Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Evolve chore na maksa jest jak dla mnie.
Nat jaki zajebisty - staty bardzo solidne (1 wiecej niz srednia miniona za 2) no i dobor karty - conajmniej 1 szansa na dobranie. czuje ze bedzie grany.
Te 7/7 to pomylka takiego dziada w 3 turze wyrzucic, a w czwartej ten co zdejmuje overloady i totem golem Heloł
Nat jaki zajebisty - staty bardzo solidne (1 wiecej niz srednia miniona za 2) no i dobor karty - conajmniej 1 szansa na dobranie. czuje ze bedzie grany.
Te 7/7 to pomylka takiego dziada w 3 turze wyrzucic, a w czwartej ten co zdejmuje overloady i totem golem Heloł
Ziemek Nat jak dobrze czytam daje karte przeciwnikowi nei Tobie
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish ma recht. Czyli ze to wszystkie 130 juz jawne?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No to nie jest fajny Myslalem, ze daje mozliwosc doboru nam ale w turze przeciwnika. (dlatego taki super mi sie wydal)
- Infernal Puppet
- Masakrator
Z tym 7/7 to faktycznie grubo przegięli, szczególnie gdy szaman będzie miał teraz jeszcze jedną opcję na zrzucenie przeciążenia .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Lazur nie doczytałeś - evolve zmienia wszystkiemi miniony o poziom wyzej - SICK za 1 many!
a teraz wg mnie najfajniejsze karciochy dodatku
Bardzo prosta karta. Nie do grania w t1/t2 ale potem idealnie się wpasowuje nie mam dropu na t3? to go rzucam zawsze 3/3 w stole. Brakuje czegoś na t6 to rzut i jest 6/6
no wiadomo
Cabalists Tome - pięknie będzie w tempo siedział magu z kolesiem co zamraża i killem zamrożonego calkowicie inny mag może powstać.
A light in the Darkness. Bardzo fajna karta paladyna i mocne tempo będzie nadawać grze.
Kolo 7/7 to pomyłka u szamana ale cóż będzie trzeba grać nim :D4
dobra starczy bo tych kart jest mega wiele fajnych tylko blizz jak zwykle gówna pokazał a na koniec takie jebut
Bardzo prosta karta. Nie do grania w t1/t2 ale potem idealnie się wpasowuje nie mam dropu na t3? to go rzucam zawsze 3/3 w stole. Brakuje czegoś na t6 to rzut i jest 6/6
no wiadomo
Cabalists Tome - pięknie będzie w tempo siedział magu z kolesiem co zamraża i killem zamrożonego calkowicie inny mag może powstać.
A light in the Darkness. Bardzo fajna karta paladyna i mocne tempo będzie nadawać grze.
Kolo 7/7 to pomyłka u szamana ale cóż będzie trzeba grać nim :D4
dobra starczy bo tych kart jest mega wiele fajnych tylko blizz jak zwykle gówna pokazał a na koniec takie jebut
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Coś nie mogę otworzyć linka ... Co to za "13 paczek na start"? Każdy je dostanie? I co to za info o darmowym C'thunie, które pojawiło się nieco wcześniej?
http://www.hearthpwn.com/guides/1205-wh ... e-old-gods
a co do paczek info jest takie jak w ciągu pierwszego dnia dodatku wygrasz 2 gry standard - 5 paczek 7 gier - kolejne 5 razem 13
a co do paczek info jest takie jak w ciągu pierwszego dnia dodatku wygrasz 2 gry standard - 5 paczek 7 gier - kolejne 5 razem 13
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
- Infernal Puppet
- Masakrator
13 paczek to już dość konkretny start w nowy dodatek ( nawet jeśli na większość z ów startu trzeba będzie sobie trochę zapracować graniem - I dobrze zresztą !), 65 kart, odliczając nieuniknione niestety powtórki, to człowiek dostaje jakąś 1/3 dodatku na tacy .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No tak - tylko tę tańszą 1/3 . Thx za info. Kuźwa, abym tylko miał trochę czasu w ten dzień , tyle kart piechotą nie chodzi...Infernal Puppet pisze:13 paczek to już dość konkretny start w nowy dodatek ( nawet jeśli na większość z ów startu trzeba będzie sobie trochę zapracować graniem - I dobrze zresztą !), 65 kart, odliczając nieuniknione niestety powtórki, to człowiek dostaje jakąś 1/3 dodatku na tacy .
- Infernal Puppet
- Masakrator
There will also be 2 new quests revolving around getting wins in standard which allow you to get additional packs:
- Win 2 games in Standard Ranked Ladder: Get 5 packs
- Win 7 games in Standard Ranked Ladder: Get 5 packs
These will be available in exactly that order once you get a new quest after the release. Both quests can only be completed once.
Na pewno nie dzien premiery, jak ostatnio byla premiera to przeiez nie dalo sie zalogowac przed polnocą ; P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ja i tak będę miał prościej w tej materii, 27 schodzę rano z nocnego dyżuru w pracy, więc do Hs będę się logował dopiero koło południa, jak pierwszy szał już trochę przejdzie .