Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Rozluźnienie i spinanie pośladów 5.0
Ja również dołączam się do prośby o pm-kę
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.
Poszło do wszystkich zainteresowanych
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Dziekuje.genialne.teraz do administratora pytanie. .
czy jak zamieszcze tekst polityczny na wewnetnym forum mojrgo klubu to czy dostane bana?
czy jak zamieszcze tekst polityczny na wewnetnym forum mojrgo klubu to czy dostane bana?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Brzmi trochę jak pytanie: Czy jeśli walne temat u nas na podforum to ominiemy ten durny kruczek który wkurza wszystkich od administracji po użytkowników
Założyłem dzisiaj klub "Polityka prąd nie tyka". Aby dostać klubowe forum muszę zrobić coś ponad wysłanie PMki do admina? Jeśli nie, to niniejszym proszę założenie podforum mojego klubu z prawami moderatorskimi dla mnie.
Pozdro!
Pozdro!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Ja też
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Karli my hero. Tez poproszę o dopisanie
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Tak oto rodzi sie nowy ruch społeczny na naszym malym forum....jak go nazwać? Proponuję chrzescijanska unia jedności. Skrót ładny; )
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
jakie to cudownie wtórne.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Karli no ja Ciebie proszę
Spytałem dzisiaj Tomasha o wew. zamknięte forum polityczne. Zobaczymy co odpowie. Jeśli nie będzie zgody to pomarz o swoim forum klubowym Karli.
Spytałem dzisiaj Tomasha o wew. zamknięte forum polityczne. Zobaczymy co odpowie. Jeśli nie będzie zgody to pomarz o swoim forum klubowym Karli.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Ja też poproszę o dodanie jak się uda