Tyczka maluje
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Tyczka maluje
Bez zbędnych ceregieli. Jestem na forum już jakiś czas, a maluję od kilku lat. Nie wrzucałem nic ze względu na brak aparatu W tym momencie też szału nie ma al lepsze to niż nic
Na początek Gwardia Elektorska:
Dalej próbna kolorystyka dla Gorów do Mordheim/Warheim
I WIPek Orkowego BSBeka
Zapraszam do komentowania
Na początek Gwardia Elektorska:
Dalej próbna kolorystyka dla Gorów do Mordheim/Warheim
I WIPek Orkowego BSBeka
Zapraszam do komentowania
Akurat ten topór to najbanalniejsza sprawa-zwykły drybrush
Co do fotek: aktualnie mogę je robić wylącznie telefonem... Mój aparat ma niestety nieczynną migawkę
A ze zbrojami do GSów już raczej nic nie bede robił. Taki był zamysł. Ciemny metal wykrawędziowany Chainmailem. Reszta oddziału niebawem Jest ich w sumie 18. Same stare wzory
Co do fotek: aktualnie mogę je robić wylącznie telefonem... Mój aparat ma niestety nieczynną migawkę
A ze zbrojami do GSów już raczej nic nie bede robił. Taki był zamysł. Ciemny metal wykrawędziowany Chainmailem. Reszta oddziału niebawem Jest ich w sumie 18. Same stare wzory
Rozjaśnić fotki w jakimś darmowym programie to dość łatwe zadanie. Nawet picassa ma taką opcję. Teraz ciężko coś konstruktywnego powiedzieć
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Zebrały się ze 2 lata przerwy, ale postanowiłem nie reaktywować próby prowadzenia galerii. Być może z uwagi na lepszy aparat uda się podtrzymać ten zamiar
Na początek Chłopaki nurglaki, czyli kultyści wraz z czarnoksiężnikiem i opętanym.
W najbliższym czasie pojawią się również gory, odział gwardii imperialnej oraz GOU zwany pieszczotliwie Grubym Demonem.
Pozdrawiam!
Na początek Chłopaki nurglaki, czyli kultyści wraz z czarnoksiężnikiem i opętanym.
W najbliższym czasie pojawią się również gory, odział gwardii imperialnej oraz GOU zwany pieszczotliwie Grubym Demonem.
Pozdrawiam!
- Kacpi 1998
- Masakrator
Fajne malowanie, nad podstawkami bym popracował ale ogólnie super. Szczególnie podoba mi się rdza na ostatnich beastmenach
IMO zdjęcia gwardii fatalne. Czarne pancerze na czarnym tle, nic nie widać
Generalnie reszta plac bardzo fajna
Powiedz mi, dlaczego robisz ludziom szarą skórę?
Generalnie reszta plac bardzo fajna
Powiedz mi, dlaczego robisz ludziom szarą skórę?
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Guo wyszedł genialnie. Podobnie jak pestigory i nurglowa gromadka
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
GUO to chyba najbardziej udany model w tej galerii, brawo!
Dzięki za komentarze
Może nurglici są nieco szarawi, a właściwie bladzi, ale taki był plan. Co do gwardii to wymagają w dużej mierze po prostu lepszego fotografa oraz programu graficznego żeby lekko podbic kontrasty i nasycić kolory... Chyba, że ktoś wie jak dobrze takie coś obfotografować to jestem otwarty na sugestie
Nie robię szarej skóry tylko kiepskie zdjęciaPowiedz mi, dlaczego robisz ludziom szarą skórę?
Może nurglici są nieco szarawi, a właściwie bladzi, ale taki był plan. Co do gwardii to wymagają w dużej mierze po prostu lepszego fotografa oraz programu graficznego żeby lekko podbic kontrasty i nasycić kolory... Chyba, że ktoś wie jak dobrze takie coś obfotografować to jestem otwarty na sugestie
On też nie ma w rzeczywistości szarej skóry. Efekt wynika z eksperymentami ze światłem i ustawieniami aparatu... Jak widać nieudanymi. Modelu już nie mam, bo malowałem dla kogoś, ale mogę spróbować poprawić zdjęcia już istniejące w jakimś programie graficznym...Konkretnie chodziło mi o husarza