Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Re: Temat filmowy
No oczywiście, że o typa który grał Jody'ego. =D
-
- Chuck Norris
Poprawna odpowiedź!! Wygrywa Pan wycieczkę do około ronda .Dancaarkiiel pisze:No oczywiście, że o typa który grał Jody'ego. =D
Nie mówię czy zagrał źle czy dobrze, po prostu tacy aktorzy jak on nie pasują do filmów Tarantino. Ale to nie tylko o niego chodzi bo np. go nie lubię, bo B. Pitta lubię oraz filmy z nim na ogół są dobre, a w "Bękartach Wojny" był jedynym aktorem, który nie pasował.
To samo jest z Tattumem.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
Patrzycie na to ze złej strony. Dla mnie to była rola jego życia. Nigdy tak dobrej sceny nie zagrałDancaarkiiel pisze:No oczywiście, że o typa który grał Jody'ego. =D
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
-
- Chuck Norris
Cytując ostatnią piosenkę A. Andrusa:
" Prawdziwego mężczyznę, poznaję się nie po tym jak skończył, lecz po tym jak nie zaczął".
" Prawdziwego mężczyznę, poznaję się nie po tym jak skończył, lecz po tym jak nie zaczął".
buhahahaha. Rzeczywiście rola życia, Trubas Mi jakoś strasznie nie przeszkadzał, bo w tym filmie był widoczny może przez 2 minuty
-
- Chuck Norris
@Quas- to ja tak miałem ze wszystkimi nowościami jak byłem w wojsku, tylko my to nazywaliśmy po imieniu, czyli torrenty na wartowni .
eee nadal w kinieIn_the_sea_of_blood pisze:@Quas- to ja tak miałem ze wszystkimi nowościami jak byłem w wojsku, tylko my to nazywaliśmy po imieniu, czyli torrenty na wartowni .
mam szkolenie, firma ktora to organizuje potem robi jakis catering i na koniec seans w kinie dla uczestników.
profit
QC wybacz ale póki co to Suicide Squad biedniutko się zapowiada
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
QC wybacz ale póki co to Suicide Squad biedniutko się zapowiada
to chyba tylko wg ciebie ;p
Trailer jest zajebisty
https://www.youtube.com/watch?v=CmRih_VtVAs
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
A pójdziesz potem do kina i stwierdzisz, że to co fajne w trailerze było . Sorry Deadpool pozamiata ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Creed - bardzo fajny oceniłem tak jak Rocky 1.
Nowy tarantino - mi się podobał, specyficzny jak tarantino - fani bękartaów czy django się imho nie zawiodą
Zjawa - świetna rola Leo, film trochę za długi, generalnie spoko, ale mnie nie porwał w 100%, genialne zdjęcia.
Nowy tarantino - mi się podobał, specyficzny jak tarantino - fani bękartaów czy django się imho nie zawiodą
Zjawa - świetna rola Leo, film trochę za długi, generalnie spoko, ale mnie nie porwał w 100%, genialne zdjęcia.
Deadpoll jest na trailerze chamski i prostacki totalnie bez polotu. I bez smaku Ale nie ocenia sie filmu po trailerzeGokish pisze:A pójdziesz potem do kina i stwierdzisz, że to co fajne w trailerze było . Sorry Deadpool pozamiata ;D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-Qc- pisze:Deadpoll jest na trailerze chamski i prostackiGokish pisze:A pójdziesz potem do kina i stwierdzisz, że to co fajne w trailerze było . Sorry Deadpool pozamiata ;D
Dokładnie taki sam jak w komiksach
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ale dodalem "bez polotu". W komiksach to ma styl, w trailerze to losowa ilosc F* i znany kostium
Serio man wszystko zrozumiem - ale fanboystwo po trailerze jest bez sensu... zwlaszcza ze film za tydzień
Serio man wszystko zrozumiem - ale fanboystwo po trailerze jest bez sensu... zwlaszcza ze film za tydzień
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Deadpool - mocne 5/10. Nie warto ogladac w kinie
Wszystko w zasadzie jest średnie, poza muzyką - ta bardzo fajna. Dowcipy zabawne, ale ejstem 1,5h p oseansie i nie pameitam zadnego poz tymi ktore byly na trailerze. Sprawa dokladnie jak z Ant-Manem - poszedlem z oczekiwaniem, ze bedzie sredniawka i sie nie zawiodlem.
Obejrzec i zapomniec, film na raz
Wszystko w zasadzie jest średnie, poza muzyką - ta bardzo fajna. Dowcipy zabawne, ale ejstem 1,5h p oseansie i nie pameitam zadnego poz tymi ktore byly na trailerze. Sprawa dokladnie jak z Ant-Manem - poszedlem z oczekiwaniem, ze bedzie sredniawka i sie nie zawiodlem.
Obejrzec i zapomniec, film na raz