SmutnePiotrB pisze:To jest malawaer. Bardzo chamski wirus.
Karabin żyje i prosi o wsparcie!
Re: Karabin żyje i prosi o wsparcie!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-
- Wałkarz
bo nie ma, chrome tak krzyczy zawsze przy plikach z tamtego serwera. Antywirus nic nie wykrywa. Prawdopodobnie google wykańcza konkurencjęKarabin twierdzi że w pliku nie ma żadnego złośliwego oprogramowania, jest to jedynie wina chroma.
taki sam alert miałem jak chciałem obejrzeć zdjęcia z Herezji na forum Boltaction. Ten sam host i antywirus Avastnic nie wykrył.
Dla nie przekonanych, oto udokumentowany moment, po którym narodziła się legenda 4K !!! filmik stary więc sorry za brak full HD
http://s24.photobucket.com/user/rm20/me ... z.mp4.html
http://s24.photobucket.com/user/rm20/me ... z.mp4.html
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Dobra, to już jest gruba przesada. Rozumiem trollowanie, spamowanie, multikonta - wszystko spoko. Ale wrzucanie zawirusowanych plików na bp to już grube skurwysyństwo i za takie coś powinien być dożywotni ban. Nie wiem co to za gówno, ale po ściągnięciu natychmiast zaczeły mi wyskakiwać dziesiątki okienek instalowanie jakiegoś syfu. Na szczęście szybko wyłączyłem kompa i mam na mieskszaniu kumpla informatyka. Odpaliliśmy windowsa w trybie awaryjnym, ściągnęliśmy kilka programów anty-malwarowych i po okołogodzinie udało się uzdrowić kompa...
Oto raport z czyszczenia syfów jednym z programów:
Oto raport z czyszczenia syfów jednym z programów:
Żałosny dowcip...# System operacyjny : Windows 10 Home (x86)
# Nazwa użytkownika : user - USER-KOMPUTER
# Lokalizacja programu : C:\Users\user\Desktop\różne rzeczy z pulpitu\Programy do czyszczenia\AdwCleaner5.exe
# Działanie : Usuń
# Wsparcie : http://toolslib.net/forum
***** [ Usługi ] *****
[-] Usługa usunięto : BrsHelper
[-] Usługa usunięto : befesygi
[-] Usługa usunięto : dipubibu
[-] Usługa usunięto : gyvixodu
[-] Usługa usunięto : lehicewu
[-] Usługa usunięto : wsafd_1_10_0_19
[-] Usługa usunięto : wsasvc_1.10.0.19
***** [ Foldery ] *****
[-] Folder usunięto : C:\Program Files\MyBrowser
[-] Folder usunięto : C:\Program Files\46BC2DE0-1442266170-11B2-8000-BC7983B41FC6
[-] Folder usunięto : C:\Program Files\WordSurfer_1.10.0.19
[-] Folder usunięto : C:\Program Files\CinemaP-1.9cV14.09
[-] Folder usunięto : C:\Program Files\CinemaPlus-3.2cV14.09
[!] Folder Nie usunięto : C:\Program Files\MyBrowser
[-] Folder usunięto : C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\MyBrowser
[!] Folder Nie usunięto : C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\MyBrowser
[-] Folder usunięto : C:\Users\Public\Documents\ShopperPro
[-] Folder usunięto : C:\users\user\AppData\Local\SmartWeb
[-] Folder usunięto : C:\users\user\AppData\Local\BrowserHelper
[-] Folder usunięto : C:\users\user\AppData\Local\MyBrowser
[!] Folder Nie usunięto : C:\users\user\AppData\Local\MyBrowser
[-] Folder usunięto : C:\users\user\AppData\Local\46BC2DE0-1442273467-11B2-8000-BC7983B41FC6
[-] Folder usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp
[-] Folder usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi
[!] Folder Nie usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi
[!] Folder Nie usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp
[-] Folder usunięto : C:\users\user\AppData\LocalLow\SmartWeb
[-] Folder usunięto : C:\users\user\AppData\Roaming\ASPackage
[-] Folder usunięto : C:\users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\oix76q5n.default\Extensions\9321b276-2c2e-4c5f-bd04-b8118e512707@c0c8a2d6-3275-4cac-a0b2-52e936311db9.com
[!] Folder Nie usunięto : C:\users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\oix76q5n.default\Extensions\9321b276-2c2e-4c5f-bd04-b8118e512707@c0c8a2d6-3275-4cac-a0b2-52e936311db9.com
[-] Folder usunięto : C:\users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\oix76q5n.default\Extensions\14fef81ee28d4335a493c2d@6383fd42ff9b4872bccb5b.com
[!] Folder Nie usunięto : C:\users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\oix76q5n.default\Extensions\9321b276-2c2e-4c5f-bd04-b8118e512707@c0c8a2d6-3275-4cac-a0b2-52e936311db9.com
[-] Folder usunięto : C:\users\user\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\oix76q5n.default\Extensions\AVJYFVOD75109374@HCDE39471360.com
***** [ Pliki ] *****
[-] Plik usunięto : C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins\mystartsearch.xml
[-] Plik usunięto : C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins\oursurfing.xml
[-] Plik usunięto : C:\Program Files\Mozilla Firefox\browser\searchplugins\yahoo.xml
[-] Plik usunięto : C:\Users\Public\Desktop\MyBrowser.lnk
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_ndibdjnfmopecpmkdieinmbadjfpblof_0.localstorage
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_ndibdjnfmopecpmkdieinmbadjfpblof_0.localstorage-journal
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp_0.localstorage
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp_0.localstorage-journal
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\databases\chrome-extension_papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp_0
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Extension Settings\papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi_0.localstorage
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi_0.localstorage-journal
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\databases\chrome-extension_lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi_0
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Extension Settings\lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi_0.localstorage
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi_0.localstorage-journal
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\databases\chrome-extension_lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi_0
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Extension Settings\lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp_0.localstorage
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\chrome-extension_papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp_0.localstorage-journal
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\databases\chrome-extension_papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp_0
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Extension Settings\papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxps_static.boostsaves.com_0.localstorage
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxps_static.boostsaves.com_0.localstorage-journal
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_pstatic.bestpriceninja.com_0.localstorage
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_pstatic.bestpriceninja.com_0.localstorage-journal
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_www.mystartsearch.com_0.localstorage
[-] Plik usunięto : C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_www.mystartsearch.com_0.localstorage-journal
[-] Plik usunięto : C:\users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\MyBrowser.lnk
[-] Plik usunięto : C:\users\user\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\SmartWeb.lnk
[-] Plik usunięto : C:\users\user\Desktop\YTDownloader.lnk
[-] Plik usunięto : C:\WINDOWS\system32\drivers\wsafd_1_10_0_19.sys
***** [ Skróty ] *****
***** [ Zaplanowane zadania ] *****
[-] Zadanie usunięto : SmartWeb Upgrade Trigger Task
[-] Zadanie usunięto : YTDownloaderUpd
[-] Zadanie usunięto : WordSurfer Auto Updater 1.10.0.19 Pending Update
[-] Zadanie usunięto : WordSurfer Auto Updater 1.10.0.19 Core
[-] Zadanie usunięto : MyBrowser
[-] Zadanie usunięto : WordSurfer Auto Updater 1.10.0.19 Core
[-] Zadanie usunięto : WordSurfer Auto Updater 1.10.0.19 Pending Update
[-] Zadanie usunięto : AVG-Secure-Search-Update_JUNE2013_HP_rmv
[-] Zadanie usunięto : AVG-Secure-Search-Update_JUNE2013_TB_rmv
[-] Zadanie usunięto : AVG-Secure-Search-Update_JUNE2013_HP_rmv
[-] Zadanie usunięto : AVG-Secure-Search-Update_JUNE2013_TB_rmv
[-] Zadanie usunięto : SPBIW_UpdateTask_Time_3938373431353839332d3437415a556c2a3223346c41
***** [ Rejestr ] *****
[-] Wartość usunięto : HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run [YTDownloader]
[-] Wartość usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run [YTDownloader]
[-] Wartość usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run [SmartWeb]
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\ShopperPro.exe
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\YTDownloader.exe
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\CRSBRWSHTML
[-] Wartość usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\.htm\OpenWithProgids [CRSBRWSHTML]
[-] Wartość usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\.html\OpenWithProgids [CRSBRWSHTML]
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\AppID\globalupdate.exe
[-] Klucz usunięto : HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{0014298C-A9BA-440D-AAA8-AD12C7010EE5}
[-] Klucz usunięto : HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{181A06EA-B82C-47DE-B851-E20FD0E1CC7D}
[-] Wartość usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\.xht\OpenWithProgIDs [CRSBRWSHTML]
[-] Wartość usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\.webp\OpenWithProgIDs [CRSBRWSHTML]
[-] Wartość usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\.shtml\OpenWithProgIDs [CRSBRWSHTML]
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Google\Chrome\NativeMessagingHosts\avgsh
[-] Wartość usunięto : HKLM\SOFTWARE\RegisteredApplications [MyBrowser]
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\mybrowser.exe
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\MediaPlayer\ShimInclusionList\mybrowser.exe
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Clients\StartMenuInternet\MyBrowser
[!] Wartość Nie usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\CompatibilityAdapter\Signatures [MyBrowser.job]
[!] Wartość Nie usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Schedule\CompatibilityAdapter\Signatures [MyBrowser.job.fp]
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\303609ee-b738-4c33-ab98-3b089df5f2c8
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\702b2fad-75fb-4c3e-8462-8831737e9825
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\8716ce78-53a5-4a26-9bb9-70456f4b6495
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\ba36cd8c-bc4a-4d7c-bc82-b13c3fcc3c1b
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{6EDBF8C0-C94C-4A13-956F-E393BCA5BA4B}
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{61AB12E1-A5FF-11D1-B2E9-444553540000}
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\CLSID\{82351441-9094-11D1-A24B-00A0C932C7DF}
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Classes\TypeLib\{82351433-9094-11D1-A24B-00A0C932C7DF}
[-] Klucz usunięto : HKU\.DEFAULT\Software\AppDataLow\Software\_CrossriderRegNamePlaceHolder_
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\ShopperPro
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\YTDownloader
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\CrossBrowser
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\Crossbrowse
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\YorkNewCin
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\HighDefAction
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\ArenaHD
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\MyBrowser
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\CinemaP-1.9cV14.09
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\CinemaPlus-3.2cV14.09
[!] Klucz Nie usunięto : HKCU\Software\MyBrowser
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\AppDataLow\Software\SmartWeb
[-] Klucz usunięto : HKCU\Software\AppDataLow\Software\_CrossriderRegNamePlaceHolder_
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\AppDataLow\SOFTWARE\Crossrider
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\AppDataLow\SOFTWARE\_CrossriderRegNamePlaceHolder_
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\GlobalUpdate
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\ShopperPro
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\mystartsearchSoftware
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\YTDownloader
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Crossbrowse
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\YorkNewCin
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\HighDefAction
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\oursurfingSoftware
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\ArenaHD
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\MyBrowser
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\WordSurfer_1.10.0.19
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\CinemaP-1.9cV14.09
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\CinemaPlus-3.2cV14.09
[!] Klucz Nie usunięto : HKLM\SOFTWARE\MyBrowser
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ShopperPro
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\SmartWeb
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\YTDownloader
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ASPackage
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{7ADF667E-E14D-4D2C-827C-B0108F0D93BC}
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\MyBrowser
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\WordSurfer_1.10.0.19
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\CinemaP-1.9cV14.09
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\CinemaPlus-3.2cV14.09
[!] Klucz Nie usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\MyBrowser
[!] Klucz Nie usunięto : HKU\.DEFAULT\Software\AppDataLow\Software\_CrossriderRegNamePlaceHolder_
[!] Klucz Nie usunięto : HKU\S-1-5-21-2803877285-2086527094-2327789891-1000\Software\AppDataLow\Software\SmartWeb
[!] Klucz Nie usunięto : HKU\S-1-5-21-2803877285-2086527094-2327789891-1000\Software\AppDataLow\Software\_CrossriderRegNamePlaceHolder_
[!] Klucz Nie usunięto : HKU\S-1-5-18\Software\AppDataLow\Software\_CrossriderRegNamePlaceHolder_
[-] Klucz usunięto : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\GLOBALUPDATE.EXE
***** [ Przeglądarki internetowe ] *****
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] [Search Provider] usunięto : oursurfing
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Web Data] [Search Provider] usunięto : mystartsearch
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Startup_URLs] usunięto : hxxp://www.mystartsearch.com/?type=hp&ts=14422 ... PMZ68PMZ68
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Default_Search_Provider] usunięto : hxxp://www.mystartsearch.com/webfavicon.ico
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Default_Search_Provider_Data] usunięto : hxxp://www.mystartsearch.com/web/?type=ds&ts=1 ... earchTerms}
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Extension] usunięto : lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Extension] usunięto : lkadffjmnaiokkdncgdlecdegajoiemi
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Extension] usunięto : papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Extension] usunięto : papbadoldddalgcjcicnikcfenodpghp
[-] [C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Secure Preferences] [Homepage] usunięto : hxxp://www.mystartsearch.com/?type=hp&ts=14422 ... PMZ68PMZ68
:: Zresetowano ustawienia Winsock
########## EOF - C:\AdwCleaner\AdwCleaner[C6].txt - [15936 bajty] ##########
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
to samo...
avast temu nie dał rady...ale pomógł Malwarebytes Anti-Malware
uważam też że osoby które to wrzuciły, również powinny dostać bana
to nie wina chrome używam Firefox i to samo
**swoją drogą co do filmiku... hym każdy w życiu zrobił coś niemądrego, ale ja wiem czy to Legenda...
avast temu nie dał rady...ale pomógł Malwarebytes Anti-Malware
uważam też że osoby które to wrzuciły, również powinny dostać bana
to nie wina chrome używam Firefox i to samo
**swoją drogą co do filmiku... hym każdy w życiu zrobił coś niemądrego, ale ja wiem czy to Legenda...
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2015, o 18:19 przez Szamot, łącznie zmieniany 1 raz.
Też nigdy bym nie ściągał niczego z żadnego forum od nieznanego typa - ale to jest bp, więc miałem nadzieję, że nikt nie będzie tu takim zjebem...
No cóz, przynajmniej rozwiązała się kwestia, czy zdjąć bana karabinowi
No cóz, przynajmniej rozwiązała się kwestia, czy zdjąć bana karabinowi
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
hmm ja cały czas mam ten plik karabina (mp4 ~ 90mega) i nic mu nie dolega, czy jest możliwe aby ktoś podmienił plik po fakcie czy jak? bo to dosyć dziwna sprawa.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Plik usuwam. Jakby ktos mial watpliwosci na temat intencji i zrownowazenia psychicznego tego osobnika to niech sie gleboko zastanowi.
Eliah slucham twojego tlumaczenia hm co wrzuciles na forum?
Eliah slucham twojego tlumaczenia hm co wrzuciles na forum?
Nie wiem i szczerze g* mnie to obchodzi. Wiem, że po ściągnieciu tego filmiku komputer całkowicie mi padł a ja straciłem godzinę życia na usuwaniu tego syfu...Robson pisze:hmm ja cały czas mam ten plik karabina (mp4 ~ 90mega) i nic mu nie dolega, czy jest możliwe aby ktoś podmienił plik po fakcie czy jak? bo to dosyć dziwna sprawa.
Zapakowany film z kompilacją zdjęć Karabina dodatkowo z soundtrackiem.Ziemko pisze:Eliah slucham twojego tlumaczenia hm co wrzuciles na forum?
Sam otworzyłem ten plik i nie miałem żadnych problemów z komputerem.
Do zobaczenia na masterze Andrzejku.Andrzej pisze:ale to jest bp, więc miałem nadzieję, że nikt nie będzie tu takim zjebem...
Nie bój nic, przyjedziemy z Piotrem i innymi osobami które to ściągnęły bardzo mocno i dobitnie ci podziękować. Frajerze.
Haha, ale ty jestes jednak zjebany Nie dość że jak skończony idiota wrzucasz zawirusowany plik na forum gdzie nikt by on czymś takim nie pomyślał to jeszcze pyszczysz i się rzucasz Idź i wal się na ryj.
Ja tam nie pobralem, jak zobaczylem ze to ZIP. Jak masz filmik wrzuc go na YT
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Sam mam szczęście że nie antywirus zablokował mi ściągnięcie tego gówna na służbowym komputerze, bo wyleciałbym na zbity ryj z pracy. A dwa liczyłem, że to jest chociaż ten filmik z pijanym karabinem, który buja się z krzesłem na głowie ( mogę się trochę mylić widziałem to wieki temu) .Chyba Robson to wrzucił, ale jakość jest fatalna.
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE