Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Regularnie przypominam sie Tomkowi, aby ten temat rozwiazal...mam nadzieje, ze niebawem pewne rzeczy sie uloza jak maja i moze wroci temat polityczny nawet w starej postaci.
Groszku, niektórzy robią Ci robotę specjalnie, z czystej złośliwości i to głównie dlatego, że nie jesteś konsekwentny i nie reagujesz gdy są łamane inne pkt regulaminu. Przykład z ostatniej połowy 2015r, gdzie zostałem zwyzywany od podludzi za słuchanie Gloryhammera i żaden ban się nie posypał pomimo zgłoszenia tych postów.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Też dałem zgłoszenie gdy jeden z użytkowników bardzo się cieszył z śmierci jednego pana i też zostałem olany. Nie jesteś sam.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
I to jest odpowiedź poważnego Pana Administratora forum... Aż ręce opadają, takie to słabe.Grolshek pisze:Przytulić bidulki ?
PS. Łysieje się podobno od korupcji
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
- GrimgorIronhide
- Masakrator
To akurat zaliczam adminowi na duży +Grand Admiral Thrawn pisze:Też dałem zgłoszenie gdy jeden z użytkowników bardzo się cieszył z śmierci jednego pana i też zostałem olany.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Jeśli to ten pan i użytkownik, o których myślę
No chyba się nie podniosę mentalnie tak mnie zniszczyłeś. Pokaż swoją śliczną buźkę to do playboya zgłosimy.Matis pisze:I to jest odpowiedź poważnego Pana Administratora forum... Aż ręce opadają, takie to słabe.Grolshek pisze:Przytulić bidulki ?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Grosiu prosze Cie. Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Pewnie na kupce obok moich :/
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
-
- Chuck Norris
Głupoty prawicie. Każdy przecież wie, że najbardziej szorstką powierzchnią jest wewnętrzną cześć uda starej baby. Kiedy głowa, na ogół męska trafia w takie miejsce, powstaje takie tarcie, że usuwa włosy razem z cebulkami.
True story.
True story.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
Groszek, aż nawet zmieniłem dla Ciebie avatar.Grolshek pisze:No chyba się nie podniosę mentalnie tak mnie zniszczyłeś. Pokaż swoją śliczną buźkę to do playboya zgłosimy.Matis pisze:I to jest odpowiedź poważnego Pana Administratora forum... Aż ręce opadają, takie to słabe.Grolshek pisze:Przytulić bidulki ?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
What has been read...In_the_sea_of_blood pisze:Głupoty prawicie. Każdy przecież wie, że najbardziej szorstką powierzchnią jest wewnętrzną cześć uda starej baby. Kiedy głowa, na ogół męska trafia w takie miejsce, powstaje takie tarcie, że usuwa włosy razem z cebulkami.
True story.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
I juz mi odeszła ochota na wieczorne zaglądanie do lodówki... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
![Obrazek](http://www.fallensun.pl/fb/bannerpodpisMW.png)
![Obrazek](http://www.fallensun.pl/fb/bannerpodpisMW.png)
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Czyli jak komuś na forum ktoś umrze to się cieszymy...świetnieGrimgorIronhide pisze:To akurat zaliczam adminowi na duży +Grand Admiral Thrawn pisze:Też dałem zgłoszenie gdy jeden z użytkowników bardzo się cieszył z śmierci jednego pana i też zostałem olany.
Jeśli to ten pan i użytkownik, o których myślę
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ps
kto jest tym panem i użytkownikiem pozostanie owiane mgłą tajemnicy
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
A no to w takim razie nie o to mi chodziło i sprawy nie znam. Ja miałem na myśli koniec pewnego piewcy zeszłej władzy, która podzieliła cały naród i ofc użytkowników forum.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Spoko. EOT ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wysylajcie prosze pmki, bo zgloszenia sa suabe na tym forum, bo nie dostajemy o nich zadnej notyfikacji.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Czy administracja forum rozważa wprowadzenie działów armijnych w epokę "9th age" poprzez zmianę nazw działów w taki sposób, żeby odpowiadały nazwom armii z "dziewiątki"? W tej chwili mamy trzy różne gry: zakończony już Warhammer: Fantasy Battle, Age of Sigmar i "9th Age". Podczas gdy armijne działy przyporządkowane są nomenklaturze właściwej dla 8mej edycji Warhammera, to w zasadzie jedynymi aktywnymi tematami w tych działach są już te odnoszące się do "9th Age".
Rozumiem, że Border Princes to "Niezależne Forum WFB", ale WFB jako całość jest już niestety zamkniętym rozdziałem, a "9th Age" to projekt rozwojowy. Środowisko go zaakceptowało i myślę, że za jakiś czas nazwy odnoszące się do armii obecnych w starym Warhammerze będą już wyłącznie fasadą. Wiem, że starym graczom może to nie przeszkadzać, ale hobby powinno się rozwijać, a bez dopływu świeżej krwi nigdy to nie nastąpi. Border Princes pełni fantastyczną rolę w konsolidowaniu całego polskiego środowiska i jest dużą pomocą dla nowych graczy, bo mogą tu na bieżąco uzyskać informacje na temat każdej armii i każdej zasady oraz poznać innych graczy i umówić się na bitwy. Szkoda byłoby im zaciemniać obraz sytuacji i tkwić w rozkroku pomiędzy dwoma systemami.
Poddaję to tylko pod rozwagę. Można też ewentualnie dopisać nazwy armii właściwe "9th Age" obok tych tradycyjnych - zaczerpniętych z Warhammera.
Rozumiem, że Border Princes to "Niezależne Forum WFB", ale WFB jako całość jest już niestety zamkniętym rozdziałem, a "9th Age" to projekt rozwojowy. Środowisko go zaakceptowało i myślę, że za jakiś czas nazwy odnoszące się do armii obecnych w starym Warhammerze będą już wyłącznie fasadą. Wiem, że starym graczom może to nie przeszkadzać, ale hobby powinno się rozwijać, a bez dopływu świeżej krwi nigdy to nie nastąpi. Border Princes pełni fantastyczną rolę w konsolidowaniu całego polskiego środowiska i jest dużą pomocą dla nowych graczy, bo mogą tu na bieżąco uzyskać informacje na temat każdej armii i każdej zasady oraz poznać innych graczy i umówić się na bitwy. Szkoda byłoby im zaciemniać obraz sytuacji i tkwić w rozkroku pomiędzy dwoma systemami.
Poddaję to tylko pod rozwagę. Można też ewentualnie dopisać nazwy armii właściwe "9th Age" obok tych tradycyjnych - zaczerpniętych z Warhammera.
Kwestia czasu - po prostu za dużo ostatnio było zmian - ludzie otwierali tematy rozpisek pod system furionowy, tematy pod AoS, teraz to samo z tematami 9th age.
Ja mam przeogromny sentyment do Warhammera i 9th age traktuję tylko jako bazę zasad stołowych do jego dalszego eksploatowania, stąd pełna zmiana terminologii nie jest za fajna (chyba mam rację, że ta z 9th age również jest jedynie pokłosiem obchodzenia praw autorskich Grabieżcy Wyklętego).
A poza tym to inny problem - ogólnie ruch w poszczególnych działach specjalistycznych jest mikroskopijny poza rozpiskami i pytaniami o zasady. Już nie te czasy, kiedy zakładało się tematy do wszystkich nowinek, kąciki raportowo-eksperymentatorskie poszczególnych graczy, dyskusje o fluffie itd. Wszystko dzieje się w ogólnych działach.
W sumie w ogóle ruch na forum jest mały.
Ja mam przeogromny sentyment do Warhammera i 9th age traktuję tylko jako bazę zasad stołowych do jego dalszego eksploatowania, stąd pełna zmiana terminologii nie jest za fajna (chyba mam rację, że ta z 9th age również jest jedynie pokłosiem obchodzenia praw autorskich Grabieżcy Wyklętego).
A poza tym to inny problem - ogólnie ruch w poszczególnych działach specjalistycznych jest mikroskopijny poza rozpiskami i pytaniami o zasady. Już nie te czasy, kiedy zakładało się tematy do wszystkich nowinek, kąciki raportowo-eksperymentatorskie poszczególnych graczy, dyskusje o fluffie itd. Wszystko dzieje się w ogólnych działach.
W sumie w ogóle ruch na forum jest mały.
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."