ChaosOrc's Superstore

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ptasiek
Wałkarz

ChaosOrc's Superstore

Post autor: Ptasiek »

Pytanie idzie mniej więcej tak: czy ktoś miał do czynienia kiedykolwiek z tym sklepem? Mają w magazynach naprawdę raj dla kolekcjonerów i nie wiem czy jest to wiarygodne źródło. Planuję zrobić dosyć duże zakupy a to, że sklep jest w USA wcale mnie nie uspokaja :D Posiadają wiele starej literatury GW i modeli z poprzednich edycji, wszystko jest z opcją in stock. Jednakże jeśli ktoś kupował i dostał to za co zapłacił (albo nie), byłbym wdzięczny gdyby napisał. :)
'(...) for Chaos can never be destroyed as long as there are intelligent beings in the universe whose fears give it shape and purpose.'

-DE-
Mudżahedin

Post autor: -DE- »

Zamawialem u nich pare lat temu. Rzetelna firma.

Na twoim miejscu zastanowilbym sie jednak nad sensownoscia kupowania czegokolwiek w Stanach - przy kursie 1 USD = 4 PLN oplacalnosc jest gorsza niz kiedykolwiek. Doloz do tego rosnace koszty wysylki i zakupy w USA staja sie atrakcyjne tylko dla ludzi, ktorzy banknotami pala w kominku.

Ostatnimi czasy nowe figurki GW z upustem 20% i darmowa wysylka sa jednymi z tanszych modeli w Polsce, tak absurdalne staly sie ceny konkurencji z USA.

Awatar użytkownika
Ptasiek
Wałkarz

Post autor: Ptasiek »

Racja tylko archiwalnych numerów White Dwarfa już w Polsce nie kupisz raczej :D nie zamawiam też teraz bo rzeczywiście kurs jest bardzo niekorzystny. Dzięki za odpowiedź bo była to dla mnie zagwozdka czy rzeczywiście mają taki duży wybór przy jednocześnie niskich cenach czy to atrapa na frajerów :)
'(...) for Chaos can never be destroyed as long as there are intelligent beings in the universe whose fears give it shape and purpose.'

ODPOWIEDZ