Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
- 4 karabiny
- Beast from the East
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
i very najs w ogóle teo gówna nie powinno być
skupmy sie na chipkach ogłoszeniach turach itd
P.S. z ludzi wychodzą demony jak sofokles pisał każdy ma swoje drugie ja. po kieggo?????????????
skupmy sie na chipkach ogłoszeniach turach itd
P.S. z ludzi wychodzą demony jak sofokles pisał każdy ma swoje drugie ja. po kieggo?????????????
Niepoprawne jeszcze mozna zrozumieć, ale co wam polityka szkodziła? No i został temat religijny nie wiedzieć czemu od polityki lepszy?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Słuszna uwaga. Temat religijny także wywalony.-Qc- pisze:Niepoprawne jeszcze mozna zrozumieć, ale co wam polityka szkodziła? No i został temat religijny nie wiedzieć czemu od polityki lepszy?
Załóżcie sobie zamknięte kółko dyskusyjne na fejsie do dyskutowania na takie śliskie tematy.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ech, szkoda, bo teraz nie ma gdzie wrzucać sprośnych żartów
3 ruchami dzial zostal pozbawiony potrzeby moderacji
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
chciałem podziękować za ciekawe dyskusje moim interlokutorom szczególnie o odmiennych poglądach niektóre dysputy naprawdę były ciekawe i mimo dzielących nas poglądów szanuję każdego z was szkoda, że taka decyzja administracji ale cóż zmierzch forum coraz bliżej więc niepotrzebne tematy są zamykane w pierwszej kolejności mam nadzieję jeszcze podyskutować z co poniektórymi
pozdrawiam
pozdrawiam
dusze się!,już mam zespół odstawienny..
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Przecież w tym temacie nikt nie naruszał praw lub wolności innych osób co on komu przeszkadzał?Tomash pisze:Słuszna uwaga. Temat religijny także wywalony.-Qc- pisze:Niepoprawne jeszcze mozna zrozumieć, ale co wam polityka szkodziła? No i został temat religijny nie wiedzieć czemu od polityki lepszy?
Załóżcie sobie zamknięte kółko dyskusyjne na fejsie do dyskutowania na takie śliskie tematy.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ale z was mośki, cichajcie. Sprawa rozjedzie się po kościach, pójdzie w zapomnienie to się od nowa ogarnie. A jak będziecie ból dupy robić to wała dostaniecie.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
bo mamy prawo wyrazić sprzeciw, że fajne i konstruktywne tematy lecą w niebyt przez takiego dyskusyjnego wkładu w forum osobnika z pierwszego posta na tej stronie
- Barbarossa
- Mniejsze zło
GW zabiło WFB
BP zabiło rozmowy o polityce
Cóż, to już chyba faktycznie koniec i czas na totalną migrację do innego universum.
BP zabiło rozmowy o polityce
Cóż, to już chyba faktycznie koniec i czas na totalną migrację do innego universum.
A wtyczki jak nie bylo tak nie ma;p
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Przypomina mi to pewną historię.
Piłat Tomasz pojawia się wśród niemal obcego sobie ludu forumowiczów i pod presją tłumu uwalnia Barabasza Karabina, a wykańcza nieszkodliwy dział polityczny i rozluźniania pośladów. Apostołowie Moderatorzy nie wiedzą co się dzieje.. przecież wszystko miało być inaczej! Podkulają ogony i siedzą cicho.
Czekamy aż Piłat umyje ręce i się zawinie na kolejny rok z forum.
Na pocieszenie przypominam, że ta historia miała szczęśliwy koniec i za 3 dni nasze usunięte działy mogą powrócić.
Piłat Tomasz pojawia się wśród niemal obcego sobie ludu forumowiczów i pod presją tłumu uwalnia Barabasza Karabina, a wykańcza nieszkodliwy dział polityczny i rozluźniania pośladów. Apostołowie Moderatorzy nie wiedzą co się dzieje.. przecież wszystko miało być inaczej! Podkulają ogony i siedzą cicho.
Na pocieszenie przypominam, że ta historia miała szczęśliwy koniec i za 3 dni nasze usunięte działy mogą powrócić.
Tomaszu, daj chociaż w zamian wtyczkę do zmniejszania zdjęć i kolejną do ukrywania spojlerów.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Fajne i konstruktywne tak? To jeszcze poproszę o przeczytanie regulaminu skoro jesteś świętą krową.GrimgorIronhide pisze:bo mamy prawo wyrazić sprzeciw, że fajne i konstruktywne tematy lecą w niebyt przez takiego dyskusyjnego wkładu w forum osobnika z pierwszego posta na tej stronie
- swieta_barbara
- habydysz
ZajebisteKołata pisze:Przypomina mi to pewną historię.