Leo, czy bylo warto? :p.kubencjusz pisze:
Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
nie wiem czy widzieliscie najnowszy trailer do kapitana:
https://www.youtube.com/watch?v=5AXRPWJ ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=5AXRPWJ ... e=youtu.be
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Ostrzeżenie za politykowanie? czy już można? [usłyżny Kuceł] - edit: nie wiedzialem, ze bedzie tak film. Bardzo spoko
Mega słabo się Civil War zapowiada. Plus 3 spidej - srsly? BvS ftw
Mega słabo się Civil War zapowiada. Plus 3 spidej - srsly? BvS ftw
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
ja osobiscie jestem bardziej podjarany nowym capem niz batmanem.Artein pisze:Z zapowiedzi:
BvS>Cap3>X-Men
wiem, ze nie bedzie to wygladalo tak w komiksie ale nadal:
mamy ant mana na strzale hawkaya
spidermana (wprawdzie widac go tylko 3 sekundy ale jak dla mnie to troche za duzo cgi)
t'challe, ktory wyglada przekozacko.
dla mnie to mniej wiecej wyglada tak:
cap3> SS > BvS > x-meni
zawsze bylem fanem bardziej marvela niz dc ale xmeni wygladaja slabo
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
-
- Chuck Norris
Osobiście też byłem zawszę większym fanem Marvela niż DC ale SvB to jest to na co czekam.
Na drugim miejscu kapitan, który tez IMO zapowiada się nieźle, a reszta tytułów nawet mnie nie interesuje. Interesuje mnie za to czy skoro juz mamy civil war, to w końcu się weźmie ktoś za Infiniti Wars . Mega historia odrazu na trylogię.
Na drugim miejscu kapitan, który tez IMO zapowiada się nieźle, a reszta tytułów nawet mnie nie interesuje. Interesuje mnie za to czy skoro juz mamy civil war, to w końcu się weźmie ktoś za Infiniti Wars . Mega historia odrazu na trylogię.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
Widzę, że kolega nie zna planów Marvela na przyszłe lata....
Doctor Strange - listopad '16
Guardians of the Galaxy vol.2 - maj '17
Spider-Man - lipiec '17
Thor: Ragnarok - listopad '17
Black Panther - luty '18
Avengers: Infinity War Part 1 - maj '18
Ant-Man and the Wasp - lipiec '18
Captain Marvel - marzec '19
Avengers: Infinity War Part 2 - maj '19
Inhumans - lipiec '19
Doctor Strange - listopad '16
Guardians of the Galaxy vol.2 - maj '17
Spider-Man - lipiec '17
Thor: Ragnarok - listopad '17
Black Panther - luty '18
Avengers: Infinity War Part 1 - maj '18
Ant-Man and the Wasp - lipiec '18
Captain Marvel - marzec '19
Avengers: Infinity War Part 2 - maj '19
Inhumans - lipiec '19
-
- Chuck Norris
Potwierdzam, nie znałem. Dzięki wielkie za oświecenie .
Ciekawe tylko czy będzie to miało taki rozmach jak komiks, czy tylko ograniczą się do avengersów.
Ciekawe tylko czy będzie to miało taki rozmach jak komiks, czy tylko ograniczą się do avengersów.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
Artein pisze:Z zapowiedzi:
BvS>Cap3>X-Men
Synki
Deadpool > reszta
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Pooglądaj sobie legendy z Twoim ulubionym Palmerem fanboyu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Tego gówienka nawet nie tykam i nie rozumiem po co drugi sezon tej padaki. To 3 sezon Arrowa już lepszy był ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish,Gokish pisze:Artein pisze:Z zapowiedzi:
BvS>Cap3>X-Men
Synki
Deadpool > reszta
przeciez jest napisane 'z zapowiedzi' ;P
cpt. deadpool juz wyszedl
aaa ok
Deadpool 2 > reszta
a poważnie to sobie Room obczajcie bo naprawdę dobry film .
Co co CA fajnie, że jest pająk ale kurde no w czasie CV to on troszku starszy był a nie znów gówniarz....
Deadpool 2 > reszta
a poważnie to sobie Room obczajcie bo naprawdę dobry film .
Co co CA fajnie, że jest pająk ale kurde no w czasie CV to on troszku starszy był a nie znów gówniarz....
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Ja tylko o najbliższych zapowiedzianych filmach pisałem....
Tegoroczne DC i Marvele widzę tak:
Deadpool>Suicide Squad>BvS>Cap3>Doctor Strange>X-Men
Deadpool był super. Strange jeszcze nie miał żadnego trailera. X-Men zapowiadają się mega słabo.... może chcą się zrebootować i w 2025 przy współpracy obu studiów zrobić Avengers vs. X-Men, albo chociaż House of M. BvS po ostatnim trailerze zapowiada się mega, poza tym jestem fanem Snydera (bo tak) i wiem, że przynajmniej wizualnie będzie uczta dla oczu. Civil War jakoś tak, niby fajnie ale sam nie wiem, jakoś cały czas średnio czuję się przekonany.
SS wyżej niż BvS bo nie chcę się za bardzo hype'ować na BvS.
Tegoroczne DC i Marvele widzę tak:
Deadpool>Suicide Squad>BvS>Cap3>Doctor Strange>X-Men
Deadpool był super. Strange jeszcze nie miał żadnego trailera. X-Men zapowiadają się mega słabo.... może chcą się zrebootować i w 2025 przy współpracy obu studiów zrobić Avengers vs. X-Men, albo chociaż House of M. BvS po ostatnim trailerze zapowiada się mega, poza tym jestem fanem Snydera (bo tak) i wiem, że przynajmniej wizualnie będzie uczta dla oczu. Civil War jakoś tak, niby fajnie ale sam nie wiem, jakoś cały czas średnio czuję się przekonany.
SS wyżej niż BvS bo nie chcę się za bardzo hype'ować na BvS.
jeszcze odnosnie BvS, wycieta scena z filmu
https://www.youtube.com/watch?v=0Y8iRvQdSGA
house of m widze slabo bez pozostalych bohaterow
https://www.youtube.com/watch?v=0Y8iRvQdSGA
house of m widze slabo bez pozostalych bohaterow