Banda do Frostgrave i inne różności.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Banda do Frostgrave i inne różności.
trochę tak jakbym przeniósł się w czasie. Ależ te figurki, malowanie i imiona (nawet historia im nie jest potrzebna, a w ogóle takowa jest? )tworzą niesamowity klimat.
Ale doczepiłbym się do chłopa z młotem Heinricha. Oczy jego, zamiast kropek na białku, kreska no chyba, że to zamierzony efekt wytrzeszczu gał
Pozdro!
Ale doczepiłbym się do chłopa z młotem Heinricha. Oczy jego, zamiast kropek na białku, kreska no chyba, że to zamierzony efekt wytrzeszczu gał
Pozdro!
Historia postaci zawiera się w imieniu, profesji i ksywce. Oczy Heinricha to niestety błąd w malowaniu. Okazało się, że dobrałem za mały pędzel do źrenic. Ale niestety tak już zostanie, został opsikany lakierem.Kosa pisze:trochę tak jakbym przeniósł się w czasie. Ależ te figurki, malowanie i imiona (nawet historia im nie jest potrzebna, a w ogóle takowa jest? )tworzą niesamowity klimat.
Pozdro!
Dawno nic nie dodawałem w tym wątku. Dziś więc: Gallowie do Hail Caesar:
pictures upload
host images
photo hosting
pic upload
screenshot windows
I na koniec obrazek spełniający wymaganie regulaminowe konkursu PMOTM LXV (jeśli chodzi o rozmiar zdjęcia). To właśnie zdjęcie zgłaszam do konkursu:
free image hosting
pictures upload
host images
photo hosting
pic upload
screenshot windows
I na koniec obrazek spełniający wymaganie regulaminowe konkursu PMOTM LXV (jeśli chodzi o rozmiar zdjęcia). To właśnie zdjęcie zgłaszam do konkursu:
free image hosting
bardzo ładna horda jest nawet Asterix i niedożywiony Obelix
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Rzeczywiście jakiś wychudzony XD. Fajnie widzieć, że nie tylko zgniłe plugastwa Ci w głowie siedzą . Podoba mi się ogólny klimat. Przypominają się stare sesje RPG
Tym razem coś z zupełnie innej beczki. "Ogniem i mieczem" oraz oddział rajtarów w służbie szwedzkiej.
forum image hosting
zdjęcie do konkursu PMOTM.
forum image hosting
zdjęcie do konkursu PMOTM.
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Ależ wesoluchna konnica . Jaka to skala?
Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz. To skala 15 milimetrów. Taki ludek, gdy stoi na własnych stopach, sięga typowemu 28mmwemu do bioder. Ale malowanie ich to frajda.
A dziś gladiator:
upload photos
upload photos
upload photos
upload photos
i na koniec wersja mini na konkurs PMotM LXVII
upload photos
A dziś gladiator:
upload photos
upload photos
upload photos
upload photos
i na koniec wersja mini na konkurs PMotM LXVII
upload photos
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Spoko. Fajnie Ci wyszła ta patyna.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wygląda jakbyś ciągle jeszcze miał zapas najlepszej farbki w historii, czyli Hawk Turquise.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Szczęściarz! Faktycznie, Snakebite Leather też jest gwiazdą wśród farbek. Moją pierwszą armią były Tomb Kings, więc i jednej i drugiej farbki schodziły szybko całe pojemniczki.
Dawno nic nie wrzucałem, ale zbliża się koniec konkursu malarskiego, więc pora pokazać postępy w pracach. Cały czas pozostajemy w klimacie starożytności, ale tym razem przenosimy się do Iberii. Przed wami oddział scutarii - piechoty walczącej w zwartym szyku. Tym razem została ona spodstawkowana nową metodą - pojedyncze kwadraciki 20 na 20 mm ustaiwłem na blaszkach ułatwiających przesuwanie ich jako jeden oddział.
Oto wojownicy z krainy byków i maniany:
photo host
photo host
A to pojedyncze podstawki zbiorcze:
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
A ostatnie zdjęcie, to praca na konkurs PMOTM LXVIII (chyba pora przejść na numerację arabską) :
photo host
Oto wojownicy z krainy byków i maniany:
photo host
photo host
A to pojedyncze podstawki zbiorcze:
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
photo host
A ostatnie zdjęcie, to praca na konkurs PMOTM LXVIII (chyba pora przejść na numerację arabską) :
photo host