman.
ha ha nie dalej jak wczoraj się dowiedziałem - o 11 mln funtów z umów licencyjnych
Kurde, chciałbym żeby w mojej firmie wycofane i ochrzczone "niedochodowymi" produkty dalej przynosiły milionowe zyski...
Nie wiem tylko czy mój mały rozumek nie podpowiedziałby mi wtedy: "coś jest na rzeczy - nie sądzisz?"