Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0
Jest jeszcze wersja classic, w której nie ma ograniczenia co do mocy bomby. Zdetonowałem w Sosnowcu.
Thermal radiation radius: 533,144,086,450.39 km
Średnica Układu Słonecznego: 4.545 mld km
Thermal radiation radius: 533,144,086,450.39 km
Średnica Układu Słonecznego: 4.545 mld km
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Stalker just got serious
https://www.youtube.com/watch?v=SxJASsVRRpQEltharion pisze:Ja się nie pytam za co ban ale czemu tak szybko !? Nie zdarzyłem skopiować
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Skręciło mną Warto było Inglief
No ale co to za polityka ? Przecież ja tam nic poza opowiadaniem o durnych chłopach i wiedźmińskich mądrościach nie przeczytałem (PS, zdążyłem zinfoanarchizować, mogę porozsyłać)
No ale co to za polityka ? Przecież ja tam nic poza opowiadaniem o durnych chłopach i wiedźmińskich mądrościach nie przeczytałem (PS, zdążyłem zinfoanarchizować, mogę porozsyłać)
Mi też wyślij na PW.
Inglief rób smerfne konto bo trzeba arenę dalej pisać
Inglief rób smerfne konto bo trzeba arenę dalej pisać
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
to ja z ciekawosci tez poprosze
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Jak byłem zbanowany to wrzucał mi teksty na Arenę więc jakby co to spłacę dług wdzięcznościMatis pisze: Inglief rób smerfne konto bo trzeba arenę dalej pisać
Genialny ten tekst i uważam, że wstawki polityczne były bardzo kulturalne, oddawały realia a banowanie za to i to na miesiąc to straszna przesada.
Hańba Ci Grolsheku, groszku czy jak Cię tam zwą.
Hańba Ci Grolsheku, groszku czy jak Cię tam zwą.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Za "smerfne" konto Andrzej stracił oryginalne na zawsze.Matis pisze:Inglief rób smerfne konto bo trzeba arenę dalej pisać
Bardzo dobry pomysł. Nie będę musiał się tym śmietnikiem zajmować.JarekK pisze:Poszło,
Chyba trzeba będzie zrobić jakąś konwersację za pomocą PMek do której się doda wszystkich zainteresowanych politycznymi dowcipami, i sobie w ten sposób utworzymy ultra tajne podforum handlu memami z Dudą i Kopaczową
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie wiem co to było, ale jeśli ja dostałem bana na tydzień za bardzo śmieszny obrazek, to idąc tym tokiem rozumowania, jak zobaczę ten, za który poszedł ban na miesiąc, to mi śledziona wypadnie ze śmiechu. Poproszę!