druiud ma problem z usuwaniem mobow, po nerfie bgh to juz w ogole tragedia, mulch spoko sprawa, bez kitu. dobry find, dzieki za pomysla:PZiemko pisze:Usmiechnalem sie sam do siebie jak odpalilem stream Kolento i nagle widze ramp druida, ktory rozni sie z 5 kartami z moim ramp druidem, ktorego w srode zlozylem Nawet mulcha/na kompost tez tam wsadzil
Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Szczegolnie, ze lepiej dac losowego miniona i to jednego niz z naturalize dobra 2 dobre karty ( bo zakladajac, ze w decku ma same dobre).
BGH mi sie nie widzi obecnie kompletnie.
W ogole brawo blizzard i jego nerfy - keeperow, ancient of lorow, force of nature juz sie nie zauwaza.
A juggler taki jak byl op jtak nadal gra (teraz jeszcze z tymi mackami to juz w ogole potrafi cuda robic
BGH mi sie nie widzi obecnie kompletnie.
W ogole brawo blizzard i jego nerfy - keeperow, ancient of lorow, force of nature juz sie nie zauwaza.
A juggler taki jak byl op jtak nadal gra (teraz jeszcze z tymi mackami to juz w ogole potrafi cuda robic
- Infernal Puppet
- Masakrator
Albo z tą nową kartą palka co przyzywa 5 rekrutów. A w dziczy można dalej robić stary trik z muster for battle . A macki też są fajną kartą, można sobie zrobić niezłego "zoorg rusha" .A juggler taki jak byl op jtak nadal gra (teraz jeszcze z tymi mackami to juz w ogole potrafi cuda robic
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tylko musisz utrzymać jugglera ...nico pisze:Perfect curve zoolocka:
Knife jugler -->darkschire pencilman-->coin+forbidden ritual
2.-------------------3.-----------------------4.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Co biorąc pod uwagę ile jest rzeczy mordujacych mobki z 2hp, może być trochę trudne czasami . Ale z drugiej strony, efekt jest chyba wart próby.
Edit :
Miałem dopiero co całkiem zabawną grę w bójce. Przeciwnik w 1 turze nie zrobił nic. Ja w swojej pierwszej wrzucam żmija many i mechanicznego gnoma z monety. Ale w drugiej turze co robi przeciwnik - wrzuca nikogo innego jak....Mełka Gromniłło w całej swojej glorii i chwale. Już się bałem że nie wykorzystam tego epickiego momentu, bo nie miałem akurat żadnych zaklęć w ręce, aleeee.....gra się chyba do mnie uśmiechnęła, bo wpadł mi do ręki tomik kabalisty , co niezwłocznie wykorzystałem. Przeciwnik się poddał .
Jakoś mam szczęście do tego małego kurdupla, że mi zawsze zwycięstwa generuje .
Edit :
Miałem dopiero co całkiem zabawną grę w bójce. Przeciwnik w 1 turze nie zrobił nic. Ja w swojej pierwszej wrzucam żmija many i mechanicznego gnoma z monety. Ale w drugiej turze co robi przeciwnik - wrzuca nikogo innego jak....Mełka Gromniłło w całej swojej glorii i chwale. Już się bałem że nie wykorzystam tego epickiego momentu, bo nie miałem akurat żadnych zaklęć w ręce, aleeee.....gra się chyba do mnie uśmiechnęła, bo wpadł mi do ręki tomik kabalisty , co niezwłocznie wykorzystałem. Przeciwnik się poddał .
Jakoś mam szczęście do tego małego kurdupla, że mi zawsze zwycięstwa generuje .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Bawię się Dragon Priestem. Mam całą Górę, pierwszego Deathwinga i kilka różnych małych smoków. 1740 pyłu. Chcę sobie wycraftować.... no właśnie, co? Yserę? Nowego Deathwinga? Chillmawa? Twilight Drake, Twilight Guardian i Scaled Nightmare też nie mam. Może zamiast dużego smoka trochę mniejszych?
2xTwiglight Guardian to must have w kazdym decku smokowym.
Po nich uzbieraj na chillmaw.
Nastepnie w zaleznosci jaki styl lubisz, generalnie ysera jest spoko, ale taki nefarian takze.
Po nich uzbieraj na chillmaw.
Nastepnie w zaleznosci jaki styl lubisz, generalnie ysera jest spoko, ale taki nefarian takze.
2 x guardian
dlugo sie opieralem ale teraz tez mam Chillmawa - drop 7 i taunt to cos co sie przydaje
dlugo sie opieralem ale teraz tez mam Chillmawa - drop 7 i taunt to cos co sie przydaje
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- 2 fearie dragon + 1 holy nova + 1 eviscarate
- 2 drakonidy + 2 kabalki
- 2 hungry dragon + 2 entomb
ale nie wiem jak wtedy curve wyjdzie i czy nie za malo early Ale imo 2 x aoe sa msutem, a entomb jest za dobrym removalem zeby nie bra, mozesz tez wymienic ejden death na entomba
- 2 drakonidy + 2 kabalki
- 2 hungry dragon + 2 entomb
ale nie wiem jak wtedy curve wyjdzie i czy nie za malo early Ale imo 2 x aoe sa msutem, a entomb jest za dobrym removalem zeby nie bra, mozesz tez wymienic ejden death na entomba
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Chyba najgorsza bójka w jaką grałem...
- Infernal Puppet
- Masakrator
W porównaniu z Randominium ? No chyba nie .Chyba najgorsza bójka w jaką grałem...
Ja dla odmiany wygrałem 4 z 5 wstępnych gier, i to łotrem. Fakt, bestie potrafią się dobierać trochę dziwnie, mi np. trzy razy pod rząd z pająka wypadła Ghaz'rilla .Ta, musiałem zagrać chyba 5 gier, żeby w końcu wygrać. Strasznie mnie irytowało jak przeciwnicy dociągali jakieś klasowe karty, a u mnie tylko pająki w każdej grze :/
randominium lepsze bo karty klasowe wypada ja sie odbijalem pare razy az samemu mi 2 ghazrille nie wskoczyly
albo najlepsze moj king krush na przeciwnika 2 - no nie dalem rady
Beznadziejna bojka
albo najlepsze moj king krush na przeciwnika 2 - no nie dalem rady
Beznadziejna bojka
Fajna czy niefajna, dla mnie najwazniejsze, ze nie musze tworzyc deckow tylko sa gotowe
Takich to duzo jestZiemko pisze:Fajna czy niefajna, dla mnie najwazniejsze, ze nie musze tworzyc deckow tylko sa gotowe