Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
dosc krótko, około 2/3hAndrzejAndrzej pisze:Ile trwa wbicie 20lvl w wowie?
do 10 normalnie robisz Q, pozniej battlegroundy, od 15 instancje
tank, healer czeka krócej w kolejce na instancje.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Infernal Puppet
- Masakrator
Btw, z ostatniej gry zauważyłem, że Reno Jerkson ma teraz oznaczenie kolorystyczne odnosnie tego, czy zadziała czy nie. No nareszcie, choć oznacza to też, że ten patafian będzie pojawiał się jeszcze częściej
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Chyba Ty
specjalnie 2 właśnie na pył zrobiłem i klepnąlem jedną nową wszystko działa i można już naxxa dustować :3
specjalnie 2 właśnie na pył zrobiłem i klepnąlem jedną nową wszystko działa i można już naxxa dustować :3
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Czyli de facto do kompetytywnej zabawy zamieniam na pyl calego naxramassa? 100% ceny kart, czy normalny przelicznik?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Normalny
Tylko karty erratowane będą dawały 100%
GvG też możesz pyłować
Tylko karty erratowane będą dawały 100%
GvG też możesz pyłować
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
Można, ale IMHO nie warto. Bez jakiegoś extra przelicznika pyłowanie w proporcji 1 do 4 jakoś mi się nie uśmiecha. Poza tym, i GvG i Naxxem dalej będzie można grać, tyle tylko że w formacie dzikim.GvG też możesz pyłować
Btw pochwalę się drugą wydropioną legendą . Dzisiejsza bójka właśnie dała mi pakiet z Królem Kruszorem .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Ja tam czekam aż odpalą formaty i wtedy wszystko co poza standardem wyleci u mnie.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
-
- Oszukista
Gdzieś się przewijały ploty, że część kart może być "w przyszłości" dołączona do klasyków. Ja tam nie spieszę się z pyłowaniem
- Infernal Puppet
- Masakrator
Druga karta to taki niestabilny portal dla każdego .
serio ? deal dmg to minion to kuppa gorsze o X od frostbolta evi, wratha basha no najgorsze dmg jaki chyba jest obecnie dostepny (no ok dragon flame jest gorszy
Heal jest BARDZOOOOO mocny za 5 heal 10 albo za 10 heal 20 no to jest heal a nie jakas popierdolka
summon minion no taki sredni bo jak by rozrzut ma jak unstable portal tylko troche gorsze i lepsze bo portal daje koszt -3 i za 2 mozesz miec booma a tutaj masz mniejsze prawdopodobniestwo szitu jak 1 0/4 shieldbearer albo cos takiego jak 1 2/1 gnom albo cos takiego bo rzucajac za 7 - 8 many dostajem w chyba 70% jakas legende wiec nie takie straszne ale portal i tak bije na glowe
akurat te karty to sa super do dustowania bo epick imo bez sensu ~ na pyl git !
Heal jest BARDZOOOOO mocny za 5 heal 10 albo za 10 heal 20 no to jest heal a nie jakas popierdolka
summon minion no taki sredni bo jak by rozrzut ma jak unstable portal tylko troche gorsze i lepsze bo portal daje koszt -3 i za 2 mozesz miec booma a tutaj masz mniejsze prawdopodobniestwo szitu jak 1 0/4 shieldbearer albo cos takiego jak 1 2/1 gnom albo cos takiego bo rzucajac za 7 - 8 many dostajem w chyba 70% jakas legende wiec nie takie straszne ale portal i tak bije na glowe
akurat te karty to sa super do dustowania bo epick imo bez sensu ~ na pyl git !
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
Infernal Puppet pisze:Druga karta to taki niestabilny portal dla każdego .
No dla priesta tylko
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Tak dobrze, że to karta paladyna xD
Dmg w miniona - mage
Przyzwanie - prieset
Heal - paladyn
więc żadne wombo combo ;D
Dmg w miniona - mage
Przyzwanie - prieset
Heal - paladyn
więc żadne wombo combo ;D
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Heartstone Ci sam teraz decki uklada
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."