Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Co do drzewa, to myślę, że gdyby mu zmienili staty na 3/5 (albo coś podobnego bez wygaru, może 3/6, albo 2/8, w końcu to ancient of lore, a nie war ), a reszta pozostała taka sama, to by już znacznie lepiej było.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Imho nie bedzie teraz grany. Zmieniliby mu koszt na 6 z nowa umiejtnoscia i byloby ok.
Afro to nie ważne jakie on ma staty dociąg 2 kart + kolo to mocna rzecz. Jak Ziemko za 6 byłby grany pewnie jeszcze a tak papa
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No ale chodzi o to, że jakbyś miał spella za 7, który dociąga 2 karty, albo leczy za 5, to byłaby kupa, a nie spell (patrz arcane intellect za 3). A drzewo zostawia ci jeszcze koksa 5/5. Gdyby drzewo było słabe, to karta nie potrzebowałaby nerfa.
Imho ta karta nie byla jakas przekoksowiona. Jak uwazali, ze jest za mocno powinni uciac jej opcje leczenia i niech tylko dobiera 2 karty.
Tak jak juz pisalem - jednostka 5/5/ to jest dobra jednostka za 5 many, a nie za 7, wiec mocnymi zdolnosciami AoL placimy 2 dodatkowe many.
Dobrze pamietam, ze dzisiaj o 19 jest te showmatch z nowymi kartami z dodatku ?
Tak jak juz pisalem - jednostka 5/5/ to jest dobra jednostka za 5 many, a nie za 7, wiec mocnymi zdolnosciami AoL placimy 2 dodatkowe many.
Dobrze pamietam, ze dzisiaj o 19 jest te showmatch z nowymi kartami z dodatku ?
5/5 za 5 many, z wbudowanym arcane intelectem za 3, ktory teraz kosztuje 7, więc jesteś 1 manę do przodu ;p ale nie ciągnijmy już tematu, blizz swoje zrobiłZiemko pisze: Tak jak juz pisalem - jednostka 5/5/ to jest dobra jednostka za 5 many, a nie za 7, wiec mocnymi zdolnosciami AoL placimy 2 dodatkowe many.
Wez pod uwage, ze jest to karta klasowa, czyli na wejscie ma prawo byc mocniejsza niz jej odpowiednik neutralny.
Dla mnie jest to teraz niegrywalna karta - brawo BLIZZ!!!
Dla mnie jest to teraz niegrywalna karta - brawo BLIZZ!!!
Dobra Ziemuś nie płacz 400 pyłu to jest i tyle . Druid jak nie dostanie kart fajnych jeszcze to obstawiam tylko to token druid.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ten dodatek wszystko pod C'thuna - ogladam stream i to co wyszlo pod cthuna boosty to nic w porownaniu do tego co zostanie pokazane
https://www.twitch.tv/playhearthstone
Jaka legenda do druida...... rozumiem czemu znerfili keepera i AoL
Jaka legenda do druida...... rozumiem czemu znerfili keepera i AoL
Pff legenda do druida ja się pytam co to za pomysł do szamana za 4 many? rly?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
random spelle hit
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
To co pokazali do tej pory to bylo z tych mniej gietych.
Niektore rzeczy co dzisiaj ujawnili to ja p.......e
Niektore rzeczy co dzisiaj ujawnili to ja p.......e
Ja jestem zachwycony legenda druida - ja pierdziele
Jaka jest ta legenda. Gadajcie co widzieliscie! dobra znalazlem: http://www.hearthpwn.com/news
Btw - Ziemas ale jeczysz o Ancienta, byl turbo OP a teraz nadal jest spoko, tylko pewnie nie tak autoinclude
Btw - Ziemas ale jeczysz o Ancienta, byl turbo OP a teraz nadal jest spoko, tylko pewnie nie tak autoinclude
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
No znamy wzsystkie karty
Co ciekawsze wg mnie
PAN POMYŁKA
mega karta
<3
Co ciekawsze wg mnie
PAN POMYŁKA
mega karta
<3
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13