MonTer Maluje
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- monter1983
- Wałkarz
MonTer Maluje
Orki i Gobliny - pod Wpływem Złego Księżyca
Ostatnio kupiłem okazyjnie kilka staro-edycyjnych modeli. Dołączyli do reszty moich Dzikusów!
Ostatnio kupiłem okazyjnie kilka staro-edycyjnych modeli. Dołączyli do reszty moich Dzikusów!
Świetne malowanie, cała ta horda prezentuje się doskonale. Fajne żywe odcienie zieleni, przyczepiłbym się tylko do trzonków młotków tych 5 panów (nie bardzo widać na nich cieniowanie), ale to i tak ginie w tłumie, więc tak na siłę się czepiam ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Oddział jest Waaaaaa! Jak wyżej, super kolory i ogólnie dobrze wyglądają chłopaki
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- monter1983
- Wałkarz
Super
Kolorki takie soczyste, że się głodny robię
Kolorki takie soczyste, że się głodny robię
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- Kacpi 1998
- Masakrator
Nie jest to jakiś mega wysoki poziom malowania i pewnie umiałbyś to zrobić lepiej ale skala przedsięwzięcia robi ogromne wrażenie
https://www.youtube.com/watch?v=gkTb9GP9lVI
Malowanie całkiem spoko, tylko zastanawiam się ile z tych rozjaśnień robi flash aparatu?
Dodatkowo nadmienię, że rozjaśnianie do żółtego powinno się zaczynać od czerwonego i nie być washowane czarnym. Wtedy jest bardziej "stonowane" a nie oczojebne. Chyba, że taki był zamysł...
Malowanie całkiem spoko, tylko zastanawiam się ile z tych rozjaśnień robi flash aparatu?
Dodatkowo nadmienię, że rozjaśnianie do żółtego powinno się zaczynać od czerwonego i nie być washowane czarnym. Wtedy jest bardziej "stonowane" a nie oczojebne. Chyba, że taki był zamysł...
- monter1983
- Wałkarz