Co jest złego....

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Co jest złego....

Post autor: Durin »

Co jest złego w temacie: Niepoprawne Rozluźnianie i spinanie pośladów 3.0 :?: :?: :?: :?: :?:
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Polityke i religie zamkneli, a Ty sie paroma rasistowskimi zartami przejmujesz :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Aktualnie żarty i dyskusje o "dyskusyjnych" walorach (przypominam że na forum są nieletni) nie są na BP mile widziane.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Byqu
Masakrator

Post autor: Byqu »

Tomash pisze:(przypominam że na forum są nieletni)
Naprawdę?
Poza tym śledziłem wątek i uważam, że niedoceniasz nieletnich jeśli chodzi o te rzeczy :mrgreen:

A tak serio, wprowadzenie cenzury to nie rozwiązanie.
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

To jest takie troche: wszedlem i bedzie jak chce

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Zablokowany