DobrzeHoax pisze:No to chyba dobrze, nie?

DobrzeHoax pisze:No to chyba dobrze, nie?
Jak tak stawiasz sprawe to zgadzam sie z Toba w pelnej rozciaglosciBobson pisze:Talladil, wiesz ze dysproporcje pomiędzy armiami są spore. Gadaliśmy o tym ostatnio. Ja mówię, że już nie ma auto win/lose przed wystawieniem figurek na stół co jest sporym krokiem na przód względem 8ed
Chadecja vs. Demony Pestilence?Bobson pisze:Ja mówię, że już nie ma auto win/lose przed wystawieniem figurek na stół co jest sporym krokiem na przód względem 8ed
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Buaahahahaha. Rewelacja. Nie mogę się przestać śmiać. Dobrze As, przemaluj kamienie na inny kolor i będziesz miał armię bezmyślnego Wochu.as1 pisze:A może bo sobie nie chciałbyś wytłumaczyć dlaczego miałem z tobą awanturę o to że lodem przepchnolem uwaga bohatera od boku (nawet nie był bsb). To jest właśnie poziom Wochowcow czyli nic.
Nie olewacie 60% podręcznika? W praktyce olewacie cały dział dotyczący ruchu ale spoko bo wiesz troszeczkę łatwiej się manewru pojedynczymi modelami. W spróbuj pograć na 8 lub 10 calowym boku jest super.
Deployment po co? Uwaga podpowiem tak modele.
Teraz taktyka obawiam się że wochowcy cały czas cierpią na chorobę pod tytułem ustawie się na bok tył i co mi zrobisz. Ja też tak chce. Poza tym od 8edycji zaczynacie odkrywać co to jest bsb ale z wciąż marnym skutkiem.
A jeżeli chodzi o tą słabą armie to przypominam że w ciągu ostatnich 4 miesięcy co czwarty gracz był wochem na turnieju. Więc taka to słaba armia.
A jeżeli chodzi o płacz należy zobaczyć forum wochu. Wyprodukowali tyle płaczu co całe forum nie dało rady przez ostatnie dwa miesiące.
A jeszcze jedno nie porównuj się do najlepszych bookow bo to nie tedy droga.
a nie zauważyłeś As że w tej 4/5 pierwszych graczy cały czas pojawiają sie ci sami gracze?as1 pisze:a.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Glonojad pisze:No nie Janusie, z tym "wszystko się mieści w jednej rozpie" to jednak przesadzasz. Z resztą posta w sumie też nie do końca się zgadzam, ale bez wątpienia sporo racji masz, a i parę fajnych zabawek jest. Tylko te cholerne piechotne deathstary..
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.