Demony 9th age
-
- Mudżahedin
Demony 9th age
Daemon Prince :lot, 4+ regenka lvl 4 lust, lash of lust, plate armour (560pts)
Harbinger of Change: minor aspect, lvl 2 metal, token of the dark gods, skull of cacophrax(190pts)
Harbinger of Lust: barbed claws, Exalted aspect, veil of shadows, lvl 2 shadow (240pts)
Harbinger of Pestilence: Exalted aspect, Nauseating Aura, blight fly (235pts)
11 Horrors: Champion, Musician, Firebolts (190pts)
35 Sirens: dodatkowa broń, FCG, Banner of speed, minor aspect, (440pts)
2 x 5 furies (2x70pts)
4 Igniters (150pts)
5 Blight Flies: musicians, standard bearer, Flaming Banner (355pts)
DP nie zmienię ponieważ nie mam niczego innego do lordów. Ew. bloodthirster
Harbinger of Change: minor aspect, lvl 2 metal, token of the dark gods, skull of cacophrax(190pts)
Harbinger of Lust: barbed claws, Exalted aspect, veil of shadows, lvl 2 shadow (240pts)
Harbinger of Pestilence: Exalted aspect, Nauseating Aura, blight fly (235pts)
11 Horrors: Champion, Musician, Firebolts (190pts)
35 Sirens: dodatkowa broń, FCG, Banner of speed, minor aspect, (440pts)
2 x 5 furies (2x70pts)
4 Igniters (150pts)
5 Blight Flies: musicians, standard bearer, Flaming Banner (355pts)
DP nie zmienię ponieważ nie mam niczego innego do lordów. Ew. bloodthirster
Ostatnio zmieniony 10 lut 2016, o 14:11 przez woodspirit, łącznie zmieniany 6 razy.
W obecnej formie nie chce się tego nawet czytać. Postaraj się ją edytować i zrobić porządek w tym śmietniku (zobacz jak inni to robią) a może usłyszysz jakiś pozytywny komentarz.
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
-
- Mudżahedin
-
- Mudżahedin
Hej! Wróciłem z wyjazdu, zastosowałem się do waszych uwag i trochę zmieniłem rozpę zmniejszając cory i dodając muchy.
I jak teraz? Aha i waham się jaką domenę dać małemu slaaneshowi, czy lust czy shadow. Pomóżcie!
[EDIT W PIERWSZYM POŚCIE]
I jak teraz? Aha i waham się jaką domenę dać małemu slaaneshowi, czy lust czy shadow. Pomóżcie!
[EDIT W PIERWSZYM POŚCIE]
Harbinger of Change: minor aspect, Seventh Seal - Dispel scroll, lvl 2 metal, aether wand (190pts)
Co to za kmina jest? Bzyku ma I 3 czyli to oznacza że nawet jesli coś tam skumulujesz to zginiesz zanim w ogole pierdniesz w CC:)
Za te pkt weż dodatkowy czar, Token of Change z Wave od Transmutation, albo ten przedmiot przeciwko magii light
-
- Mudżahedin
zdejmij poziom magiczny z DP i dopakuj oddziały. brakuje lataczy - furii. nie ma czym odgiąć niewygodnych klocków przeciwnika.
Emp/DoCh
-
- Mudżahedin
-
- Mudżahedin
Nowe zasady nowa rozpa - 4500 pkt demony.
Mam problem z wybraniem speciali:
Scourge of Wrath - hate, regena, eternal sword, elixir of souls 1100 pt
Harbringer Lust - Veil of shadows, paired weapon, supreme aspect, 2 lvl divination 410 pt
Harbringer Lust - Token of Lust, paired weapon, lvl 1 divination, mały aspect 280 pt
35 Sirens FCG Banner of speed 750 pt
11 Horrors FCG 378 pt
2x5 furii khorna 2x140 280 pt
Deamon Engine change katapulta 620 pt
W ten sposób zostaje 682 na speciale. Jakieś sugestie?
Mam problem z wybraniem speciali:
Scourge of Wrath - hate, regena, eternal sword, elixir of souls 1100 pt
Harbringer Lust - Veil of shadows, paired weapon, supreme aspect, 2 lvl divination 410 pt
Harbringer Lust - Token of Lust, paired weapon, lvl 1 divination, mały aspect 280 pt
35 Sirens FCG Banner of speed 750 pt
11 Horrors FCG 378 pt
2x5 furii khorna 2x140 280 pt
Deamon Engine change katapulta 620 pt
W ten sposób zostaje 682 na speciale. Jakieś sugestie?
-
- Mudżahedin
Ok tyle że mam już mocno zpełnionego khorna i slaanesha. Tak jak zaproponowałeś wchodzi 5 psów i 3 fiendy. To starczy do walki? Mam poza tym jeden kloc i latającego demona.
Engine z katapą? spisuje ci się? nie lepiej z flamecannonem?
Emp/DoCh
-
- Mudżahedin