to spisek, zeby za zadne skarby nie pozwolic Ci wygrac kolejnej edycjibless pisze:Ja z kolei proponuje rydwan, albo lekka jazde. Nie trafilem juz z malowaniem piechoty na miesiac piechoty a teraz mialbym nie trafic maszynami na miesiac maszyn? Byloby by mi przykro tak sie ciagle rozmijac....
PlayMini Of The Month 6 - listopad
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Jeśli uprawiamy koncert życzeń, to ja bym się ucieszył, jakby w grudniu (analogicznie do listopada) był do pomalowania unit, ale za to special.
o tym samym pomyslalemAsassello pisze:to spisek, zeby za zadne skarby nie pozwolic Ci wygrac kolejnej edycjibless pisze:Ja z kolei proponuje rydwan, albo lekka jazde. Nie trafilem juz z malowaniem piechoty na miesiac piechoty a teraz mialbym nie trafic maszynami na miesiac maszyn? Byloby by mi przykro tak sie ciagle rozmijac....
"I fart in your general direction"
No dobra, może być lekka kawaleria.
znajac przychylnosc organizatora do propozycji przedstawionych przez potencjalnych uczestników tematem bedzie coś co nikomu nie bedzie pasowało
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przepraszam, ale ja z pytaniem, jakoś mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Można zagłosować na konkursowe regimenty, tak stoi w regulaminie konkursu, gdzie jednak oddajemy ten głos? W temacie, w którym zaprezentowano figurki, czy tutaj, czy może jest jakiś odrębny temat? Pomóżcie, w przyszłym miesiącu będę już bardziej doświadczony
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wow... poziom PMOTM rosnie z miesiaca na miesiac ! Tym razem mialem naprawde powazny problem z dokonaniem wyboru. W poprzednich edycjach faworyta mialem od razu, a tutaj same bardzo dobre, albo wrecz swietne prace ! Wahalem sie miedzy oddzialami krasnali, driadami a szkielami Shenqa, ale ostatecznie kreska poszla na driady, bo lubie takie czyste, staranne malowanie i zywe kolory.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Też miałam problem między krasnalami a krasnalami... [na siebie w ogóle można głosować? i tak bym tego nie zrobiła, bo mi to jakoś nie pasi, ale w sumie zaciekawiło mnie, czy można]...
Generalnie jeśli ktoś chce pozyskać mój głos, jest na to prosty przepis: wziąć baryłki z 5 ed., pomalować na co najmniej przyzwoity TT i... ma
Generalnie jeśli ktoś chce pozyskać mój głos, jest na to prosty przepis: wziąć baryłki z 5 ed., pomalować na co najmniej przyzwoity TT i... ma
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
A czemu nie ma w finalnej galerii moich Swordsmanów? Pewnie to wszystko wina układu...
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=6392
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?t=6392
Z powodu dodania trzynastego uczestnika gry (po części z mojej, po cześci z uczestnika winy), chciałbym zwrócić uwagę że jeżeli ktoś chce zmienić głos, może to zrobić za pomocą funkcji edit, i ma na to czas do piątku.
Twoja i moja wina, nie układu. Nie postąpiłeś wg. regulaminu - każdy temat z pracą ma mieć PMOTM i numer edycji w temacie. Po prostu nie zauważyłem tej pracy. Jako że skończyłeś pracę przed terminem, włączyłem ją do konkursu i dałem info na obu tematach o zmianie ilości uczestników i możliwości zmiany głosu.
Twoja i moja wina, nie układu. Nie postąpiłeś wg. regulaminu - każdy temat z pracą ma mieć PMOTM i numer edycji w temacie. Po prostu nie zauważyłem tej pracy. Jako że skończyłeś pracę przed terminem, włączyłem ją do konkursu i dałem info na obu tematach o zmianie ilości uczestników i możliwości zmiany głosu.
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Dziękuje i przepraszam za zamieszanie. Następnym będę pamiętał o numerku