Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Otworzylem 51 pakietow (zostalo jeszcze 5 darmowych, 4 winy musze wykrecic jeszcze).
2 legendy - smoczek + ta do warriora - niezle, bo moglo byc duzo gorzej duzo mniej grywalnych legend jest, szkoda ze zadna z ktorych szukam (ta za 7 do ctuna, ten co agonie przyzywa, legenda do huntera, legenda do druida).
Jakos dziwny RNG bo trafilem np. 3xsztuki tego czerwia do huntera, a jest to epic.
PRawie wszystkie rarki, ktore potrzebowalem dostalem, wiec sie ciesze (jakies pojedyncze sztuki do spylowania, ale po redukcji tego co wylosowalem podwoojnego mam 6500 pylu).
Zrobilem na szybko tempo maga (ci kolesie za 3 co zadaja po 1 dmgu wszystkim sa naprawde spoko, agrro karca!) , brakuje tego mad scientista - gram bez sekretow, dziala poki co ok.
Potem zlozylem Cthun druida - jest bardzo fajny, czekam na te ostatnie 5 pakietow jesli nie trafie zadnej z legend to dorobie sobie jeszcze ta legende za 7 i epica za 6 co daje na reke cthuna. Ta karta druida za 4/5 co robi sie 4/10 jest kosmicznym tempo swingiem, a nabijanie cthuna do 10 10 jest mega szybkie ( jak go wystawialem z reguly mial ok 15/15)
2 legendy - smoczek + ta do warriora - niezle, bo moglo byc duzo gorzej duzo mniej grywalnych legend jest, szkoda ze zadna z ktorych szukam (ta za 7 do ctuna, ten co agonie przyzywa, legenda do huntera, legenda do druida).
Jakos dziwny RNG bo trafilem np. 3xsztuki tego czerwia do huntera, a jest to epic.
PRawie wszystkie rarki, ktore potrzebowalem dostalem, wiec sie ciesze (jakies pojedyncze sztuki do spylowania, ale po redukcji tego co wylosowalem podwoojnego mam 6500 pylu).
Zrobilem na szybko tempo maga (ci kolesie za 3 co zadaja po 1 dmgu wszystkim sa naprawde spoko, agrro karca!) , brakuje tego mad scientista - gram bez sekretow, dziala poki co ok.
Potem zlozylem Cthun druida - jest bardzo fajny, czekam na te ostatnie 5 pakietow jesli nie trafie zadnej z legend to dorobie sobie jeszcze ta legende za 7 i epica za 6 co daje na reke cthuna. Ta karta druida za 4/5 co robi sie 4/10 jest kosmicznym tempo swingiem, a nabijanie cthuna do 10 10 jest mega szybkie ( jak go wystawialem z reguly mial ok 15/15)
Oj jakbym sie za blizniakow ucieszyl Ktos mi mowil, ze trafil 2xlegendy - 2xlegendy shamana - cos chyba z tym systemem losowosci maja spieprzone.
Gokish dziecko szczescia chwal sie jak w 60 pakietach wyciagnales 5 legendarek.
Spokojnie otwieram popołudniu najpierw paczki za golda + darmowe. a potem te 50 kupionych
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
z 60 paczek to sie 9 wyciaga.
Dam znac co wyszarpie z tych 124. jak wbije 7 winow izaczne otwierac : czuje max 2 legendarki
Dam znac co wyszarpie z tych 124. jak wbije 7 winow izaczne otwierac : czuje max 2 legendarki
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Ciekawe czy jak z TGT ze jak stworze sobie legende to zaraz dostane ja w paczce... Mam nadzieje, ze tak sie nie stanie.
ja nie wiem czy bede jakies dodatkowe paczki kupwoal
A Ty ziemas farta masz, deathwing jest moim priorytetem i Nzoz
A Ty ziemas farta masz, deathwing jest moim priorytetem i Nzoz
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Zaba to ty jest Mr Teapot ? MAcie kurde jakies dziwne ksywki na tym hsie i potem ludzi nie kojarze
No ja 1600 pylu stracilem przez to ze sie pospieszylem, no ale to cały ja Żywioł - wichura, tajfun, tornado
No ja 1600 pylu stracilem przez to ze sie pospieszylem, no ale to cały ja Żywioł - wichura, tajfun, tornado
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Otworzyłem 50 paczek za golda i te za questy. Dostałem Vek'lora (all), Księżnę Huhuran (łowca), Volazja (kapłan) i Malkoroka (woj). Które legendy wg was opłaca się zrobić? Wg mnie tego co przyzywa tych, którzy zgineli z agonią. Coś mi się on podoba... Co jeszcze?
Druida legnda jesli grasz ta klasa jest imho najmocniejsza i najfajniejsza ze wszystkich.
Ladny loot greg farcie jeden
Mnie korci jeszcze Yoseron - te rzucanie losowych czarow sprawia, ze ta gra mnie bawi
Mnie korci jeszcze Yoseron - te rzucanie losowych czarow sprawia, ze ta gra mnie bawi
W kolejnych pięciu za quest też mi się trafił Nzoth, przynajmniej jedna legenda Z dziwnych paczek, to w jednej trafiło mi 4x jakiś spell dla szamana...JarekK pisze:ja z 21 pakietów wydropiłem tego boga co wskrzesza deathratle
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pierdzielenie kotka, że zmierzch aggro - właśnie teraz większość talii bazuje na małych stworach. Non stop napotykam na takie talie.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2016, o 12:04 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
108 paczek rozwalonych (jeszcze drugi quest mi został do wykonania). Wyskoczyli Malkorok x2, Nat, Neltharion, Soggoth i Yogg-Saron. Wychodzi legenda co 18 zestawów.
Co do talii to Dragon Priest po drobnych zmianach daje radę (nawet z cancer paladynem)
Co do talii to Dragon Priest po drobnych zmianach daje radę (nawet z cancer paladynem)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
No moja to z 5 paczek dropnel 4 epiki i te legende do druida jak zrobie questa to jeszcze 100 to goZiemko pisze:Druida legnda jesli grasz ta klasa jest imho najmocniejsza i najfajniejsza ze wszystkich.