Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Hearthstone

Post autor: Ziemko »

Evolve chore na maksa jest jak dla mnie.
Nat jaki zajebisty - staty bardzo solidne (1 wiecej niz srednia miniona za 2) no i dobor karty - conajmniej 1 szansa na dobranie. czuje ze bedzie grany.

Te 7/7 to pomylka takiego dziada w 3 turze wyrzucic, a w czwartej ten co zdejmuje overloady i totem golem :D Heloł :D

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ziemek Nat jak dobrze czytam daje karte przeciwnikowi nei Tobie :P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Gokish ma recht. Czyli ze to wszystkie 130 juz jawne?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No to nie jest fajny :) Myslalem, ze daje mozliwosc doboru nam ale w turze przeciwnika. (dlatego taki super mi sie wydal)

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

na hearthpwn wszystkie 130 już sa do obejrzenia
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Nat w mill rouge, druidzie albo innym decku na fatig.
7/7 za 4 many... pojebane. Czasem ciężko było zdjąć w tej 4 turze shreddera a co dopiero booma. Tym bardziej że BGH znerfiony. Evolve okej na jakiegoś poranionego miniona
Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Z tym 7/7 to faktycznie grubo przegięli, szczególnie gdy szaman będzie miał teraz jeszcze jedną opcję na zrzucenie przeciążenia :roll: .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Lazur nie doczytałeś - evolve zmienia wszystkiemi miniony o poziom wyzej - SICK za 1 many!

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Chyba sobie zrobię murloki na tym evolve, mam mroczną wizję talii :D

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

a teraz wg mnie najfajniejsze karciochy dodatku
Obrazek

Bardzo prosta karta. Nie do grania w t1/t2 ale potem idealnie się wpasowuje nie mam dropu na t3? to go rzucam zawsze 3/3 w stole. Brakuje czegoś na t6 to rzut i jest 6/6

Obrazek no wiadomo

Cabalists Tome - pięknie będzie w tempo siedział magu z kolesiem co zamraża i killem zamrożonego calkowicie inny mag może powstać.

A light in the Darkness. Bardzo fajna karta paladyna i mocne tempo będzie nadawać grze.

Kolo 7/7 to pomyłka u szamana ale cóż będzie trzeba grać nim :D4

dobra starczy bo tych kart jest mega wiele fajnych tylko blizz jak zwykle gówna pokazał a na koniec takie jebut :D
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Coś nie mogę otworzyć linka :? ... Co to za "13 paczek na start"? Każdy je dostanie? I co to za info o darmowym C'thunie, które pojawiło się nieco wcześniej?

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

http://www.hearthpwn.com/guides/1205-wh ... e-old-gods

a co do paczek info jest takie jak w ciągu pierwszego dnia dodatku wygrasz 2 gry standard - 5 paczek 7 gier - kolejne 5 razem 13 :)
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

13 paczek to już dość konkretny start w nowy dodatek ( nawet jeśli na większość z ów startu trzeba będzie sobie trochę zapracować graniem - I dobrze zresztą !), 65 kart, odliczając nieuniknione niestety powtórki, to człowiek dostaje jakąś 1/3 dodatku na tacy :mrgreen: .
Mad Mike pisze:
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Infernal Puppet pisze:13 paczek to już dość konkretny start w nowy dodatek ( nawet jeśli na większość z ów startu trzeba będzie sobie trochę zapracować graniem - I dobrze zresztą !), 65 kart, odliczając nieuniknione niestety powtórki, to człowiek dostaje jakąś 1/3 dodatku na tacy :mrgreen: .
No tak - tylko tę tańszą 1/3 :mrgreen: :wink: . Thx za info. Kuźwa, abym tylko miał trochę czasu w ten dzień #-o #-o #-o , tyle kart piechotą nie chodzi...

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Z tego co ja zrozumiałem, to mają wpaść questy na te dodatkowe paczki, tak przynajmniej mówili na streamie.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

There will also be 2 new quests revolving around getting wins in standard which allow you to get additional packs:

- Win 2 games in Standard Ranked Ladder: Get 5 packs

- Win 7 games in Standard Ranked Ladder: Get 5 packs

These will be available in exactly that order once you get a new quest after the release. Both quests can only be completed once.
:)
Mad Mike pisze:

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

ehh dojechałem do 13 rangi paladynem, nagle każda gra z cancer hunterem i spadek do 15 :/

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

gdzieś słyszałem, że przez tydzień od premiery można to zrobić
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Na pewno nie dzien premiery, jak ostatnio byla premiera to przeiez nie dalo sie zalogowac przed polnocą ; P :P :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Ja i tak będę miał prościej w tej materii, 27 schodzę rano z nocnego dyżuru w pracy, więc do Hs będę się logował dopiero koło południa, jak pierwszy szał już trochę przejdzie :) .
Mad Mike pisze:

ODPOWIEDZ