Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Re: Hearthstone

Post autor: Aldean »

Ziemko pisze:Usmiechnalem sie sam do siebie jak odpalilem stream Kolento i nagle widze ramp druida, ktory rozni sie z 5 kartami z moim ramp druidem, ktorego w srode zlozylem :) Nawet mulcha/na kompost tez tam wsadzil :)
druiud ma problem z usuwaniem mobow, po nerfie bgh to juz w ogole tragedia, mulch spoko sprawa, bez kitu. dobry find, dzieki za pomysla:P
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Szczegolnie, ze lepiej dac losowego miniona i to jednego niz z naturalize dobra 2 dobre karty ( bo zakladajac, ze w decku ma same dobre).
BGH mi sie nie widzi obecnie kompletnie.

W ogole brawo blizzard i jego nerfy - keeperow, ancient of lorow, force of nature juz sie nie zauwaza.
A juggler taki jak byl op jtak nadal gra :D (teraz jeszcze z tymi mackami to juz w ogole potrafi cuda robic :)

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

wczoraj wydropiłem 3 legendę w WOTOD i jest to po raz 3 helazin wywyższony.... ku... =D>

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Dużo paczek nie otwierałem, raptem te z questów i kilka które kupiłem za golda, którego wiele nie miałem, ale chyba ze 3 czy 4 razy miałem w paczce 2x taką samą kartę. Trochę często.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

A juggler taki jak byl op jtak nadal gra :D (teraz jeszcze z tymi mackami to juz w ogole potrafi cuda robic :)
Albo z tą nową kartą palka co przyzywa 5 rekrutów. A w dziczy można dalej robić stary trik z muster for battle :) . A macki też są fajną kartą, można sobie zrobić niezłego "zoorg rusha" :mrgreen: .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

Perfect curve zoolocka:
Knife jugler -->darkschire pencilman-->coin+forbidden ritual
2.-------------------3.-----------------------4.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

nico pisze:Perfect curve zoolocka:
Knife jugler -->darkschire pencilman-->coin+forbidden ritual
2.-------------------3.-----------------------4.
Tylko musisz utrzymać jugglera :wink: ...

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Co biorąc pod uwagę ile jest rzeczy mordujacych mobki z 2hp, może być trochę trudne czasami :) . Ale z drugiej strony, efekt jest chyba wart próby.

Edit :
Miałem dopiero co całkiem zabawną grę w bójce. Przeciwnik w 1 turze nie zrobił nic. Ja w swojej pierwszej wrzucam żmija many i mechanicznego gnoma z monety. Ale w drugiej turze co robi przeciwnik - wrzuca nikogo innego jak....Mełka Gromniłło w całej swojej glorii i chwale. Już się bałem że nie wykorzystam tego epickiego momentu, bo nie miałem akurat żadnych zaklęć w ręce, aleeee.....gra się chyba do mnie uśmiechnęła, bo wpadł mi do ręki tomik kabalisty :) , co niezwłocznie wykorzystałem. Przeciwnik się poddał :mrgreen: .

Jakoś mam szczęście do tego małego kurdupla, że mi zawsze zwycięstwa generuje :) .
Mad Mike pisze:
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Bawię się Dragon Priestem. Mam całą Górę, pierwszego Deathwinga i kilka różnych małych smoków. 1740 pyłu. Chcę sobie wycraftować.... no właśnie, co? Yserę? Nowego Deathwinga? Chillmawa? Twilight Drake, Twilight Guardian i Scaled Nightmare też nie mam. Może zamiast dużego smoka trochę mniejszych?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

2xTwiglight Guardian to must have w kazdym decku smokowym.
Po nich uzbieraj na chillmaw.

Nastepnie w zaleznosci jaki styl lubisz, generalnie ysera jest spoko, ale taki nefarian takze.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Warto pamietac ze yesera wystepuje w wielu dekach np. Wallet warrior aka control. Choc pod katem dragon dekow j.w. i generalnie lepiej wykraftowac 4 potrzebne epiki niz 1 legende.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

2 x guardian

dlugo sie opieralem ale teraz tez mam Chillmawa - drop 7 i taunt to cos co sie przydaje
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Na chwilę obecną deck wygląda tak:
http://i.imgur.com/poanTmL.jpg
Jakieś rady?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

- 2 fearie dragon + 1 holy nova + 1 eviscarate
- 2 drakonidy + 2 kabalki
- 2 hungry dragon + 2 entomb

ale nie wiem jak wtedy curve wyjdzie i czy nie za malo early :D Ale imo 2 x aoe sa msutem, a entomb jest za dobrym removalem zeby nie bra, mozesz tez wymienic ejden death na entomba
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Chyba najgorsza bójka w jaką grałem...

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Ta, musiałem zagrać chyba 5 gier, żeby w końcu wygrać. Strasznie mnie irytowało jak przeciwnicy dociągali jakieś klasowe karty, a u mnie tylko pająki w każdej grze :/
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Chyba najgorsza bójka w jaką grałem...
W porównaniu z Randominium :P ? No chyba nie :) .
Ta, musiałem zagrać chyba 5 gier, żeby w końcu wygrać. Strasznie mnie irytowało jak przeciwnicy dociągali jakieś klasowe karty, a u mnie tylko pająki w każdej grze :/
Ja dla odmiany wygrałem 4 z 5 wstępnych gier, i to łotrem. Fakt, bestie potrafią się dobierać trochę dziwnie, mi np. trzy razy pod rząd z pająka wypadła Ghaz'rilla :P .
Mad Mike pisze:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

randominium lepsze bo karty klasowe wypada :P ja sie odbijalem pare razy az samemu mi 2 ghazrille nie wskoczyly

albo najlepsze moj king krush na przeciwnika 2 - no nie dalem rady :D

Beznadziejna bojka

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Fajna czy niefajna, dla mnie najwazniejsze, ze nie musze tworzyc deckow tylko sa gotowe :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Ziemko pisze:Fajna czy niefajna, dla mnie najwazniejsze, ze nie musze tworzyc deckow tylko sa gotowe :D
Takich to duzo jest :D

ODPOWIEDZ