Centrum Gier INNY WYMIAR - wyższy wymiar grania(siedziba SS)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: NOWA SIEDZIBA SZYBKIEGO SZPILA-SZCZEGÓŁY W 1-SZYM POŚCIE
-Jak przeniesiesz blaty?
-SOLO
-Jak sprzedajesz?
-SOLO
-Jak można się tutaj zabawić?
-SOLO
btw, Han mi umknol
dopada mnie Alkasetzer? Alzheimer?
-SOLO
-Jak sprzedajesz?
-SOLO
-Jak można się tutaj zabawić?
-SOLO
btw, Han mi umknol
dopada mnie Alkasetzer? Alzheimer?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Sklepy będą otwarte pon-sobota. W niedzielę siedziba też będzie funkcjonowała. Oczywiście siedziba będzie otwarta w godzinach sklepowych i później, ale to muszę uzgodnić z Markiem. Jest teraz bardzo dużo tematów. Bardzo dużo się dzieje. Sam wiesz zresztą jak dużo Łukaszu. Jak tylko wykrystalizuje się ten temat to od razu poinformujemy o tym wszelkimi dostępnymi kanałami.
Jutro również oficjalne otwarcie sklepu GNOM, gdzie zaprasza Was jego właściciel oraz Marek. Jutro odbędzie się finał ligi MTG Modern oraz DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚLĄSKA w WH 40.000. Zapraszamy!!!
Jutro również oficjalne otwarcie sklepu GNOM, gdzie zaprasza Was jego właściciel oraz Marek. Jutro odbędzie się finał ligi MTG Modern oraz DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA ŚLĄSKA w WH 40.000. Zapraszamy!!!
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Przypominamy ze dzis wystartowala rozwojowa liga wm&h! To swietna okazja by zaczac z systemem:)
Chcesz poszpilać w machinkę? napisz/zadzwoń/wyślij gołębiem:
telefon 600741001
FB: https://www.facebook.com/wojciech.kat
pw na forum! www.warmachina.com.pl
telefon 600741001
Wrzucam kalendarz imprez na wrzesień i grafik na październik. Gdyby ktoś miał jakieś sugestie pisać lub dzwonić!
WRZESIEŃ
04.09.2015 r. -turnieje MTG
05.09.2015 r. - Hobbit- Szybki Hobbit vol. 2
11.09.2015 r.- turnieje MTG
12-13.09.2015 r.- Dwudniowy turniej Warzone
18.09.2015 r. turnieje MTG
19.09.2015 r. Infinity 300 ITS/ Turniej pokemon
20.09.2015 r. WFB EURO- Szybki Goblin vol.13
25.09.2015 r. turnieje MTG
26.09.2015 r. MTG Prealese/ WFH 40.000- 40x Szybszy Szpil vol. 1/ Conquest
27.09.2015 r. MTG Prelease
PAŹDZIERNIK
02.10.15 r. turnieje MTG
03.10.15 r. Hobbit- Szybki Hobbit vol.3
04.10.15 r. WFB- Euro- Szybki Goblin vol.14
09.10.15 r. turnieje MTG
10.10.15 r.
11.10.15 r. mecz JUGGERA
16.10.15 r. turnieje MTG
17.10.15 r. Infinity 300 ITS/ turnieje MTG
18.10.15 r. WH40k- 40x Szybszy Szpil vol. 2
23.10.15 r. turnieje MTG
24.10.15 r. turniej WM&H
25.10.15 r. Turniej MTG(PPTQ)
30.10.15 r. turnieje MTG
31.10.15 r.-
WRZESIEŃ
04.09.2015 r. -turnieje MTG
05.09.2015 r. - Hobbit- Szybki Hobbit vol. 2
11.09.2015 r.- turnieje MTG
12-13.09.2015 r.- Dwudniowy turniej Warzone
18.09.2015 r. turnieje MTG
19.09.2015 r. Infinity 300 ITS/ Turniej pokemon
20.09.2015 r. WFB EURO- Szybki Goblin vol.13
25.09.2015 r. turnieje MTG
26.09.2015 r. MTG Prealese/ WFH 40.000- 40x Szybszy Szpil vol. 1/ Conquest
27.09.2015 r. MTG Prelease
PAŹDZIERNIK
02.10.15 r. turnieje MTG
03.10.15 r. Hobbit- Szybki Hobbit vol.3
04.10.15 r. WFB- Euro- Szybki Goblin vol.14
09.10.15 r. turnieje MTG
10.10.15 r.
11.10.15 r. mecz JUGGERA
16.10.15 r. turnieje MTG
17.10.15 r. Infinity 300 ITS/ turnieje MTG
18.10.15 r. WH40k- 40x Szybszy Szpil vol. 2
23.10.15 r. turnieje MTG
24.10.15 r. turniej WM&H
25.10.15 r. Turniej MTG(PPTQ)
30.10.15 r. turnieje MTG
31.10.15 r.-
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
To raz, a dwa - turniej w WFB Furion po 10.09 kiedy beda wszystkie booki maybe?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- wind_sower
- Masakrator
+1-Qc- pisze:To raz, a dwa - turniej w WFB Furion po 10.09 kiedy beda wszystkie booki maybe?
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Bartek nikt nie ma wpływu na decyzje ponieważ należy ona w 100 procentach do Roberta.
Przeze mnie droga w miasto utrapienia,
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
Przeze mnie droga w wiekuiste męki,
Przeze mnie droga w naród zatracenia.
Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki.
Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwłodna,
Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna;
Starsze ode mnie twory nie istnieją.
- wind_sower
- Masakrator
Kamil zostaw Bartka, bo jak bedziemy grali na furiona to Bartek będzie przeżywał konflikt tragiczny.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
Zmiana turnieju WFB Szybki Goblin vol.14 z 18.10.15 r. na 04.10.2015 r.
BTW. Dzięki Laik za zwrócenie uwagi. Bardzo dużo sie dzieje. Mam nadzieję, że będziesz
Mam także pytanie, kto będzie chętny na granie na zasady stworzone przez Furiona? Prócz Qca i Wind_Sowera, a kto stanowczo grać na nie nie będzie?
BTW. Dzięki Laik za zwrócenie uwagi. Bardzo dużo sie dzieje. Mam nadzieję, że będziesz
Mam także pytanie, kto będzie chętny na granie na zasady stworzone przez Furiona? Prócz Qca i Wind_Sowera, a kto stanowczo grać na nie nie będzie?
Chodzi mi o to, że inicjatywa Furiona( czy Szwedów) to super sprawa i przyznaję, że jedyna rzecz, która trzyma mnie przed wystawieniem całego mojego WoChu na sprzedaż, ale chciałbym wiedzieć czy organizowanie tego turnieju ma sens. W Bielsku skończyło się to porażką. Wydaje mi się, że dlatego, że ludzie nie chcą grać na tego kompa.
Mi ten comp zupełnie zmienia armię - z tego czym grałem mam 1 grywalny unit - warhawki - to zupełnie inna gra.
Szwedzki comp nie ingeruje w koszty tak bardzo - mimo że najlepsze unity są droższe to jednak dalej wystawialne. Bardzo mi się podoba magia - zniknęły słabe czary, osłabione zostały najmocniejsze, ciekawie wyglądają IFki i miscasty - znacznie mniej losowo.
Osobiście chętnie na niego bym pograł - tegoroczne euro mi się już mocno przejadło.. .
Szwedzki comp nie ingeruje w koszty tak bardzo - mimo że najlepsze unity są droższe to jednak dalej wystawialne. Bardzo mi się podoba magia - zniknęły słabe czary, osłabione zostały najmocniejsze, ciekawie wyglądają IFki i miscasty - znacznie mniej losowo.
Osobiście chętnie na niego bym pograł - tegoroczne euro mi się już mocno przejadło.. .
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Szybki Goblin na pewno będzie turniejem EURO.Myślę o drugim turnieju wfb w październiku na zasady nowych compów.
We wtorek po 14 zapraszam na naukę gry WM&H bądz luzne granie na dowolne punkty
Chcesz poszpilać w machinkę? napisz/zadzwoń/wyślij gołębiem:
telefon 600741001
telefon 600741001