[MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.02.2016, 3x2500 9 Age

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Re: [MASTER] Kraków-Zielonki 20-21.02.2016, 3x2500 9 Age

Post autor: swieta_barbara »

Bo chcę mieć fajną grę.
Teraz i tak jeszcze wszystkie amie będą się mocno zmieniać, więc to ostatni moment - nie planowałem po Krakowie wrzucać już rozp, które robią u nas turnieje.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

niewazne. Juz ich nie ma, wiec nie bylo tematu :D wrocmy do gry i bawmy sie w nia jak najlepiej na razie :D

po etc znowu sie pewnie bardzo zmieni ;)

Awatar użytkownika
Szary
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Szary »

Musiało minąć 5 lat (DMP 2011) abym przypomniał sobie dopiero w Zielonkach, jak wiele straciłem nie jeżdżąc na mastery.
Wielkie dzięki dla Szczwaniaka i Bałagana za wspólne granie w "Trójkącie Bermudzkim". Nasz wynik 17/25 może nie powala, ale dla nas - gdzie ja po pięciu latach masterowej przerwy, Szczwaniak zagrał pierwszy master ever (!), a Bałagan pierwszy master na 9th Age - to w sumie nie jest zły wynik :) Dziękówa też Esco za zgranie nas na forum.

Gratulacje dla zwycięzców. Choć po wynikach widać, że TOP5 było tak wyjątkowo ciasne, że przy 6 rundzie wahałbym się kogo obstawić.

Dzięki teamom, które się z nami zmierzyły: Ośmiornicy, Nemezis Rampampam, SS i 8 bila Rymar.
Oraz wszystkim towarzyszom nocnych dyskusji w zielonkowej chatce. Fajnie było o sobie przypomnieć i poznać nowe twarze.
Do zobaczenia w Szczyrku (a może i wcześniej:).

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Shino pisze:niewazne. Juz ich nie ma, wiec nie bylo tematu :D wrocmy do gry i bawmy sie w nia jak najlepiej na razie :D

po etc znowu sie pewnie bardzo zmieni ;)

+1

i tak w marcu sie duzo zmieni a my gramy w gre którą robią gracze dla graczy
Obrazek

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

swieta_barbara pisze:Bo chcę mieć fajną grę.
Teraz i tak jeszcze wszystkie amie będą się mocno zmieniać, więc to ostatni moment - nie planowałem po Krakowie wrzucać już rozp, które robią u nas turnieje.
+1

Może jeszcze gracze niech podpisują zobowiązania przed turniejem, że szczegółów rozpisek nie ujawnią?

Dzięki za przypomnienie, dlaczego nie jeżdżę na drużynówki ;)
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Dlaczego nie jeździsz na drużynówki?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

bo po druzynowkach sa awantury o to, ze Kacper udostepnia rozpiski na forum 9tki. I tak w kolko od 15 lat...

Awatar użytkownika
Klaudel
Falubaz

Post autor: Klaudel »

300 zł za każdą ujawnioną polską rozpiskę :)
We can't stop here. This is bat country.

Awatar użytkownika
Bombaj
Chuck Norris

Post autor: Bombaj »

Super turniej, świetna zabawa, organizacja, miejscówka - tip top. Przeciwnicy bez spiny, drużyna zdająca animozję zarówno w zwycięstwie jak i porażce. Wynik za to do bani ;) Kolejny raz, kolejna edycja, ta sama nauczka - walec piechoty to może sobie co najwyżej kurz na półce rozjechać :)

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Shino pisze:bo po druzynowkach sa awantury o to, ze Kacper udostepnia rozpiski na forum 9tki. I tak w kolko od 15 lat...
Coś w ten deseń.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe z tego, ze to co napisales nie ma sensu.

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

komedia : D
Obrazek

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Shino pisze:mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe z tego, ze to co napisales nie ma sensu.
Nie mój drogi, to Ty to napisałeś :mrgreen:

W każdym razie poziom napinki, która wychodzi np. w kwestii Wielkiej Rozpiskowej Tajemnicy (na co najmniej dwie wersje przed wersją, która będzie na ETC), jest nie na moje warzywnictwo. I tyle. Nie, żebym komuś tego bronił oczywiście, fajnie, że są ludzie których to kręci.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Nie ma to znaczenia tak na prawde jeszcze w tym momencie.
W moim rozumieniu obecnie wygląda to mniej więcej tak:
DE wygrywają turniej.
- Can we please see winning roster?
- No
Okej tniemy po całości...
Obrazek

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Nie no, na podstawie jednego turnieju to, mam nadzieję, nie... ;) poza tym chyba jednak nie wszędzie robi się z rozpisek taką tajemnicę - nawet z drużynówek widziałem spisy.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Użyte unity można pokazać w statystykach, ale od razu na tacy całą rozpę ze wszystkimi detalami?

Nie wiem, co ma wspólnego niechęć publikacji rozp do jeżdzenia na turnieje, ale chyba się nie dowiem ;)

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Tylko drużynówki, na zwykłe jeździłem w zeszłym roku dość często i wiele ostatnich stołów zaliczyłem. :P
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

@Glonojad - Piszesz, że grasz na ostatnich stołach i jesteś warzywem, a przeszkadza Ci flame na to, że ktoś udostępnia rozpiski. Może nie załapałeś, ale nie o twoje tęgie kminy się rozchodzi, tylko topu.

Jak wiadomo chłopaki z najwyższych stołków z 9th age też nie do końca łapią te combosy, które sami umożliwiają i jak nasz top coś wymyśli to jest szansa, że zostanie to nie wykryte i będze można tego użyć na ETC, a jak zobaczą to potną. Argument "w Polsce tym grają" działa na niekorzyść balansowanej jednostki i jest on podobno serio brany mocno pod uwagę.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Na drużynówkach jest najwięcej zabawy imho :)
Brak publikacji dokładnych rozp też nie powinien w jakikolwiek sposób wpłynąć na fun z gry. Tak mi się przynajmniej wydaje

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Ja rozumiem podejście Barbary - ja też chcę mieć dobrą grę.
Z drugiej strony nie ma co liczyć że inne kraje będą równie chętnie dzieliły się rozpiskami w celu ich pocięcia (nie oszukujmy się) - tutaj powstanie nierówność - dlatego rozumiem też podejście selekcjonerów którzy prosili żeby rozpisek nie publikować.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

ODPOWIEDZ