Jackie tworzy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Na chwilę Cię zostawić samego i takie figsy trzaskasz? Wstyd mi za Ciebie! Nie chciałbyś czegoś do WM&H pomalować?
Naprawdę petarda, masz do tego smykałkę.
Naprawdę petarda, masz do tego smykałkę.
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Rewelacyjny. Zmiesci sie jakos na 25x50?
No myślałem, żeby z jednego zrobić bohatera w oddziale knightów, a pozostałych dwóch kozaczków na DM
No bez przesadyzmu Jak wtedy okreslic prace bohuna?Rewelacyjny...
Mialem Ci napisac komentarz przy pierwszej pracy, ale jakos wylecialo mi z glowy Widac potencjal... fajnie rozkladasz swiatlo np: swiecace topory (co prawda nie swieci sie jeszcze tak jak powinno, ale przy tego typu rzeczach poza malowanie fotki duzo daja ). Brakuje mi troche gladkosci malowania i czasami wiekszej ilosci przejsc (tych widocznych bo kiedys sam robilem po 7-9 warstw, a widac bylo 3 ). Przykladem moze byc 2 foto panow na piechte... Plecy, helm... troche wyglada jak jedna warstwa (nie wiem jaki udzial maja tutaj fotki bo sa srednie... ). Jezeli chodzi o NMM proponuje zastosowac wiekszy kontrast. Zobacz jak to robie miszcze w tej dziedzinie. Imo zaczynasz od zbyt jasnego koloru (szary i zolty) przez co te elementy wygladaja jak szary/zolty pancerz ,a nie zloto czy srebro.
Foty do poprawy , poza tym całkiem fajne
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Malowanie wygląda super, ale foty tak prześwietlone, że niewiele więcej można powiedzieć.
Wystarczy trochę pobawić się ustawieniami gamma i brightness i już to wygląda lepiej
Mógłbyś jednak spróbować pobawić się ustawieniami aparatu, bo mimo zmniejszenia jasności zdjęć i tak widać kosmiczne prześwietlenia (np. śnieg na podstawce to nadal biała, świecąca plama).
Tak czy siak, malowanie świetne, bardzo mi się podobają Twoje prace
Mógłbyś jednak spróbować pobawić się ustawieniami aparatu, bo mimo zmniejszenia jasności zdjęć i tak widać kosmiczne prześwietlenia (np. śnieg na podstawce to nadal biała, świecąca plama).
Tak czy siak, malowanie świetne, bardzo mi się podobają Twoje prace